עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

גם אצלי, כשהצעתי לאבא של אשתי לעבור להוט-מובייל (4 קווים) הוא אמר לי בשמחה "כבר עברתי לפלאפון! לא צריך".

נתנו לו חבילה ב-39 ש"ח לחודש דמי-תוכנית-שקר ועשר אגורות לשיחה/SMS ללא גלישה וללא חו"ל.

לא משנה כמה ניסיתי לומר לו שזה יעלה לו בדיוק אפס שקלים בהוט-מובייל + גלישה + חו"ל (שהוא צריך) לא עזר והוא דיקלם לי את כל הטיעונים שהשמיעו לו במכירות של פלאפון (להוט-מובייל אין שירות, אין נציגים, אין רשת וכו' וכו'). על "גולן" עוד איכשהו אפשר להבין כאלה טיעונים, אבל על הוט?

בקיצור - כמעט 160 ש"ח לחודש על כלום :pissed:

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
על "גולן" עוד איכשהו אפשר להבין כאלה טיעונים, אבל על הוט?

חבר שלי שעבר להוט ממתין שבועיים לניוד.

פורסם

זה לא קשור... לגולן באמת אין סניפים, אין נציג אנושי והם לא על הרשת של פלאפון.

פורסם

למה מגעילה? לדעתי להשאר בכל אחת מהחברות הישנות ולשלם יותר בלי סיבה זה באמת להיות טיפש.

וצריך להיות תמים בשביל לאכול את השקרים שהנציגים מאכילים אותך ולא סתם הם עוברים איזה חודש של לימוד שיטות מכירה.

וכן! זה ברור שזה מעצבן שאתה יודע שבמשך שנים לא הייתה לך אלטרנטיבה הוגנת והיית חייב להשאר בחברות ולאכול קש ופתאום מגלים לך עולם נורמלי והוגן!

פורסם

מהיום, זו מצווה ללמד ולהסביר לכל ההדיוטות ולכל חסרי הניסיון בינינו את כל הדברים בנושא שלגיטימיים להם, ולו בשביל למנוע מהחברות הגדולות לעשוק אותם כמו בימים ה"טובים".

+1

אני כבר התחלתי עם חמותי. קשה אבל בסוף זה יהיה שווה.

פורסם

האם יכול להיות שהגבלת הTETHERING בהוט כבר מתבצעת על הUPLOAD?

חיברתי את הנייד שלי לפלאפון והרצתי SPEEDTEST באיזור עם קליטה מלאה. בהורדה קיבלתי כ3.2 מגהביט שזה קרוב ליכולות המקסימליות של הפלאפון שלי (N86). בהעלאה לעומת זאת נשארתי יציב על 0.36 מגהביט. ניסיתי מגוון איזורים ושרתים והתוצאה נשארה תמיד על המספר הזה בדיוק. אשמח אם עוד לקוחות הוט מובייל יעשו את הניסוי הזה ויעדכנו.

פורסם

אאל"ט זה כיוון שמבחינה טכנית זה המקסימום של הטלפון כ-3.6 מגהביט הורדה, ו-384 קילוביט העלאה.

פורסם

חיפשתי ולא ראיתי שיש הבדל בין העלאה להורדה בפלאפון הזה. אתה סגור על זה?

פורסם

בדקתי עכשיו וקיבלתי העלאה של 0.6, אבל זה היה בזמן שירדו עדכונים לאנדרואיד.

בדקתי שוב ארבע פעמים בהפרש של דקות בין כל בדיקה וקיבלתי מהירות העלאה של בין 2.09 ל-3.16 (ואם זה מעניין מישהו - מהירות הורדה של בין 5.63 ל-8.34).

פורסם

שים לב שאני מדבר על TETHERING למחשב ולא מתוך המכשיר עצמו.

פורסם

כמובן.

כל הבדיקות הנ"ל התבצעו במחשב; עדכון האנדרואיד המדובר התרחש במהלך בדיקת המהירות במחשב.

עדכון: מצחיק. קבלתי בדיוק עכשיו, באמצע הלילה, הודעה האומרת "ברכות על הצטרפותך לרשת הוט מובייל המתקדמת, נשמח לעמוד לרשותך *053" - ואני בכלל הצטרפתי לפני שבועיים. יכול להיות שהם רומזים לי להרגע עם הבדיקות שלי?

פורסם

ערכתי חיפוש מעמיק יותר. המקום היחיד שמצאתי שמזכיר משהו על הגבלה של 384KB העלאה הוא באתר של סלקום. GSMARENA,NOKIA העולמית וכו' לא מזכירים זאת אלא רק כותבים על 3.6 מגה ברשת HSDPA. יכול להיות שהקושחה של סלקום מגבילה את המכשיר איכשהו? הוא נקנה בזמנו מהם.

פורסם

HSDPA = תקן למהירות הורדה. HSUPA = תקן למהירות העלאה. לא כל מכשיר שתומך בHSDPA תומך גם בHSUPA (זה תקן מאוחר יותר), מה שאומר שגם אם המכשיר שלך מוצהר כתומך בHSDPA הוא יכול להיות מוגבל למהירויות ההעלאה של UMTS בסיסי (שזה 384kbps, כפי שצויין).

פורסם

החכמתי, תודה. כנראה שבאמת הגיע הזמן להחליף את המכשיר.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם אפשר לבטל ניוד לאחר שהתחיל כביכול?

זה תקוע לי בגולן על "בתהליך ניוד פנימה" כבר כמה ימים טובים ודיווחתי על תקלה בדרך האתר שלהם וגם דיברתי עם נציג שאמר שיטפל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים