עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם
אין לדעתי לרמי לוי זכות קיום עם המסלול "דיברת שילמת"

שטויות ,מתחת לתימחור מסוים זה גם ככה לא משנה יותר מידי

יש אנשים שמשלמים היום פחות מ50 שקל בחודש ,אתה חושב שלכולם אכפת שקל אחד יותר שקל אחד פחות ?

שזה מגיע להבדלים מאוד קטנים בכסף זה ניהיה לא חשוב

5 שקל יותר 10 שקל יותר אפילו מנה פלאפל לא תיקנה בזה ,גם ככה חלק מהמפעילות מחיבות לקנות סים בכסף

וזה שוק דינמי ככה שאפילו תיכנון ל5 שנים לא רלוונטי פה

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קרירין הרגע דיברת עוד שטות גדולה לצערי.

אני היתי ברמי לוי ו-100 דק' יחד עם 50 מג' גלישה וכ-30 SMSים עלו לי 40-50 ש"ח (לא זוכר את המחיר המודייק שהיה לפני שהוא עדכון את התוכנית) והיום אני בהוט ומשלם על אותו שימוש 18 שקל. תגיד לי אתה אם זה לא קריטי ואיפה בדיוק ראית "שקל לפה" ו"שקל לשם".

תוסיף למשוואה אנשים מעוטי יכולת משמעותית ממני (סטודנט) ותקבל מצב שבו גם כמה שקלים לפה ולפה זה קריטי.

פורסם

שלא לדבר על מספר קווים שיותר גדול מ1-2, וזה יכול להיות כבר הבדל משמעותי.

פורסם

אמנם יש אוירה של בואו-נעשה-לינץ'-לקרירין, וזה אולי עושה חשק :P

אבל למען ההגינות- אני די בטוח שמה שהוא התכוון לאמר זה שאנשים שלא ממש גולשים, ורק קצת מדברים\מסמסים- אז יש מצב שהחבילה החודשית שלהם אצל מפעיל זה או אחר תגיע בערך לאותו סכום +\- כמה שקלים.

החישוב היה די מדויק [בקרב הוירטואליות] עד שגולן בעצם נכנס עם חבילת 10 ש"ח שנותנת דקות והוט אפילו את המינימום הזה לא דרשו. אז לא צריך להרוג את הבנאדם, עדיין :lol:

פורסם

קרירין הרגע דיברת עוד שטות גדולה לצערי.

אני היתי ברמי לוי ו-100 דק' יחד עם 50 מג' גלישה וכ-30 SMSים עלו לי 40-50 ש"ח (לא זוכר את המחיר המודייק שהיה לפני שהוא עדכון את התוכנית) והיום אני בהוט ומשלם על אותו שימוש 18 שקל. תגיד לי אתה אם זה לא קריטי ואיפה בדיוק ראית "שקל לפה" ו"שקל לשם".

תוסיף למשוואה אנשים מעוטי יכולת משמעותית ממני (סטודנט) ותקבל מצב שבו גם כמה שקלים לפה ולפה זה קריטי.

במיקרה שלך האפרש היה גדול זה נכון

אבל להרבה מאוד האפשר יצא זניח

18 שקל זה מחיר זנות וספק עם אתה נחשב לקוח מישתלם לספקית שלך ,אני פשוט לא חושב שהמודל הכלכלי שלהם מבוסס על חריגות כאלו

ועם יהיה הרבה כמוך מין הסתם יעלו מחירים לערכתי

תחשוב על זה כמו חברות שמוכרות מדפסות שמרוויחות בעיקר מדיו

או חברות כרטיסי אשראי שהמון מהרווח זה מהריבית על חובות

במיקרה שלך אני מעריך שלא בנו על זה שלא תיקנה שום מכשיר ושום שרותים נוספים ושבקושי תישתמש בשרות

אבל למען ההגינות- אני די בטוח שמה שהוא התכוון לאמר זה שאנשים שלא ממש גולשים, ורק קצת מדברים\מסמסים- אז יש מצב שהחבילה החודשית שלהם אצל מפעיל זה או אחר תגיע בערך לאותו סכום +\- כמה שקלים.

החישוב היה די מדויק [בקרב הוירטואליות] עד שגולן בעצם נכנס עם חבילת 10 ש"ח שנותנת דקות והוט אפילו את המינימום הזה לא דרשו. אז לא צריך להרוג את הבנאדם, עדיין

זה מה שחשבתי

ועדין מי שעושה 18 שקל בחודש זה מיעוט קטן

מישפחה \חברים\עבודה \גלישה למי שקצת יותר מבין

עם איזה זקן תקוע כל הזמן בבית ומדבר מבזק אז האפרש יהיה גדול יותר ,אבל זה אומר שהוא ישלם לבזק על קו טלפון

פורסם

חבר'ה, לא צריך להגדיר חוקים או לבקש כל פעם- למען הסדר הטוב

כשאתם מדביקים לינק- תדביקו גם כותרת ונושא \ כמה שורות ראשונות!!!

לא כולנו מעוניינים להקליק בלי לדעת לאן- אולי לא בא לי לקרוא את הכתבה\נושא

מה כבר בקשנו- העתק-הדבק לכמה שורות!!

נמאס לרשום את זה כל פעם :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

ועכשיו גם רמי בעניינים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4250011,00.html

רמי לוי ישווק מסלול ללא הגבלה ב-88 שקל

זמן קצר לאחר שנודע כי המו"מ שניהל עם רשת פרטנר התפוצץ, חתם רמי לוי על הסכם לשווק חבילת שיחות והודעות sms ללא הגבלה על גבי הרשת של פלאפון. מדובר במחיר הנמוך ביותר למסלול ללא הגבלה הזהה לזה של 012 מובייל. Youphone אמנם מציעה מחירים נמוכים יותר, אך בהתניית קנייה במגה

פורסם

ברור לך ולי שזה לא ייתכן, אפילו אם זה קרה. אולי זה חלק ממחלות הילדות.

אין לי ספק שתזוכה על כך.

עדכון: גולן הודיעו היום שכל מי שנמצא פחות או יותר באותו מצב כמוני (רכש סים לפני 24.5 ולא הפעיל אותו עד אותו התאריך) יזוכה על מלוא עלות החבילה.

טרם ראיתי את החשבונית שכן היא לא זמינה לצפיה באתר, אבל גם לא ראיתי שום חיוב בכרטיס האשראי (בעוד שהחיוב הקודם היה ב-31.5) אז נראה שבנושא הזה הם אכן מציעים פתרון ראוי מאוד לכל הלקוחות שלהם.

בנוגע לחיוב הכפול על הסים, לא הואילו טופס התקלה בעמוד הפייסבוק, או המיילים ששלחתי להם. היום לראשונה הצלחתי לתפוס אותם בטלפון (!!) והובטח לי שהם "יבדקו את זה". נחיה ונראה..

פורסם

אני ואשתי עברנו לגולן, ב"ה.

אני פתחתי מס' חדש, כך שאצלי הכל היה חלק.

אצלה, היא עשתה ניוד, שקצת ארך טיפה יותר מהרגיל (5 שעות), אבל ב"ה כעת זה עובד, ואנחנו מרוצים בינתיים.

אגב, לא יודע מה אתכם, אבל אנחנו הצלחנו לתפוס אותם בטלפון.

פורסם
  • מחבר

אני הפעלתי את ה-SIM ב-24.6 (גולן) ועדיין לא בוצע ניוד ומופיע לי "בתהליך ניוד פנימה". פתחתי פנייה בפייסבוק שלהם, דיברתי פעמיים עם נציג שאמר שהם יטפלו בזה ויעשו כמה פעולות וגם לקחו את המספר הסידורי (אני מניח?) שמופיע מאחורי ה-SIM ואמרו שזה אמור "להפעיל" את הניוד מחדש. בפועל עדיין אני בהוט ועדיין מופיע לי "בתהליך ניוד פנימה". תכלס, אפשר איכשהו לבטל את הניוד הזה או שאין מצב? אם כן האם יש סכנה שאני אשאר בין הפטיש לסדן והוט יתנקו אותי בעוד שגולן יבטלו את הניוד והמספר שלי "יאבד"?

יש בעיה בניוד מהוט לגולן? אני מניח שלא רבים עושים את זה..אבל אולי בכל זאת מישהו נתקל?

פורסם

אני לא לגמרי מבין למה להתנתק מהוט ולעבור לגולן...?

*העברה מהדיון האחר:

התייעצות:

אני מאוד רוצה לעבור לגולן, אבל הבעיות שיש פה ושם מרתיעות אותי.

חשבתי לעבור להוט-מובייל, אבל אני באמת לא רואה איך הם מחזיקים את רמת המחירים הזו אם הם הולכים לכיוון הזה של פריסה ארצית ומרכזי שירות ומכירות וכו' וכו'. המודל של גולן נראה לי Durable בהרבה וכפי שכבר אמרו כאן - ממש מתאים לי לנהל את החשבון שלי באינטרנט ולא דרך מוקדי שירות כאלה ואחרים.

כרגע אני בחבילה "ללא-הגבלה" בסלקום ב119 בחודש. עשיתי בדיקה קצרה שכוללת את השימושים שלי בחצי שנה האחרונה, ומצאתי שבמקסימום של המקסימום אני אשלם לגולן 104 ש"ח(בחבילת 10 ש"ח) ובממוצע אשלם 78 ש"ח.

בהוט אשלם במקסימום 65 ש"ח(בחבילת 10 אגורות) ובממוצע אשלם 50 ש"ח.

האם לפי דעתכם ההבדלים הללו שווים בכ"ז את המעבר להוט-מובייל? כמו כן לפי מה שאני רואה, להוט יש פחות "בעיות ילדות" מאשר לגולן...

פורסם

תמיכה בתדרים לדוגמא?

פורסם

תגידו מה דעתכם לאיזה חברה כדי לעבור היום השימושים הם כ-400 דקות בחודש

אבל גם שיחות לחו"ל במקרה הזה לאוקראינה עם כרטיס חיוג פשוט שקונים בדואר...

כאילו זה בשביל אמא שלי אני רוצה שיהיה לה קו נורמלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים