עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

^זה מעניין מה שאתה אומר על זה שלהוט אין שליח. מה גם שבאתר שלהם הם עדיין כותבים "את ההזמנה תוכל לאסוף באחד ממרכזי השירות של HOT mobile לפי בחירתך".

כי זה מה שקרה אצלי:

השארתי את הפרטים באתר של הוט ביום שישי, ה-1 לחודש.

ביום חמישי, ה-7 לחודש, חזרו אלי מהוט. הנציג תיאם איתי, למרבה הפתעתי, הגעת שליח ביום שלישי - היום.

אתמול קבלתי סמס המבשר לי שהיום הזמנתי תופץ אלי בין 8 ל-12.

היום הגיע שליח ב-11:46, חתמתי חתימותיים, בדקנו את הסים ושלום על ישראל.

לנו היה מקרה דומה - הזמנו באתר לפני כשבועיים שלושה, אחרי יומיים חזרו אלינו כדי לומר שאין שליח וצריך להגיע למרכז שרות, ואחרי יום נוסף התקשרו לתאם לנו משלוח שהגיע בזמן המיועד. הקטע הוא שעדיין יש 2 סימים שמחכים לנו במרכז שרות בנוסף לאלו שהגיעו אלינו :)

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היא לא אמרה לי -אולי אתה מיתבלבל עם חברה אחרת

בהתחשב בעובדה ששם עברתי להוט מובייל לא נראה ל שאני מתבלבל.

פורסם

בהתחשב בעובדה ששם עברתי להוט מובייל לא נראה ל שאני מתבלבל.

היא לא ידעה אפילו איזה עיר קרובה לרעננה

אין מה לעשות עובדים חדשים

עם היתי יודע היתי הולך ברגל ועושה את זה דרכם בימקום דרך הרשת

אבל ניראה מה יקרה

פורסם

היא לא ידעה אפילו איזה עיר קרובה לרעננה

אין מה לעשות עובדים חדשים

עם היתי יודע היתי הולך ברגל ועושה את זה דרכם בימקום דרך הרשת

אבל ניראה מה יקרה

אבל אתה ידעת, רשמתי לך את זה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519312.msg4562105#msg4562105

ואתה הגבת לזה.

בנוסף רשמו בדיון בלי סוף שדרך האתר יש בעיה לקבל את הסים.

פורסם

בסדר לא בוכים על חלב שנישפך

פורסם

עוד למישהו ישנה את הבעיה שיש אינטרנט של 2G בגולן טלקום במקום 3G? הכוונה שלא מופיע H אלא E

באזור המרכז. וזה כבר ככה יומיים בערך. שפעם יש H ופעם אין... או שפעם אין בכלל חיבור סלולארי..

פורסם

תגידו, אחרי שמניידים מספר, צריך עוד לדבר עם החברה הקודמת? לבטל את המנוי או משהו?

פורסם

תגידו, אחרי שמניידים מספר, צריך עוד לדבר עם החברה הקודמת? לבטל את המנוי או משהו?

שום קשר עם שום חברה ישנה, אלה אם יש התחייבות על מכשיר שנרכש אצלם.

פורסם

אתמול הפעלתי סים של גולן וקיבלתי 2 שגיאות:1)שלא ניתןכרגע לנייד קו זה או משהו בסגנון לא בדיוק זוכר במדויק. 2)שקוד האימות שגוי. היום בבוקר התקשרתי ודיברתי עם נציגת לקוחות שאמרה שהטיפול בעניני יהיה מזורז כלומר היא הוסיפה זרוז בטיפול.היום שהחלפתי סימים בטלפון (אחד במשך השבוע הוא של העבודה מחברת אורנג והפרטי שלי הוא של פלאפון)ושמתי את הסים של פלאפון קיבלתי הודעה כזו:"לקוח יקר אנו מבינים שבחרת לעבור לחברה אחרת נא צור קשר עמנו להבהרות בנושא המעבר".

מה זה אומר? האם תהליך הניוד התחיל או שפשוט אחרי שנרשמים באתר של גולן ישירות מקבלים את ההודעה הזו.פשוט בגלל השגיאות לא ברור לי האם כבר בוצע איזשהו טיפול בנושא מהבוקר.מה אתם אומרים?

פורסם

הם מבקשים ממך הבהרות או שהם רוצים להבהיר לך את המצב?

פורסם

אהה נזכרתי שצור קשר למידע לגבי המעבר.אבל אמרו לי בכמה מקומות שהם פשוט רוצים שאני לא אברח להם ושולחים את זה ברגע שאני נרשם באתר של גולן.אני ממש מקווה שתהליך הניוד יהיה קצר ולא סיוט.שהכל ילך חלק וזהו :hi:

פורסם

ביצעתי היום ניוד מפלאפון לגולן, הכל עבר חלק ולאחר כ-3 שעות הקו עבר לגולן.

במשך התהליך כולו קיבלתי 2 הודעות מפלאפון:

הראשונה לפני יומיים כאשר הזמנתי את הסים מגולן (בשלב זה מבצעים אימות פרטים מול פלאפון אם אמנם המספר הוא שלך, אז בו ברגע אתה מקבל הודעה מפלאפון להתקשר לדבר עם נציג בכיר..)

השניה נתקבלה היום מייד כאשר התחלתי את הניוד בפועל באתר גולן ואז נתקבלה מפלאפון הודעה דומה לזו שקיבל galza.

התעלמתי משתיהן היות וזה רק נסיון מצד פלאפון למנוע את המעבר לחברה מתחרה.

פורסם

למישהו יש אי אילו בעיות טכניות בשימוש בגולן? או שהם נגמרו כבר?

(מכר לא יכל לקבל שיחות מפלאפון)

פורסם

ממבט חטוף בעמוד הפייסבוק שלהם עושה רושם שזה רחוק מלהסתיים.

מצד שני, הרבה מהתגובות שם הם של דפ"רים עם הבנת נקרא של ילד דיסלקט בכיתה ג' אז אולי המצב יותר טוב מכפי שהוא נראה :nixweiss:

פורסם

שאלה לגבי הוט-מובייל.

מישהו ניסה לסנכרן חשבון "עסקי" של google apps למכשיר אנדרואיד?

הכל היה תקין אצלי עם SIM של סלקום ואורנג' וחשבון GMAIL פרטי רגיל מסתנכרן היטב.

גם גלישה תקינה לחלוטין.

עם גולן עוד לא ניסיתי...

עןד שאלה על הוט-מובייל: למישהו יש מושג למה הסים לא עובד ב-MODU-T למרות שהוא 3G עם תמיכה ב-2100?

כל שאר כרטיסי ה-SIM עובדים אבל גם על 2G בלבד.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים