עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

תתכונן לתור ארוך ונציגי שירות איטיים וחסרי מקצועיות

לי אישית לקח בדיוק 7 דקות מרגע שנכנסתי לנקודת המכירה עד שיצאתי עם SIM עובד ודווקא הטיפול היה זריז ומקצועי. :nixweiss:

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי אישית לקח בדיוק 7 שניות להוציא את המעטפה מתא הדואר, לפתוח אותה, ולקחת את הסים.

אם זה ה"שירות לקוחות" של הוט, אז אני שמח שבחרתי ב"חוסר שירות הלקוחות" של גולן.

פורסם

:lol: :lol: אשכרה. אותו דבר אצלי. הסים גם הפועל תוך דקות

פורסם

Kalen,

אין ספק שאנחנו לא צרכנים חכמים מדי ולא חושבים רחוק. קשה לנו למשל לחשוב שאם לא "נעזור" לחברות החדשות שהתחילו את המהפכה, הן עלולות, חלילה וחס, להימחק מהמפה הסלולארית ולהשאיר לנו שוב את "שלושת הגדולות" שיוכלו להתעלל בנו כלכלית ונפשית (עצבים, עוגמת נפש וכו') ככל שירצו.

אני בכל אופן, גם אם אורנג' ודומותיה יוציאו מחר חבילה בעשרה שקלים פחות מהוט עם אותם תנאים ואותו נפח גלישה - לא עובר. מי שכן רוצה לעבור שיבושם לו.

מה גם, שאני נניח, כאדם ש"אחראי" על כל נושא הסלולר במשפחתי הקרובה (הורים,אחים,סבא וסבתא) לא אמליץ ולא אעביר אחד מהם לחברה ותיקה שמציעה לי פחות נפח גלישה (גם אם אין לי צורך בחצי ממנו) באותו המחיר - פשוט כי לא. וגם אם זה לסבתא שלא גולשת בכלל.

מספיק שכל אחד מאיתנו, הצעירים אם יורשה לי לקרוא לנו ככה, שכן משפיעים על דעת הקהל המצומצת הסובבת אותם, לפחות בנושא הזה, יסביר את ההשלכות ויציין שאין בעיות קליטה ושאר פחדים שנוטעים בנו - מספיק שנסחוף את המשפחה הקרובה, כבר מדובר במספר אנשים גדול

לעם ישראל יש זיכרון קצר, מי שיתן להם שקל פחות עם שירות מדומה, יזכה בליבם (ובכיסם). עובדה זאת כנראה הולכת להשאיר את מיכאל גולן עם חוויה עסקית מא(ע)לפת וטעם מר בפה (אני מאוד רוצה להתבדות בהמשך..) -

http://www.themarker.com/hitech/1.1735958

פורסם
  • מחבר

באמת שלאור הדברים הללו אני שוקל לעבור ברצינות לגולן למרות שיעלה לי קצת יותר

פורסם

אחותי ובעלה עברו לגולן, שניהם במסלול של ה-99 ש"ח לחודש.את הטלפון בבית ואת האינטרנט הם ניתקו, וכרגע בסה"כ יוצא להם זול יותר וגם נוח יותר.

קטע מעצבן - התשלום על החודש הראשון הוא מלא גם אם הלקוח הצטרף באמצע החודש.

אני עברתי לגולן ובינתיים אני מחכה שהסים יגיע אלי בדואר. אני בחרתי במסלול של 10 שקלים תשלום קבוע. המסלול של 10 אגורות לדקה/סמס בהוט היה יוצא לי זול יותר בכמה שקלים, אבל העדפתי את גולן.

אם יש אנשים שמוכנים בשביל שקל אחד לחזור למי שהאכיל אותם קש כל כך הרבה זמן, המצב עצוב מאוד לדעתי.

פורסם

שלשום בערב נכנסתי לאתר של גולן, לקח לי בערך חמש דקות לסיום תהליך הרישום כולל מעבר זריז על החוזה.

הסים נשלח אלי אתמול בבוקר והגיע היום בבוקר.

המספר נוייד כעבור 3 שעות מרגע ההפעלה וקיבלתי הודעה עם שמירת ההגדרות של נקודות הגישה.

חלק מהיר מעולה ויעלה לי 50 שח פחות מרמי לוי ו 130 שח פחות מהמסלול שהייתי בו בפלאפון.

בהחלט חווית השירות האופטימלית עבורי :)

גם אבי החליט לעזוב את פלאפון ולעבור אליהם ובקרוב בטח גם אח שלי יצטרף.

למרות שהוט היה יוצא טיפונת יותר זול, גולן נשמעים לי הכי אמינים ואני מקווה לא להתבדות.

אבל בנתיים הכי טוב שאפשר להשיג בארץ לדעתי.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזה נכון, כי כל תשלום הוא תשלום מראש עבור החודש הבא.

אני בחרתי במסלול של 10 שקלים תשלום קבוע. המסלול של 10 אגורות לדקה/סמס בהוט היה יוצא לי זול יותר בכמה שקלים, אבל העדפתי את גולן.

לקחת בחשבון שבתמורה לאותם 10 ש"ח אתה מקבל 60 דקות, 60 הודעות, ו-10 מגה גלישה?

פורסם

לעם ישראל יש זיכרון קצר, מי שיתן להם שקל פחות עם שירות מדומה, יזכה בליבם (ובכיסם). עובדה זאת כנראה הולכת להשאיר את מיכאל גולן עם חוויה עסקית מא(ע)לפת וטעם מר בפה (אני מאוד רוצה להתבדות בהמשך..) -

http://www.themarker.com/hitech/1.1735958

פחחח, לסלקום אני בחיים לא חוזר (והם עוד היו צדיקים לעומת מה ששמעתי על פלאפון, ובעיקר על אורנג').

פורסם

לאור:

מעניין שאצלך כל הסיפור עבר מהר. אני נרשמתי שלשום בצהריים והסים עדיין לא נשלח אלי.

מישהו יודע אם יש איזשהם קריטריונים שמקנים עדיפות (מקום מגורים, חבילה, חברה סלולרית קודמת וכו')?

למילפורד:

גיסי כבר קיבל חשבונית אחת וזה מה שהבנתי ממנו. אני יכול לוודא איתו אם באמת הוא שילם על חודשיים מלאים (חיוב על החודש הבא פלוס תשלום מלא על חודש חלקי).

לגבי החבילה של ה-10 ש"ח, אני לא מדבר הרבה. לקחתי בחשבון שימוש של 200 דקות ו-100 סמסים (וגם לזה אני לא תמיד מגיע). עד עכשיו הייתי משלם בסלקום 60-70 ש"ח. בהוט זה יוצא 30 ש"ח ובגולן 35.6 (10 ש"ח + 140 דקות + 40 סמסים).

את הגלישה בינתיים חסמתי.

פורסם

ביצעתי הזמנה של 6 סימים בדיוק לפני שבוע.

היום קיבלתי את הסימים והתחלתי בתהליך הניוד.

כל המספרים נויידו תוך 3 שעות בדיוק מרגע הפעלת ה-SIM ובכולם יכולתי להוציא ולקבל שיחות ו-SMS כבר מהדקה הראשונה.

בנוסף, תוך כ-5 דקות קיבלתי אוטומטית הודעות קונפיגורציה עבור אינטרנט+MMS.

בבדיקת מהירות ב-speedtest.net הגעתי ל-4866Kbps הורדה ו-1175Kbps העלאה (ופינג של 88MS).

בהחלט מגיע להם שאפו :xyxthumbs:

פורסם

גולן או הוט?

פורסם

אחותי ובעלה עברו לגולן, שניהם במסלול של ה-99 ש"ח לחודש.את הטלפון בבית ואת האינטרנט הם ניתקו, וכרגע בסה"כ יוצא להם זול יותר וגם נוח יותר.

גם עם זה נכון -בכלל לא ביג דיל

תחשוב על החיסכון לשנה שלמה

גם עם פאלפון יתנו לי חשבון מלא החודש וגם הוט -בטווח הארוך זה חיסכון של 720 שקל לשנה מינוס השנה חיוב אחד עודף וסיים באיזה 40 שקל

עדין זה נותן לי מעל 5 ימים בתאילנד (לינה אוכל במיסעדות וכו )

פורסם

זה לא משנה את העובדה שזה מעצבן. בכל שירות אחר (כולל חברות הסלולר הותיקות) מחשבים לך לפי יתרת הימים בחודש.

פורסם

פרטנר, באמצעות מותג חדש שיענה לשם Mobile 012 מתכוונת להציע חבילות במחיר של 88-98 ש"ל לחודש. ההבדלים יהיו בשיחות לחו"ל ונפח הגלישה.

לא קשה לשים לב לכך שמדובר במחירים של שקל אחד פחות מהוט ומגולן...

בכל מקרה, ההצלחה של החבילות הללו יקום ויפול (מבין האנשים שלא מגדירים עצמם כפראיירים) על נפח הגלישה. באופן אישי, אני מניח,שלא יהיה יותר מדי נפח גלישה, אבל אני בטח אשמח לטעות בנושא.

מקור : כלכליסט

אני עדיין מעדיף את גולן על 012. בתור מי שרוצה לראות את המונופולים הללו נשברים או לפחות מתמעטים בכוחם אני אתן את כספי ואת המלצתי למפעילות החדשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים