עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

לצערינו הבעיה אשר מתחילה בחברות הישנות והנוראיות וממשיכה באנשים שמפחדים משינוי קטן ופוחדים לעבור שמע יהיו בעיות, אם עובד למה לתקן ועוד שלל פחדים לא רלוונטיים.

גם אבא שלי ואח שלי עברו לגולן מפלאפון אחרי נסיונות שכנוע עזים ורק אחרי שגם אני עברתי.

הורידו את החשבון החודשי מ 150 שח ו 60 ל 70 שח ו 15 בהתאמה.

ועל זה בונות החברות הישנות, אשר התמיעו בנו שנים תלות בהן והכניסו לנו לתת מודע שהן הדבר היחיד שטוב ולא כדאי לעזוב.

עכשיו נשאר אמא שלי שנמצאת בסלקום בחבילה ללא הגבלה ב 130 שח וצריך לנסות להעביר גם אותה :)

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, ממש. כאילו שיש לקשישים עכשיו כסף לשלוף ולקנות מכשיר בעלות של יותר מ-1000 שקל.

ועוד משלבים את זה עם חבילה "שווה לכל נפש".

הכי טוב זה לקנות מכשיר ב-150 ש"ח, לשלב את זה עם חבילה בסיסית בגולן לדוגמא, למרות שבהוט זה היה יוצא יותר זול החיבור מצריך מכשיר קצת יותר מתקדם.

להכליל קשישים היום בעניין הטכנולוגי זה טעות גדולה היום יש קשישים שמאוד מבינים בטכנולוגיה ולחלקם גם מספיק כסף

אותו הדבר ערסים

לפני איזה 10 שנים ויותר שוק המחשבים היה הרבה פחות ידידותי מהיום

היום רוב העידכונים נעשים אוטומטית והמון מוצרים מורכבים בסדרות מהמיפעל

ככה שאתה כלקוח מבחינת שימושיות לא צריך ידע מעמיק מאחורי הקלעים של המוצר -וזה איפשר להרבה יותר אנשים לצבור ידע מספק

סך הכל גם עם משדרגים רכיב במחשב רובם הם מאוד פשוטים להרכבה היום -אין גאמפרים יותר וכל מיני שטויות וסתם לדוגמה דריברים בכרטיסי מסך הפכו לכאלו שכוללים כמה סדרות ביחד

בקיצור לאנשים הרבה יותר קל ליצבור ידע לשימוש אישי מספק ויש הרבה יותר כאלו היום

סך הכל תיראה כמה מיסתובבים עם איפון או אנדרואיד כל הזמן שזה בפועל סוג של מחשב

אנדרואיד בעיקרון זה אפילו לינוקס ואיתו בניגוד ללינוקסים של הדסקטופים לרוב האנשים אין בעיה

פורסם

אני אצל גולן, וחצי מהשיחות הנכנסות לא שומעים אותי..

כן יש ממה לחשוש. נקווה שיפתרו מהר, עכשיו שדיווחתי על בעיה.

פורסם

לפני שאתה מאשים את גולן, תוודא שלא מדובר במכשיר שלך ושהוא תואם כמושצריך לרשת של גולן.

אין ממה לחשוש כל עוד אתה מוודא את הדברים האלה.

ואם יש תקלה ספציפית כלשהי אני בטוח שהיא תסודר.

בסך הכל גולן פועלת על רשת מירס וסלקום הותיקות ככה שאין פה שום דבר בעייתי חוץ מתקלה ספציפית באנטנה או בעיה ספציפית בטלפון שלך כמו שזה נראה.

אם לאמר את האמת אני גם מחובר לגולן ואיכות השיחה היא מהמצויינות שהיו לי אי פעם ואני לא אומר סתם.

כשהייתי בפלאפון היו פעמים(נדירות) שהקו היה ירוד לכמה שניות אבל ממש בקטנה לא משהו מורגש והיום בנתיים לא נתקלתי בזה.

פורסם

טוב עברתי אתמול להוט, תהליך הניוד לקח באמת לא יותר מ4 שעות.וברגע שהסים של סלקום שבק הסים של הוט כבר עבד עם המספר שלי והכל תקין...

אבל הכי חשוב - האינטרנט

מהסלון שלי בבית :)

202027050.png

a>

פורסם

אף חברה לא עובדת על הרשת של מירס. מירס זאת הוט מובייל.

צודק טעות שלי, בכל מקרה נדידה על רשת קיימת ומספר גבוה יותר של תדרים אומר שלרוב תהיה קליטה טובה יותר.

פורסם

אף חברה לא עובדת על הרשת של מירס. מירס זאת הוט מובייל.

למען האמת הוט עדיין תומכת ברשת הישנה של מירס (iDEN).

פורסם

סלקום משיבה מלחמה עם תוכניות "אנלימיטד" משלה, ובעיקר, עם הColor palette הכי מזעזע בהיסטוריה:

http://www.cellcom.co.il/shop/price_plan/cellcom_unlimited/pages/default.aspx?hp_001=hp

ברצינות, מה זה הדבר הזה?! זה נראה כמו משחק אטארי ישן שעשו לו color invert... הזוי לאללה.

ד"א, מישהו יודע מה קורה לגבי בלאקברי אצל הוט-מובייל? בגולן אני רואה שעדיין כתוב שלא נתמך...

פורסם
סלקום משיבה מלחמה עם תוכניות "אנלימיטד" משלה, ובעיקר, עם הColor palette הכי מזעזע בהיסטוריה

החבילה האטרקטיווית שלהם עולה 159 שקל

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

159 = 60 יותר מגולן על אותו הדבר יחד עם GPS כשאני יכול להוריד Waze בחינם ותוכנות גיבוי בחינם

פורסם

וכמו שאני מכיר את סלקום, בטח GPS ממוצע מינוס ותוכנת גיבוי שיש טובות ממנה בחינם. ועל זה שישים שקל יותר :facepalm:

פורסם

159 = 60 יותר מגולן על אותו הדבר יחד עם GPS כשאני יכול להוריד Waze בחינם ותוכנות גיבוי בחינם

אתה יכול להוריד בחינם, אבל לדוד חיים בלי הסמארטפון או הידע להתעסק בזה אין יותר מידי ברירות אם הוא רוצה ג'יפיאס בטלפון.

בקיצור חברות הישנות זה רק אם אתה בור ועם הארץ בכל נושא הטלפונים הסלולרים.

אחרת אתה סתם טיפש.

פורסם

אתה יכול להוריד בחינם, אבל לדוד חיים בלי הסמארטפון או הידע להתעסק בזה אין יותר מידי ברירות אם הוא רוצה ג'יפיאס בטלפון.

אחרת אתה סתם טיפש.

מהיום, זו מצווה ללמד ולהסביר לכל ההדיוטות ולכל חסרי הניסיון בינינו את כל הדברים בנושא שלגיטימיים להם, ולו בשביל למנוע מהחברות הגדולות לעשוק אותם כמו בימים ה"טובים".

פורסם

אחרת אתה סתם טיפש.

איזה התנסחות מגעילה!!

מה קרה? קמת עם חצ'קון על האף הבוקר או שאתה סתם עצבני :)

ודבר אחר- שמתם לב שאחרי שגולן פתח עם עניין השיחות לחו"ל [חינם בחבילה הלא מוגבלת] פתאום חברות אחרות לראשונה מזה מיליון שנה, נזכרו גם הן להתייחס לנושא ולתת דקות... כמה אומללות הן... במקום שהחברות החדשות ינסו "להעתיק" מהותיקות ולהתחרות במחיר- הותיקות הן אלה שמעתיקות את מגמת החבילות\שירות מהחדשות וגם נופלות מהן במחיר....

נו טוב, מגיע להן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים