עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

הוט לא מפעילה וירטואלית

יש להם הסכם נדידה כמו לגולן אבל יש לה גם תשתית

כמה מאות אנטנות בינתיים

הוט? חשבתי גולן (בגלל זה רשמתי כרגע).

ברגע שהם יקימו רשת משלהם לא תיהיה להם אפשרות להיות כ"כ רזים.

כמו כן, לפי הנתונים שהתפרסמו בכלכליסט קצב ההרשמה עומד על 3:1 לטובת הוט (כ-30 אלף לקוחות חדשים להוט לעומת 10 אלף לגולן) בשבוע החולף, וכמובן שגם רמי לוי ירד מכ-500 לקוחות חדשים ביום להרבה הרבה פחות.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך מהירות האינטרנט בדרום (בהוט במיוחד)? בבסיס שאני משרת בו הקליטה על הפנים בסלקום (אני מקבל 0.2MBit מתוך 1MBit שנכנס לחבילה).

פורסם

הוט? חשבתי גולן (בגלל זה רשמתי כרגע).

ברגע שהם יקימו רשת משלהם לא תיהיה להם אפשרות להיות כ"כ רזים.

כמו כן, לפי הנתונים שהתפרסמו בכלכליסט קצב ההרשמה עומד על 3:1 לטובת הוט (כ-30 אלף לקוחות חדשים להוט לעומת 10 אלף לגולן) בשבוע החולף, וכמובן שגם רמי לוי ירד מכ-500 לקוחות חדשים ביום להרבה הרבה פחות.

שניהם כבר כרגע מפעילים "אמיתיים"

לדעתי התוכנית העסקית של גולן תאפשר להם להמשיך להיות רזים

להחזיק כמה צוותים טכניים לתחזוק הציוד (לא שולל גם אפשרות של OUTSOURCING של ספקית הציוד כמו שעשו בעבר בסלקום עם נורטל אאל"ט)

להחזיק כמה עשרות במוקדים ועוד כמה שאחראים על האתר אינטרנט

בקשר לקצב הגיוס - אומרים שיש הרבה שהזמינו מגולן וטרם ניידו

שתי החברות גייסו קצת יותר ממאה אלף לקוחות בינתיים עם חלוקה כמעט שווה לפי מה שהבנתי

והדרך ארוכה בשביל לקבל את סכומי העתק שהשקיעו (710 ו360 מליון ש"ח)

בגלל זה גם לא נראה עליות מחיר באופק הנראה לעין

פורסם

בארץ כמדומני יש כ-10 מיליון מכשירי סלולר, כדי לקבל את הערבון חזרה הם צריכים 7 אחוז מהשוק הפרטי. נניח שהשוק הפרטי הוא כ7 מיליון קווים (ולהערכתי הוא פחות, אם איני טועה כל הקוים העסקיים + תוכניות ועדים למיניהן אינן נכללות בספירה), זה אומר שהם צריכים כחצי מיליון לקוחות כל חברה. בקצב הזה, זה עסק של לא יותר משנה.

פורסם

שתי החברות גייסו קצת יותר ממאה אלף לקוחות בינתיים עם חלוקה כמעט שווה לפי מה שהבנתי

מעניין אותי לדעת מאיפה המספרים האלה?

חחח בכל מיני מקומות כל אחד זורק כל מיני מספרים כאילו הוא באמת יודע מה הולך בחברות.

פורסם

לפי פרסומים באתרי החדשות

לא מידע פנים :P

פורסם

תגידו עם אני רוצה 2 סיימים על אותו הקוו בגולן ובHOT כמה זה עולה ?

לא רוצה להחליף כל הזמן בין הסים מהגרוטאה לסמארטפון

תשקיע 10 דקות בקריאה של כל השאלות והתשובות באתר גולן, ותקבל תשובה לזה ולשאלות נוספות.

גולן לא תומכים ב 2 סימים על אותו קו. - אמרו שאולי בעתיד. (לדעתי בטוח בסופו של דבר)

גם הוט לא תומכים עדיין. אמרו שיתמכו.

איך מהירות האינטרנט בדרום (בהוט במיוחד)? בבסיס שאני משרת בו הקליטה על הפנים בסלקום (אני מקבל 0.2MBit מתוך 1MBit שנכנס לחבילה).

אתה יודע - דרום הארץ זה איזור דיי נרחב. הכל תלוי אם יש אנטנה באיזור הקרוב, או שהיא מרוחקת / מדור 2.

בנקודה מסוימת הקליטה תיהיה מצוינת לחברה א' וגרועה בחברה ב'.

ובנקודה המרוחקת רק כקילומטר מהנקודה הראשונה, המצב יכול להיות הפוך.

בקצרה, אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה, אלא אם הוא בדק באותה נקודה ברשת הנשאלת. - וגם זה תלוי במקצת בסוג המכשיר שיש לו, ואם הוא בדק בפנים או בחוץ.

פורסם

הזמנתי מHOT 89 בלי הגבלה

עכשיו שיש לי סמארטפון שמקושר לגוגל היתי חיב למהר ,פשוט כי כל עידכון עובר ישר ברשת ולא רוצה לחסום את זה

אבל גם לא רוצה מחיר מנופח בסוף החודש

ניראה כמה זמן יקח לזה להגיע

ישר שלחו לי SMS שההזמנה יתקבלה ,שזה התחלה טובה

פורסם

אם הגורטאה שלך היא דור 2, היא לא תעבוד בהוט בכל מקרה.

פורסם

היא דור 3 -אז זה לא הבעיה

לא הצלחתי לימכור אותה לחנות אפילו לא בזיכיון קטן אז אני משאיר אותה למקומות שאני לא רוצה לקחת את הסלולרי היקר כל עוד הוא יקר

בכל מיקרה דיברתי כבר עם 2 אחים שלי שאחד נשוי והם גם רוצים לעבור, זה כבר 3 אנשים ועוד בדרך

הם רוצים לראות איך HOT עובדים בשלי ואז יעשו את המעבר עם הכל יהיה טוב

פורסם

קח בחשבון שישנם מכשירים שנרכשו ברשתות האחרות (לא בפלאפון) שלא יעבדו טוב ברשת הוט, ועדיפה להם רשת גולן. אז לפני שאתה מיעץ להם על הוט, כדאי שיבדקו את תדרי המכשיר שלהם מול תדרי הוט.

פורסם

אם הגורטאה שלך היא דור 2, היא לא תעבוד בהוט בכל מקרה.

נכון. איזה מזל שב-GT מקבלים גם גרוטאות.

פורסם

קח בחשבון שישנם מכשירים שנרכשו ברשתות האחרות (לא בפלאפון) שלא יעבדו טוב ברשת הוט, ועדיפה להם רשת גולן. אז לפני שאתה מיעץ להם על הוט, כדאי שיבדקו את תדרי המכשיר שלהם מול תדרי הוט.

תודה אני יבדוק

נכון. איזה מזל שב-GT מקבלים גם גרוטאות

דור 3 קיים כבר המון זמן

יש מספיק גרוטאות גם בדור 3

פורסם

לא כמו שלי. :)

אני עם 5110 ואתמול קניתי גם 1280.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים