עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

חחח איזה מזל שהחלטתי לעשות בחוכמה ולהצטרף לחברה הוגנת יותר, על אף שהיא יקרה יותר ב-10 שקל, העיקר לא להיות עם הנוכלים האלה :)

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OMFG, זה רק נהיה יותר טוב... (תביאו פופקורן)!

מסתבר שמסיבה כלשהי, מחכים לי ביד אליהו עוד שני סימים ואותם חיובים שבוצעו הינם רלוונטיים לשני הסימים (שאני כלל לא צריך ולא ביקשתי מעולם, כמובן), כולל חבילות של 89 ש"ח עבור כ"א מהם. לסים שאני עושה בו שימוש כרגע (מס' מנוייד), עדיין לא הגיע כל חיוב על החודשיים האחרונים (מלבד החיוב של ה 40 ש"ח עבור הסים).

יש לי מנויים גם בגולן וגם בהוט, נראה שאני מטרנספר את כולם סופית לגולן. בהוט יש יותר מדי בלאגן.

פורסם

אני ברמי לוי מהשבוע הראשון בערך ללא אף תקלה, מה שמפתיע לאור כמות הטעויות במחירים של המוצרים בסופרים שלו...

פורסם

לשכנה שלי (שברמי לוי) הגיעו 50 ק"ג עגבניות עם הסים, על מה אתה מדבר?!

פורסם

OMFG, זה רק נהיה יותר טוב... (תביאו פופקורן)!

מסתבר שמסיבה כלשהי, מחכים לי ביד אליהו עוד שני סימים ואותם חיובים שבוצעו הינם רלוונטיים לשני הסימים (שאני כלל לא צריך ולא ביקשתי מעולם, כמובן), כולל חבילות של 89 ש"ח עבור כ"א מהם. לסים שאני עושה בו שימוש כרגע (מס' מנוייד), עדיין לא הגיע כל חיוב על החודשיים האחרונים (מלבד החיוב של ה 40 ש"ח עבור הסים).

יש לי מנויים גם בגולן וגם בהוט, נראה שאני מטרנספר את כולם סופית לגולן. בהוט יש יותר מדי בלאגן.

כמה לא מפתיע, הוט והבלאגן שלה.

לפחות לא היה חיוב על טריפל, זה גם משהו.

פורסם

לשכנה שלי (שברמי לוי) הגיעו 50 ק"ג עגבניות עם הסים, על מה אתה מדבר?!

לי הציעו 5 קילו עוף, אבל מטעמים תזונתיים אני לא אוכל עוף דור 3 ולרמי לוי אין עוף דור 2.

פורסם

רגע, באיזה תדרים העוף של רמי לוי עובד?

פורסם

850\2100

פורסם

שאלה -

אם אני עובר עכשיו להוט, ואיתי עוד מספר מכשירים, כולם עם סים רגיל דור 3.

ועוד כחודש - חודשיים אני מחליף שני מכשירים וכתוצאה מכך צריך מיקרו סים, אני משלם מחדש על הסימים (מעבר מרגיל למיקרו)?

מישהו עשה/נתקל בזה?

תודה.

פורסם

שאלה נוספת - אפשר להזמין מרמי לוי 2 סימים לאותו מספר?

פורסם

שאלה -

אם אני עובר עכשיו להוט, ואיתי עוד מספר מכשירים, כולם עם סים רגיל דור 3.

ועוד כחודש - חודשיים אני מחליף שני מכשירים וכתוצאה מכך צריך מיקרו סים, אני משלם מחדש על הסימים (מעבר מרגיל למיקרו)?

מישהו עשה/נתקל בזה?

תודה.

הסים של גולן הוא מיקרו שיושב בתוך מתאם. אולי גם בהוט המיקרו סים מגיע ככה

פורסם

ובגלל זה שאלתי...

נמתין שמישהו שעבר יוכל להגיב.

פורסם

בהוט הסים הרגיל הוא - רגיל. כאמור, אתה יכול פשוט לחתוך אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים