עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

הם מקבלים, הם פשוט מקשים על זה.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוט מובייל פשוט חוצפנים. מסרבים לשלוח את ה-SIM למעלה אדומים.

פורסם

למה? כי זה מעבר לקו הירוק?

הם גם לא הסכימו להתקין טלפון בגבעת זאב.

זו אחת הסיבות שבגללן העדפתי את גולן.

פורסם

תשלח לאימייל האדום של YNET. הם כבר עשו משהו על KSP שלא רצו לשלוח לבית אל.

פורסם

אני אכן משלם לאורנג' בהוראת קבע, אבל למה הוט לא מציאה שירות דומה? הם מפסידים אוכלוסיה שלמה של צעירים - חיילים וסטודנטים שאין להם הכנסה קבועה או הכנסה נמוכה ואין ברשותם כרטיס אשראי מהסוג שהם רוצים.

מבחינה פיננסית זה יותר בטוח לחברה.. סיכוי יותר גבוה שהיא תקבל את הכסף וכו'

אצלנו באורנג' כל יום יוצאות "גזרות" חדשות לאנשים שמשלמים בהוראת קבע. לא יכולים להפתח לשיחות לחו"ל, אין מה לדבר בכלל על שדרוג מכשירים, לפעמים אפילו רכישת קו חדש. היום מאוד מאוד קשה לרכוש באורנג' מכשיר ללא כרטיס אשראי.

פורסם
יום מאוד מאוד קשה לרכוש באורנג' מכשיר ללא כרטיס אשראי.

ממליץ לך בחום על שני דברים

1-אל תיקנה מכשיר מהחברות סלולר ,גם ככה הרבה מכשירים מגעים עם אחריות יצרן לשנה ויש דברים שלא תקפים באחריות או שיש להם ישתתפות עצמית

עם אתה שואל על עיברית לכל איפון חדש ואנדרואיד מאז ICS או אנדרואיד 4 עם אתה רוצה יש עברית מובנת מהמיפעל ,רק צריך להגדיר אותה וזה מאוד קל

ועם אתה שואל על המחיר ,הרבה פעמים חברות הסלולר מוכרות יקר יותר באופן משמעותי

2-אל תיקנה מכשיר במיליון ואחד תשלומים ,אני עדין משלם על מכשיר שלהיום מעוד מיושן מהטעות שעשיתי של ליקנות מכשיר מחברת סלולר

היום יש לי כבר מכשיר מחנות פרטית ששילמתי אליו במזומן ,אבל אני עדין צריך לשלם בערך עד פאברואר על המכשיר הישן ,

זה אידיוטי וכבר אף אחד גם לא רוצה לקנות מימני את המכשיר הישן

עם אתה קונה בתשלום אחד או לפחות קצת מחנות פרטית הגמישות שלך יותר גדולה ובפחות מחיר

שהמכשיר לא מספק אותך יותר אתה יכול לנסות לימכור אותו ליד שניה בלי לחשוב על התשלומים

פורסם

תודה על התגובה,

עם זאת היא לגמרי לא רלוונטית שכן אני עובד אורנג' ומעולם לא כתבתי שאני הולך לקנות מכשיר מהם או בכלל..

תקרא שוב מה כתבתי:

"אצלנו באורנג' כל יום יוצאות "גזרות" חדשות...."

פורסם

כמה זמן לוקח עד שהסים של הוט ״מוכן״? עשיתי חבילה ללא הגבלה דרך האינטרנט שבוע שעבר ואמרו לי בתמיכה הטכנית (שחיכיתי לה שעה ו-4 דק) שיתקשרו אלי אבל לא מתקשרים..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוקי, הגעתי למסקנה שאני עוזב את אורנג' לטובת גולן טלקום.

האם אני אוכל להשתמש בטלפון כ HOTSPOT? מודם סלולרי?

תודה :)

נ.ב יש לי One x שנקנה פרטית מחברה ואין לי שום רום שקשור לאורנג', האם עדיין אני מוגבל?

פורסם

האם אני אוכל להשתמש בטלפון כ HOTSPOT? מודם סלולרי?

כן

נ.ב יש לי One x שנקנה פרטית מחברה ואין לי שום רום שקשור לאורנג', האם עדיין אני מוגבל?

לא, אבל מאוד מומלץ להחליף לרום נורמלי, בלי זבל, ועם ביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

שי,

הוא אמר שאין לו רום של אורנג' :)

פורסם

:-[

פורסם

:lol:

תודה :)

פורסם

אני כרגע בהוט מובייל

טס לחצי שנה (הודו)

-האם יש שיחות מחו"ל (מהיעד הזה) מוזלות לישראל וההפך מישראל אליי ?

-בגולן או כל חברה אחרת כן יש ? ומה העלות ?

תודה

פורסם

אני כרגע בהוט מובייל

טס לחצי שנה (הודו)

-האם יש שיחות מחו"ל (מהיעד הזה) מוזלות לישראל וההפך מישראל אליי ?

-בגולן או כל חברה אחרת כן יש ? ומה העלות ?

תודה

הייתי שם לפני כמה חודשים ולפי דעתי לא כדאי לטרוח בכיוון. כמעט בכל מקום יש לך עמדות אינטרנט זולות וברובן יש סקייפ. אם אתה ממש חייב לדבר בטלפון אז האופציה הזולה ביותר היא לרכוש סים מקומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים