עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

גולן כרגע שלחו לי "עדכון על שיבוש בחיוב":

שלום,אנו מבקשים לעדכנך כי בביקורת שערכנו בחשבונך בגולן טלקום, מצאנו שיבוש בחיוב ואנו מטפלים בתיקונו.עם השלמת הבדיקה יזוכה חשבונך בהתאם לתוצאותיה.אנו מתנצלים על אי הנוחות ואנו משקיעים משאבים נכבדים בשיפור השירות ומשוכנעים כי בקרוב נעניק לך חווית שירות טובה יותר.תודה על הסבלנות.בזכות היענותך מהפכת התקשורת מתרחשת! בברכה,גולן טלקום
מוזר, לא שמתי לב לשום חיוב חשוד...עוד מישהו קיבל את זה?
  • תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי אותו מייל

פורסם

כולם מקבלים את זה.

פורסם

מישהו יודע למה? אולי בגלל כל האנשים שהתלוננו על זה שחייבו אותם על זמן שימוש של פחות מחודש?

פורסם

אם יש לך מכרים ב 8200, עדיף לשאול אותם, הם מחזיקים את החברה.

פורסם

:lol:

גם אני קיבלתי את המייל, ואצלי הסים יושב בצד בלי שימוש כרגע.

פורסם

מישהו יודע למה? אולי בגלל כל האנשים שהתלוננו על זה שחייבו אותם על זמן שימוש של פחות מחודש?

יש מצב

פורסם

כמה זמן מחכים על הקו לתמיכה טכנית:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4252759,00.html

אני מבין שגולן השתפרו- אני זוכר ששמעתי את הטרק של ההמתנה שלהם עד הסוף המר יותר מפעם אחת. אני אפילו זוכר את הסולו של הסקסופון :screwy:

בסלקום, לעומת זאת, חלה הידרדרות- בפעם היחידה שהתקשרתי לתמיכה טכנית, טיפה לפני המעבר לגולן, חיכיתי 15 דק' "בלבד"...

פורסם

בשבועיים האחרונים דיברתי עם ש"ל של הוט-מובייל שלוש פעמים - בכל אחת מהן זמן ההמתנה היה שעה~, טוב שהיה לי מטען למכשיר. :bash:

פורסם

קצת הזוי מבחינתם לא לקבל כזה כרטיס

הרי החשש שלהם הוא שבמקרה של חיוב לא יהיה כסף בחשבון

כמה כבר הם חשופים ללקוח? 89 ש"ח ?

אתה בטוח שזה העניין? הרי גם כרטיס אשראי "אמיתי" אם הוא חוץ בנקאי, יכול להיות לא מכובד ע"י הבנק. כמו נניח הכרטיס של שופרסל (לאומי קארד, של ויזה) שהוא כרטיס אשראי לכל דבר ועניין. (עם "מספרים בולטים" מה שזה לא אומר..)

לגבי גולן - כולם קיבלו את המייל הזה.

במקרה שלי ה"חיוב השגוי" היחיד שהם יכלו לעשות זה 0 במקום 99... כי הם עדיין לא חייבו אותי אפילו בשקל בעבר ל-39 של הסים.

פורסם

גולן כרגע שלחו לי "עדכון על שיבוש בחיוב":מוזר, לא שמתי לב לשום חיוב חשוד...עוד מישהו קיבל את זה?

גם אני קיבלתי אותו.

פורסם

אתה בטוח שזה העניין? הרי גם כרטיס אשראי "אמיתי" אם הוא חוץ בנקאי, יכול להיות לא מכובד ע"י הבנק. כמו נניח הכרטיס של שופרסל (לאומי קארד, של ויזה) שהוא כרטיס אשראי לכל דבר ועניין. (עם "מספרים בולטים" מה שזה לא אומר..)

בכרטיס אשראי רגיל יש לך מסגרת

פה מספיק שהחשבון יהיה ב0 והוא לא יוכל לשלם

פורסם

באורנג' אתה לא משלם עם כרטיס כזה. יכול להיות שאתה משלם באמצעות ההוראת קבע שמשויכת לחשבון בנק שכתוב על הכרטיס, אבל אין סיכוי שאתה משלם עם הכרטיס הזה (כמו כרטיס אשראי רגיל), מכיוון שבאורנג' לא עובדים עם כרטיסי דירקט בכלל (ולדעתי המצב דומה בכל החברות הסלולריות) הבעיה היא שבהוט לא מאפשרים לשלם כרגע בהוראת קבע, בניגוד לאורנג'.

אם אתה רוצה לשלם פחות, תוציא כרטיס אשראי. זה לא עולה כסף בחודש (ואם כן, אז אתה בבנק הלא נכון).

אני אכן משלם לאורנג' בהוראת קבע, אבל למה הוט לא מציאה שירות דומה? הם מפסידים אוכלוסיה שלמה של צעירים - חיילים וסטודנטים שאין להם הכנסה קבועה או הכנסה נמוכה ואין ברשותם כרטיס אשראי מהסוג שהם רוצים.

פורסם

פעם סוכן של סלקום אמר לי שמבחינה משפטית ברגע שאתה מפסיק לשלם בכרטיס אשראי הם יכולים לתבוע אותך בעוד שבהוראת קבע לבנק המצב יותר מסובך משפטית.

פורסם

אם אני לא טועה, הכריחו אותם ברשיון לקבל גם הוראת קבע.

בעבר הם לא היו מקבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים