עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

הרגיל הוא רגיל

השאלה היא איך המיקרו :-)

• תגובות 2k
  • צפיות 430.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסים בהוט הוא סים רגיל. אם ואתה צריך מיקרו סים, אז חותכים לך אותו (יש מכשיר מיוחד שחותך אותו לצורה של המיקרו סים).

החלק היחיד ש"עובד" בסים זה המשטח הזהוב עם הצורות עליו. כל השאר זה רק פלסטיקה, כדי שיהיה לך נוח להחזיק אותו. (ה-nano sim הוא כנראה רק החלק הזהוב)

פורסם

לגולן טלקום יש את המענה השירות הכי מהיר שיש ובאותו זמן הכי גרוע שיש , חוץ מהידע שלהם לגדיר שתי הגדרות שאר התשובות שלהם זה יועבר למחלקת הנדסה לטיפול וזהו .. מעצבן ביותר , מצד אחד סידרו בעיה עם בזבל הרסו מצד שני , המקצועיות :kopfpatsch: . עדיין נשאר איתם ומצפה למשו טוב :-\

פורסם

למה התקשרת מלכתחילה לשירות הלקוחות? מה יש לך לחפש שם?

פורסם

סביר להניח שאין לך סמרטפון או שאינך גולש לאתרים עם אבטחה מוגברת ששם האינטרנט שלהם כושל בהתחברות לאתר ושאר החברות בסדר.

בנוסף כנראה אין לך בזבל בתור טלפון בבית, ולא תדע את התסכול לנסות להתקשר הביתה ולהגיע לשום מקום.

התקלות קיימות כבר מעל לחודשוזה מעצבן עוד יותר.

פורסם

צפוי ונכון.

אם אתה עובר חברה, אתה עושה את הצעד הכי חכם מבחינתך.

פורסם

למה לא? חלק מעניין ה"מהפך" הוא היכולת לתמרן בין חברות שונות (אין יותר התחייבות, ניוד מספרים, עוד חברות).

יש תקלות ואתה לא מקבל מענה הולם? "תעניש" אותם בכל שתנטוש אותם לטובת חברה אחרת. תאמין לי שככה הקודקודים יפעלו מהר מאוד לתקן את המעוות.

פורסם

יש גיבנת קטנה ויש גדולה. הוא לא יכול לחייג לכמה מספרים? לא מצליח להתחבר לכמה אתרים? גיבנת גדולה.

למשל בהוט לוקח למוקד הרבה זמן לענות - מבחינתי גיבנת קטנה.

בסלקום\אורנג'\פלאפון מחיר גבוה - גיבנת גדולה מאוד.

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה עם אתרים מאובטחים בגולן, אחרי דיבור עם שירות לקוחות הוסבר לי שאתרים מאובטחים עדיין לא עידכנו את הבסיס נתונים שלהם. אמרו לי שאני צריך לפנות לאתר הספציפי שזה לא עובד ולהגיד להם את הבעיה שהם יעדכנו את בסיס הנתונים שלהם, משהו כזה.

עכשיו אני לא מבין כלל איך אתרים מאובטחים עובדים, אבל את האמת זה נשמע לי קצת הגיוני שאתר שלא מכיר ספק אינטרנט יחסום אותו.

פורסם

רוב האתרים עובדים עם בלאק-ליסט ולא עם וויט-ליסט אז הטענה של גולן נשמעת די מופרכת. ואם עכשיו מישהו בברזיל רוצה להתחבר לאתר, האתר לא "מכיר" את הספקית אינטרנט הספציפית של המחוז הספציפי אז הוא יזרוק אותו? לא מאוד הגיוני.

יותר הגיוני שמה שקורה הוא מה ש Net Cheif תיאר, שהIP בחיבור של גולן כל 2 דקות מתאפס וזה גורם לבעיות בתהליך האימות.

פורסם

כמו שכתבתי אני לא מבין בזה, אבל חייבים למצוא לזה פתרון.

אין מצב בעולם לתת שירותי אינטרנט בלי אפשרות לגלישה מאובטחת. רוב האתרים שאני עובד איתם מסלולרי בנתיים לא עובדים.

פורסם

יופי! אני רואה יש עוד אנשים כמוני שנתקלים בבעיות דומות כבר התחלתי לדאוג שאני עוף מוזר (למרות שיש לי פייסבוק :silly: ).

אז תתקשרו לגולן ותתלוננו אולי זה יזיז משהו. ממש לא בא לי לעזוב אותם, מבחינה אודיולוגית אני בעד המהפכה ונגד החברות הגדולות , אבל אם זה

ימשך נצטרך לחזור לחברות שכן מספקות את כל השירותים למרות כל הבעיות הכספיות שגרמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים