עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

לפי המצב רוח שלהם. "היסטורית" הניודים שלי היא אורנג'-סלקום-אורנג'-הוט והכי הרבה שקיבלתי היה SMSים מאורנג' מיד אחרי שהחברה הקולטת החלה בניוד "ע"מ לקבל מבצעים חייג כוכבית משהו". בסלקום לא חושב שגם את זה קיבלתי, וגם אח שלי עשה אורנג'-סלקום-פלאפון ולא קיבל שיחה.

עם זאת, יש הרבה דיווחים ברשת על אנשים שכן מקבלים. אני מניח שזה מאוד תלוי בהיסטוריה שלך ברשת, כמה החשבונית שלך וכו', ובקיצור, אם שווה להם לשמר אותך.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי שאלה חברים..

אני רואה פה שהרבה אנשים עברו להוט מובייל. אני יודע שהוט בעצם מבוססים על רשת מירס ואני מכיר את מירס כרשת נוראית (לא היה לי מירס אבל ככה טענו כל האנשים סביבי שהיה להם).

אתם נהנים מקליטה טובה וגלישה מהירה?.. כי הם זולים מגולן בעוד 10 ש"ח.. בעצם הם הכי זולים..

פורסם

הוט מובייל רוכבים על התשתית של פלאפון, למיטב הבנתי. לא מירס.

בדבר הגלישה - אין טענות. עולם אחר בהשוואה ל HSDPA אצל עורנג'.

פורסם

הוט מובייל=מירס

הם קנו אותם וזה בעצם הגלגול החדש של מירס (בצורת GSM במקום IDEN)

פורסם

חשוב לציין שיש 2 רשתות במקביל, הרשת הישנה של מירס והם פורשים רשת חדשה יותר של GSM בדור 3.9.

פורסם

http://www.themarker.com/hitech/1.1726534

תוכנית משתלמת ב-99 ש' שפלאפון לא רוצה שתדעו עליה: משבוע שעבר, מציעה פלאפון ללקוחות הקיימים שלה תוכנית בשם "בינגו פלוס אקסטרה" הכוללת 1,500 דקות, 1,500 הודעות וחבילת גלישה בג'יגה

התגובות שם משעשעות.

פורסם
  • מחבר

נחמד פעם הבאה לתת כמה מילים מתוך הכתבה ולא לשלוח לנו רק לינק שנקרא בעצמנו...

בכל אופן, אני שמח שככה זה הסתדר - והאמנתי מראש שלבסוף הכל יסתדר ושאלו רק חבלי לידה ותו לא

פורסם

קרירין, שאלה לי. איך החלטת שאתה תבלה 3 שעות (והיית צריך להבין לאחר השעה הראשונה שזה לא יהיה קצר) בהמתנה לנציג פלאפון, לפני שבדקת את העובדות ?!?

זה חדש לך? כזה טיפוס הוא.

פורסם

נחמד פעם הבאה לתת כמה מילים מתוך הכתבה ולא לשלוח לנו רק לינק שנקרא בעצמנו...

משרד התקשורת שבע רצון מהטיפול בתקלות בגולן טלקום

אני איש מאד נחמד.... ;D

פורסם

טילפנו אלי היום מפאלפון שימור לקוחות -ואני עובר או לHOT או גולן ביום ראשון

לפאלפון אין שום דבר אבל שום דבר אטרקטיבי מבחינתי

אין לי מושג למה -אבל זה המצב

פורסם

כולנו כבר ידענו זאת, אפילו אם לא ידענו ספציפית עליך.

אבל תודה על הסקופ בכל זאת.

פורסם

"שימור לקוחות" זה כזה צירוף מגעיל- זה פשוט נשמע לי רע, כאילו לא לתת ללקוח לברוח.

בכל אופן, בהצלחה במעבר, קרירין!

פורסם

לפאלפון אין שום דבר אבל שום דבר אטרקטיבי מבחינתי

אין לי מושג למה -אבל זה המצב

אותו סיפור ב-ד-י-ו-ק בסלקום. כלום... כאילו אין תחרות.

זה לא 100% קשור לדיון אבל משקף התנהלות מאוד דומה של... בזק.

אני כבר שנים עם HOT באינטרנט ובטלפון ולמרות התדמית שיש לשירות שלהם עד כה קיבלתי שירות מעל ומעבר גם מבחינת טיפול בתקלות, מעברי דירה ובעיקר ברמה הטכנית של השירות עצמו. תענוג.

מהירות אינטרנט כמובטח, יציבה כסלע ואיכות קו טלפון מצויינת בלי נפילות במשך שנים. :xyxthumbs:

משלם להם 119 ש"ח בחודש על תשתית 12M/1M ו-500 דקות שיחה לניידים/נייחים.

במסגרת כל מעברי המפעילות התקשרתי גם לבזק לשאול מה יש להם להציע לי.

אחרי 2 נציגים זוטרים יחסית, נציגה בכירה וכמעט 25 דקות שיחה מה שהם הציעו לי זה 148 ש"ח לחודש על 600 דקות ניידים/נייחים וגלישה של 10M/800K בלבד. "אבל אצלנו זה הרבה יותר איכותי/מהיר/מרגיש יותר טוב"! :nixweiss:

ועוד יש "דמי התקנה של 177 ש"ח" שהם מוכנים "אולי לוותר עליהם במיוחד בשבילי" ומסתבר שגם המחיר הנ"ל הוא לשנה בלבד - אח"כ זה 178 ש"ח :o

WTF? אין תחרות? לא שמעו על זה? לא רוצים לקוחות?

פורסם

"שימור לקוחות" זה כזה צירוף מגעיל- זה פשוט נשמע לי רע, כאילו לא לתת ללקוח לברוח.

בכל אופן, בהצלחה במעבר, קרירין!

נכון -אבל אתה מצפה לאיזה חבילה נורמלית יחסית לשוק

לא שטויות של ללכלך על המיתחרים ולהגיד כמה הם מופלאים

זה לא חברת ניקיון ,זה פאקינג קוו סלולרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים