עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

למה שתהיה בעיה?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למישהו יש אי אילו בעיות טכניות בשימוש בגולן? או שהם נגמרו כבר?

(מכר לא יכל לקבל שיחות מפלאפון)

לי עד עכשיו אין שום בעיות- הם גם ככה רוכבים על האנטנות של סלקום איפה שאני גר, ככה שאין שום הבדל בקליטה עבורי.

אבל אחרים אומרים שיש בעיות.

פורסם

למישהו יש אי אילו בעיות טכניות בשימוש בגולן? או שהם נגמרו כבר?

(מכר לא יכל לקבל שיחות מפלאפון)

קיים טופס דיווח על מפורט על תקלות בפייסבוק של גולן:

http://www.facebook.com/GolanTelecom?sk=app_451175531560008

פורסם

קיים טופס דיווח על מפורט על תקלות בפייסבוק של גולן:

http://www.facebook.com/GolanTelecom?sk=app_451175531560008

זה הזוי שזה נמצא בפייסבוק ולא באתר. ומה יעשה מישהו שאין לו פייסבוק?

חוץ מזה, שלחתי שאלה לגולן באימייל לפני 5 ימים. אני עדיין מחכה לתשובה. ???

פורסם

עןד שאלה על הוט-מובייל: למישהו יש מושג למה הסים לא עובד ב-MODU-T למרות שהוא 3G עם תמיכה ב-2100?

כל שאר כרטיסי ה-SIM עובדים אבל גם על 2G בלבד.

תודה :xyxthumbs:

אתה טוען שגם עם סימים אחרים המכשיר קולט רק דור 2 - כנראה אחת משתי סיבות:

1. הדור השלישי כבוי.

2. משהו ברדיו שלו דפוק (תוכנתית או חומרתית).

פורסם

^

צריך לבדוק איפה בהגדרות שלו מפעילים את 3G ככל הנראה.

הוא חדש דנדש אז אני מקווה שאין בעיית חומרה/תוכנה.

פורסם

צריך לבדוק איפה בהגדרות שלו מפעילים את 3G ככל הנראה.

לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה ב-MODU T :nixweiss:

בחיפוש רשתות ידני (סים של גולן) הוא מוצא רק IL CELLCUM /IL ORANGE אבל לא נותן להתחבר אליהן.

עדיין, יש קליטה מלאה על "אוטומוטי" והוא מראה 2G על רשת סלקום. מוזר...

גם לא מצליח להתחבר לגלישה למרות שה-APN מוגדר כראוי אני חושב.

פורסם

חוץ מאשר מסך לבחירת רשת, אמור להיות גם מסך לבחירת סוג הרשת. ושם אמור להיות מכוון אוטומטי.

פורסם

זה הזוי שזה נמצא בפייסבוק ולא באתר. ומה יעשה מישהו שאין לו פייסבוק?

יתקדם לשנת 2012...?

פורסם

אתה באמת חושב שהמקום לבעיות מקצועיות בחברה בע"מ הוא הפייסבוק?

גילוי נאות:

אין לי משתמש בפייסבוק.

פורסם

יתקדם לשנת 2012...?

ואם אני לא מאמין בפייסבוק, וחושב שהעתיד הוא לא שם? ואם לא בא לי על זאקי\צוקי, ואני לא סומך עליו? ואם אני פשוט רוצה להמנע מהרבה ג'יפה שמסתובבת ברשתות חברתיות?

אפילו אם אני פשוט לא יודע איך לפתוח חשבון שם, או שאף פעם לא שמעתי על פייסבוק (וייתכן שאפילו כאן בארץ יש אנשים כאלה, אף שאני בספק)- זה אומר שמגיע לי שירות פחות טוב?

פורסם

פייסבוק יש בשביל לקדם מבצעים של חברה, לנהל קשרי לקוחות וסתם לקבל פרגונים כאלה ואחרים.

לשים רק בפייסבוק לינק לטופס תלונה קריטי עבור משתמשים שחווים בעיות - טפשי. מצד שני יכול להיות שהם רוצים לדעת שמי שכתב את המכתב תלונה הגיעה מפייסבוק, ולכן הם רוצים (משום מה) לטפל בפניה שלו יותר מהר..

פורסם

ואם אני לא מאמין בפייסבוק, וחושב שהעתיד הוא לא שם? ואם לא בא לי על זאקי\צוקי, ואני לא סומך עליו? ואם אני פשוט רוצה להמנע מהרבה ג'יפה שמסתובבת ברשתות חברתיות?

אפילו אם אני פשוט לא יודע איך לפתוח חשבון שם, או שאף פעם לא שמעתי על פייסבוק (וייתכן שאפילו כאן בארץ יש אנשים כאלה, אף שאני בספק)- זה אומר שמגיע לי שירות פחות טוב?

אז תסבול בשקט.

על אותו משקל מי שלא מאמין באינטרנט יכול ללכת לשלם דוחות חניה בעיריית תל אביב. אני בטוח שהתהליך שם הוא צ'יק צ'ק.

בהצלחה

פורסם

אז תסבול בשקט.

על אותו משקל מי שלא מאמין באינטרנט יכול ללכת לשלם דוחות חניה בעיריית תל אביב. אני בטוח שהתהליך שם הוא צ'יק צ'ק.

בהצלחה

אתה מבין שחברה רצינית שלא עובדת עם מרכזי שירות, צריכה להפוך את האתר שלה למוקד של כל התמיכה הטכנית, ובכלל- למקום שבו מקבלים שירות? זה מאוד לא מקצועי להסתמך על פייסבוק או על טוויטר למקום סבו מודיעים על בעיות. זה יכול להיות במקביל לאתר- אבל ממש לא במקום. זה פשוט לא מקצועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים