עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

תגידו עוד מישהו סובל מניתוקים פתאומיים בהוטמובייל?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע אם אפשר לבטל ניוד לאחר שהתחיל כביכול?

זה תקוע לי בגולן על "בתהליך ניוד פנימה" כבר כמה ימים טובים ודיווחתי על תקלה בדרך האתר שלהם וגם דיברתי עם נציג שאמר שיטפל

אני מציע שתמתין עוד קצת (בתנאי שיש לך בינתיים את הקו הקודם פעיל). זה אמור להסתדר תכף- כי זה בדיוק המקרה שהיה לי (שוב, אם הקו הקודם עוד עובד). אם אתה בכל זאת רוצה להתנתק, אני לא יודע איך.

פורסם

אני כבר ארבעה ימים בגולן (בתוכנית של ה-10 שקלים).

בינתיים זה נראה כאילו זה נתפר בדיוק עבורי:

רישום דרך האינטרנט בצורה פשוטה, בלי לדבר עם נציג שמסבן אותך.

הכרטיס הגיע אחרי כמה ימים בתוך מעטפה לבנה פשוטה, בלי כל מיני פרוספקטים צבעוניים שכתוב עליהם "שמחים שהצטרפת!", "תתחדש!" או "נפלא לראות אותך!", או כל מיני אריזות מתוחכמות שבסופו של דבר מי שמשלם עליהן זה אני.

ההפעלה של הכרטיס התבצעה בלי תקלות, שיחות נכנסות ויוצאות, סמסים, הכל עובד.

החברה הזאת בינתיים מוצאת חן בעיני, מקווה שיעברו מספיק אנשים ושהתחרות תמשך.

פורסם

שאלה

ישתנו לי ההגדרות בחיבור הסלולרי

מה אני אמור לסמן בV מה"USE PACKET DATA "

והDATA ROAMING"

שניהם ? אחד מהם ?

אני בהוט מוביל

פורסם

אני כבר ארבעה ימים בגולן (בתוכנית של ה-10 שקלים).

בינתיים זה נראה כאילו זה נתפר בדיוק עבורי:

רישום דרך האינטרנט בצורה פשוטה, בלי לדבר עם נציג שמסבן אותך.

הכרטיס הגיע אחרי כמה ימים בתוך מעטפה לבנה פשוטה, בלי כל מיני פרוספקטים צבעוניים שכתוב עליהם "שמחים שהצטרפת!", "תתחדש!" או "נפלא לראות אותך!", או כל מיני אריזות מתוחכמות שבסופו של דבר מי שמשלם עליהן זה אני.

ההפעלה של הכרטיס התבצעה בלי תקלות, שיחות נכנסות ויוצאות, סמסים, הכל עובד.

החברה הזאת בינתיים מוצאת חן בעיני, מקווה שיעברו מספיק אנשים ושהתחרות תמשך.

בדיוק החוויה שלי איתם :xyxthumbs:

מאוד מרוצה!

במיוחד מהאפשרות לבחור מספר.

פורסם

שאלה

ישתנו לי ההגדרות בחיבור הסלולרי

מה אני אמור לסמן בV מה"USE PACKET DATA "

והDATA ROAMING"

שניהם ? אחד מהם ?

אני בהוט מוביל

Packet data זה שימוש באינטרנט סלולרי. אם אתה רוצה לעשות בו שימוש, אז כן.

Data roaming זה נדידה, תפעיל.

פורסם

תודה

לא היתי בטוח מה להגדיר

פורסם

בדיוק החוויה שלי איתם :xyxthumbs:

מאוד מרוצה!

במיוחד מהאפשרות לבחור מספר.

מצטרף לכל מילה.

שיניתי את המספר שלי, רק בשל האפשרות לבחור מספר חדש וקליל.

פורסם

גם אני ויתרתי על מספר הטלפון הקודם בסלקום ועברתי למספר חדש בגולן.

גם מספר יפה של 058 (במקום 052 האפוף חלומות בלהה של נציגים המציעים הצעות איך להגדיל את המינוס בבנק),

וגם ניערתי במחי מקש אחד את כל הנודניקים והאירגונים שבמשך השנים המספר הקודם שלי נפל לידיהם ברגע של חולשת דעת.

פורסם

וגם ניערתי במחי מקש אחד את כל הנודניקים והאירגונים שבמשך השנים המספר הקודם שלי נפל לידיהם ברגע של חולשת דעת.

זה מומלץ בחום, בדיוק כמו שמומלץ לפרמט את המחשב מדי פעם. :lol:

פורסם

גם Youphone (וגם רמי לוי) בדרך לחבילות ללא הגבלה

אלון סלולר משתוללת: אפס שקלים לחבילה סלולרית לבעלי כרטיס אשראי של החברה שקונים ב-1,500 ש'

חברת אלון סלולר, מפעילת הסלולר הווירטואלית החדשה שבשליטת דודי ויסמן, משיקה חבילת שירותים ללא הגבלה לחברי מועדון you, ובכך הופכת להיות מפעיל ה-MVNO הראשון שמציע חבילה כזו.

מחיר החבילות החדשות יעמוד על 59-79 שקל או אפס שקלים ביחס לגובה הקניות ברשת ומגה שיבצע הלקוח. מי שאינו חבר מועדון ישלם 109 שקל עבור חבילה ללא הגבלה.

....

אלון סלולר מציעה מודל ייחודי לפיו מי שרוכש ממוצריה דרך רשתות מגה, מקבל הנחות של השימוש בסלולר. החברה יוצאת כעת ב-3 מסלולים: המסלול הראשון הוא ללקוחות המועדון שעושים קניות חודשיות בגובה של 800-1,499 שקל בחודש, והם ישלמו 79 שקל לחודש עבור החבילה. מי שיש לו גם כרטיס אשראי של החברה, ישלם רק 59 שקל.

המסלול השני הוא לחבר מועדון שעושה קניות ברשת מגה ב-1,500 שקל בחודש ומעלה, שישלם רק 59 שקל בחודש. אם אותו חבר מועדון גם מחזיק בכרטיס אשראי של החברה, הוא יקבל את החבילה ללא תשלום.

פורסם

מסכנים הלקוחות של רמי לוי :( מעבירים אותם לרשת המחורבנת של אורנג' :(

פורסם

לקוחות לוי יוכלו מעתה לעבור לרשת גם עם טלפונים מדור 2, שכן רשת פלאפון מפעילה רשת דור 3 בלבד. פלאפון תישאר ללא מפעיל וירטואלי ברשת שלה, למעט שירותי נדידה שהיא מספקת ל-HOT מובייל.

אני מעריך שלשרות כמו של רמי לוי החשיבות של אפשרות לתת תמיכה גם בדור 2 יותר חשובה

מהתחלה הוא הלך לכיוון המחירים הנמוכים כולל מכשירים

אז לחלק נכבד מהלקוחות שלו כניראה יש עדין דור 2 והם לא רוצים להחליף את הגרוטאה

מסכנים הלקוחות של רמי לוי :( מעבירים אותם לרשת המחורבנת של אורנג' :(

השאלה מי זה הקהל שלו ?

עם הרבה מהלקוחות שלו זקנים קשי יום ,שלא מישתמשים הרבה בסלולר לדיבורים שלא לדבר על אינטרנט

אז לא חושב שלהם תיהיה בעיה גדולה עם אורנג -למעשה יתרון כי המכשיר מימי הבינים שלהם יפעל עכשיו

אני באמת לא יודע איך האחוזים בלקוחות שלו מיתפלג -רק יש לי תחושה כזאת

פלאפון תישאר ללא מפעיל וירטואלי ברשת שלה, למעט שירותי נדידה שהיא מספקת ל-HOT מובייל.

אני באמת לא מבין את המהלכים של פאלפון

מלא המפעילים הווירטואלים הלכו למיתחרות ,אבל גם אין להם מסלולים אטרקטיבים להמון מאיתנו

פורסם

אני לקוח של רמי לוי. לא נראה לי שלעוד הרבה זמן...

פורסם
  • מחבר

גם ככה, לפחות עד למסלול "ללא ההגבלה" שיגיע אצלו - לא היתה שום סיבה להישאר אצלו. אני גם היתי אצלו כשהוא היה האלטרנטיבה השפוייה היחידה לאלו שלא מדבירם הרבה. ברגע שהוט/גולן יצאו אין לדעתי לרמי לוי זכות קיום עם המסלול "דיברת שילמת"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים