עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

אני לא לגמרי מבין למה להתנתק מהוט ולעבור לגולן...?

*העברה מהדיון האחר:

התייעצות:

אני מאוד רוצה לעבור לגולן, אבל הבעיות שיש פה ושם מרתיעות אותי.

חשבתי לעבור להוט-מובייל, אבל אני באמת לא רואה איך הם מחזיקים את רמת המחירים הזו אם הם הולכים לכיוון הזה של פריסה ארצית ומרכזי שירות ומכירות וכו' וכו'. המודל של גולן נראה לי Durable בהרבה וכפי שכבר אמרו כאן - ממש מתאים לי לנהל את החשבון שלי באינטרנט ולא דרך מוקדי שירות כאלה ואחרים.

כרגע אני בחבילה "ללא-הגבלה" בסלקום ב119 בחודש. עשיתי בדיקה קצרה שכוללת את השימושים שלי בחצי שנה האחרונה, ומצאתי שבמקסימום של המקסימום אני אשלם לגולן 104 ש"ח(בחבילת 10 ש"ח) ובממוצע אשלם 78 ש"ח.

בהוט אשלם במקסימום 65 ש"ח(בחבילת 10 אגורות) ובממוצע אשלם 50 ש"ח.

האם לפי דעתכם ההבדלים הללו שווים בכ"ז את המעבר להוט-מובייל? כמו כן לפי מה שאני רואה, להוט יש פחות "בעיות ילדות" מאשר לגולן...

לדעתי תלך על הוט.

נכון שמדובר בממוצע על הפרש של 28 ש"ח, שזה יחסית לא הרבה. אבל זה יחס 50:78 ביניהן, שזה די הרבה.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה גם שאני לא מאמין שהם יעלו מחירים ממש בקרוב, לא כשיותר ויותר מפעילות (וירטואליות או ותיקות) מורידות מחירים.

כמעט אין ספק שבסוף הם יעלו מחירים, אבל תהנה בינתיים. אלא אם אתה מעוניין להשתמש בטלפון בתור הוט- ספוט, אם זה המצב, תשקול אם כדאי לך לשלם את ההפרש החודשי במחיר בשביל זה..

פורסם

אם תהיה תחרות טובה, המחירים אמורים להשאר.

פורסם

עדכון: גולן הודיעו היום שכל מי שנמצא פחות או יותר באותו מצב כמוני (רכש סים לפני 24.5 ולא הפעיל אותו עד אותו התאריך) יזוכה על מלוא עלות החבילה.

טרם ראיתי את החשבונית שכן היא לא זמינה לצפיה באתר, אבל גם לא ראיתי שום חיוב בכרטיס האשראי (בעוד שהחיוב הקודם היה ב-31.5) אז נראה שבנושא הזה הם אכן מציעים פתרון ראוי מאוד לכל הלקוחות שלהם.

בנוגע לחיוב הכפול על הסים, לא הואילו טופס התקלה בעמוד הפייסבוק, או המיילים ששלחתי להם. היום לראשונה הצלחתי לתפוס אותם בטלפון (!!) והובטח לי שהם "יבדקו את זה". נחיה ונראה..

^ נאיביות. חויבתי ב-99 ש"ח נוספים, אין שום זיכוי לא על החיוב הכפול על הסים ולא על התקופה לפני הניוד.

פורסם

חבר'ה למישהו יצא לעבור לחבילה החדשה ללא הגבלה של רמי לוי? יש שינויים במהירות הגלישה?

פורסם

החבילה שלו היא עם 1GB גלישה?

פורסם

אכן. הצטרפתי לפני כמה שעות. אין שינוי בגלישה. מוגבל בהורדה ב2 ובהעלה ב-1.

צרפתי את החוזה החדש למי שמתעניין.

פורסם

אני רואה שאפשר לשדרג את הנפח

כמה זה עולה?

אפשר גם את המהירות?

פורסם

בחבילות הישנות זה עולה 55 שקל ל5 ג'יגה אני לא יודע אם יש הנחה למי שנמצא כבר ב"הכל כלול" ואין אפשרות לשדרג מהירות, זה מה שפלאפון נותנים, אבל לפחות עכשיו זה מעוגן בחוזה.

פורסם

אין לי מספיק מילים בפה לתאר את החוצפה של הוט מובייל, ביום שישי האחרון, הצלחתי לפנות קצת זמן ולהגיע אל נקודת המכירה והניוד שלהם.

לאחר שחיכיתי מעל שעה! בתור, בעוד שאני מתרץ לעצמי את השעמום האינסופי בלחכות שהמחשב יקריא בקול רם את"מספר המזל" שברשותך בכך שאשלם מעתה והלאה הרבה פחות. הגעתי לנציג, נתתי לו את המכשיר את ת.ז ואת כרטיס האשראי שלי, פתאום, הוא אומר לי, מצטער, אני צריך שהיה לך כרטיס אשראי עם ספרות בולטות עליו, ובחוסר נחמדות ונימוס מזוויע הוא אומר לי שעם כרטיס כמו שלי אי אפשר להצטרף!!

מדובר בכרטיס דירקט סטנדרטי של פועלים, אני מזמין דרכו ברשת, משלם לאורנג', ללימודים,מגהץ מושך ובקיצור הכרטיס הזה אף פעם לא הגביל אותי (אני סטודנט, אין לי צורך למשוך אלפי שקלים או לחלק לתשלומים ושאר פרוצדורות כאלה שאי אפשר לעשות עם כרטיסי דירקט) אז למה לעזאזל אני לא יכול להצטרף להוט מובייל?!

פורסם

מי אמר שזאת חוצפה? : :nixweiss:

זה לא משהו חדש, יש חברות שדורשות את זה, אם אני לא טועה גם רמי לוי דרש את זה.

פורסם

אין לי מספיק מילים בפה לתאר את החוצפה של הוט מובייל, ביום שישי האחרון, הצלחתי לפנות קצת זמן ולהגיע אל נקודת המכירה והניוד שלהם.

לאחר שחיכיתי מעל שעה! בתור, בעוד שאני מתרץ לעצמי את השעמום האינסופי בלחכות שהמחשב יקריא בקול רם את"מספר המזל" שברשותך בכך שאשלם מעתה והלאה הרבה פחות. הגעתי לנציג, נתתי לו את המכשיר את ת.ז ואת כרטיס האשראי שלי, פתאום, הוא אומר לי, מצטער, אני צריך שהיה לך כרטיס אשראי עם ספרות בולטות עליו, ובחוסר נחמדות ונימוס מזוויע הוא אומר לי שעם כרטיס כמו שלי אי אפשר להצטרף!!

מדובר בכרטיס דירקט סטנדרטי של פועלים, אני מזמין דרכו ברשת, משלם לאורנג', ללימודים,מגהץ מושך ובקיצור הכרטיס הזה אף פעם לא הגביל אותי (אני סטודנט, אין לי צורך למשוך אלפי שקלים או לחלק לתשלומים ושאר פרוצדורות כאלה שאי אפשר לעשות עם כרטיסי דירקט) אז למה לעזאזל אני לא יכול להצטרף להוט מובייל?!

באורנג' אתה לא משלם עם כרטיס כזה. יכול להיות שאתה משלם באמצעות ההוראת קבע שמשויכת לחשבון בנק שכתוב על הכרטיס, אבל אין סיכוי שאתה משלם עם הכרטיס הזה (כמו כרטיס אשראי רגיל), מכיוון שבאורנג' לא עובדים עם כרטיסי דירקט בכלל (ולדעתי המצב דומה בכל החברות הסלולריות) הבעיה היא שבהוט לא מאפשרים לשלם כרגע בהוראת קבע, בניגוד לאורנג'.

אם אתה רוצה לשלם פחות, תוציא כרטיס אשראי. זה לא עולה כסף בחודש (ואם כן, אז אתה בבנק הלא נכון).

פורסם

קצת הזוי מבחינתם לא לקבל כזה כרטיס

הרי החשש שלהם הוא שבמקרה של חיוב לא יהיה כסף בחשבון

כמה כבר הם חשופים ללקוח? 89 ש"ח ?

פורסם

תוכל לוודא את זה על ידי נסיון הרשמה לגולן עם אותו כרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים