עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

לא, שמעתי אותו אומר את זה לכל העולם בערוץ 1.

???

• תגובות 2k
  • צפיות 430.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בניוד להוט מובייל חששתי משני דברים.

1. מבעיית ה Imessage ו FaceTime שמדברים עליה ברשת - הצלחתי לסדר את זה דיי בקלות. (אמרו שיש בעיה עם חסימה לחו"ל וסמס לאנגליה וכו'... לא נראה לי שזה קשור בכלל. מי שעדיין נתקל בבעיה יכול לקרוא פה

ובעייה של מהירות באינטרנט.. את זה אפילו לא הייתי צריך להתאמץ לפתור:

pic.png

האמת אחרי כל השנים האלה גם אם פלאפון היו נותנים לי את החבילה הזאת ב 60 שקל הייתי עדיין מתנייד

פורסם

מה זה? WIFI דלוק? :silly:

פורסם

:yelclap: גדול :) .......

פורסם

רוצה בעיה חמורה מזה? הנה בעיה חמורה מזה:

בגולן טלקום, אני לא יודע לגבי הוט, יש לך ממשק באתר שאתה יכול לעשות דרכו הכל- מלדווח על מכשיר גנוב בשביל חסימת הקו, ועד לשטויות פשוטות כמו ביטול התא הקולי, חסימת שירותי תוכן של ספקי צד שלישי, הסדר נדידה לחו"ל, ובעצם כל דבר. כל פעולה פשוטה שכזו דורשת לעבור את מבוך הניתוב הטלפוני המציק בדרך לנציג המיוחל, ואז לחכות 5-40 דקות כל פעם, תלוי בעומס, לחכות בשתיקה מעיקה בזמן ששומעים אותו מתקתק דברים על המחשב וממלמל דברים לעצמו כדי שתדע שהוא עוד על הקו, ובסוף מודיע שהמשימה בוצעה בהצלחה.

למה פרויקט כזה על כל שטות?

מי שחוזר עם הזנב בין הרגליים לחברות הותיקות היה פראייאר וישאר אחד. לאנשים פה אין סבלנות בכלל, אם הסים לא מגיע אליהם 3 ימים אחרי ההזמנה הם יהפכו עולמות ויפתחו את הפה על כמה החברה דפוקה בכל מקום (נעזוב את זה שרשום שלוקח כמה ימים עד למשלוח, ועד 7 ימי עסקים מרגע המשלוח בדואר, ישראל ישראלי הרי לא טורח לקרוא את זה)

רואים שיש בלאגן ועומס? יש 2 אפשרויות:

1- לחכות שירגעו הרוחות

2- להתכונן מראש לקצת שיבושים בדרך, אבל לדעת שאחרי קצת תקלות פה ושם, יש תמורה לאגרה.

ניוד הקו שלי בוצע היום, מסלקום לגולן, והנה מה שיש לי לדווח:

איכות השיחות השתפרה, לא חוויתי בעיות בניוד, יש שיחות ו SMSים לכל רשת ומכל רשת, והקרם דה לה קרם-

ביקשתי מחבר שישלח לי SMS לראות אם הכל עובד. הוא שלח "נו? אתה כבר לא פראייאר?"

התגובה שלי הייתה ה MMS הבא:

http://i.imgur.com/71LOk.png

(תמונה גדולה, לינק במקום הטמעה למטרות נוחות)

ואני גר במקום עם קליטה לא בשמים, אין לי ספק שאם אתקרב לאחת הערים הגדולות המהירות עוד תעלה קצת (כרגע גולן מוגבלים ל 5 לפי מה שאמרו, לחודשיים-שלושה הקרובים)

מה שחשוב, מספיק לגלישה מהירה ולסטרימינג של וידאו באיכות גבוהה? בהחלט מספיק :xyxthumbs:

ולחשוב שבסלקום שילמתי 30 שקל בחודש על 512kbps....

היי סקורן.

אני מתלבט אם לעבור עכשיו מאורנג' לגולן טלקום, אבל חבר אמר לי שהייתה להם איזה בעיה שיכולת לקבל שיחות רק מהחברה שהתניידת ממנה (כלומר, עברת מאורנג', אז רק מאורנג' תוכל לקבל שיחות).

התקלה הזאת כבר תוקנה? והאם אתה חווה בעיות אחרות כלשהן עם הרשת? (התנתקויות פתאומיות של אינטרנט/שיחות) או תקלות כאלו או אחרות?

פורסם

כנראה שזה סודר בניודים חדשים

פורסם

ניידתי 4 קוים, 3 נוידו תוך בדיוק3 שעות ועובדים מושלם מרגע הניוד, הרביעי הייתה שגיאה באתר שמנעה את התחלת הניוד, אבל ברגע שנענו לפניה שלי והחלו את הניוד- גם הוא הושלם תוך3 שעות, עד הרגע שהוא הושלם הסים של סלקום המשיך לפעול. בשורה התחתונה, ניוד חלק לחלוטין. אגב, בדקתי אתמול אינטרנט ביקנעם, 5 מגה הורדה ומעל 2 העלאה. הרשתות החדשות מדהימות בפן הזה

פורסם

היי סקורן.

אני מתלבט אם לעבור עכשיו מאורנג' לגולן טלקום, אבל חבר אמר לי שהייתה להם איזה בעיה שיכולת לקבל שיחות רק מהחברה שהתניידת ממנה (כלומר, עברת מאורנג', אז רק מאורנג' תוכל לקבל שיחות).

התקלה הזאת כבר תוקנה? והאם אתה חווה בעיות אחרות כלשהן עם הרשת? (התנתקויות פתאומיות של אינטרנט/שיחות) או תקלות כאלו או אחרות?

כבר יומיים אני עם הסים של גולן, ולא נתקלתי בינתיים בכל בעיה שהיא בחיוג או שליחת סמסים. גלישה אני לא משתמש, אז אני כנראה לא יכול לעזור לך כל-כך בנושא זה. למעשה, אני על הקווים של סלקום, כי גולן עוד לא הקימו פה אנטנות (הסכמי נדידה וכו'), ולכן אין לי שום שינוי מבחינה תפעולית. בינתיים, זה היה מהלך משתלם עבורי- ולמרות העיכוב בהפעלת הסים, הסים של סלקום בוטל רק ברגע האמת, כך שלא היתה לי בעיה להשתמש בסלולארי בינתיים.

פורסם

ניידתי 4 קוים, 3 נוידו תוך בדיוק3 שעות ועובדים מושלם מרגע הניוד, הרביעי הייתה שגיאה באתר שמנעה את התחלת הניוד, אבל ברגע שנענו לפניה שלי והחלו את הניוד- גם הוא הושלם תוך3 שעות, עד הרגע שהוא הושלם הסים של סלקום המשיך לפעול. בשורה התחתונה, ניוד חלק לחלוטין. אגב, בדקתי אתמול אינטרנט ביקנעם, 5 מגה הורדה ומעל 2 העלאה. הרשתות החדשות מדהימות בפן הזה

זה לא שהרשתות החדשות מדהימות, זה שהישנות על הפנים :)

ואם נהיה רציניים לרגע,

לפלאפון מההתחלה הייתה (ועדיין יש) רשת מעולה, סלקום בתהליכי שדרוג (שאולי כבר נגמרו) והמהירויות שם גם נפלאות, ורק אורנג' על הפנים (הכי מהיר שקיבלתי באורנג' אי פעם היה 4 מגה וגם זה היה חד פעמי).

הוט וגולן פורסות רשתות חדשות ומודרניות לגמרי ולכן אין שום סיבה שהמהירויות לא יהיו נפלאות.

רק חבל לי שמשרד התקשורת לא מאפשר עדיין לפרוס רשתות דור 4 (LTE). אחרי שרשתות הדור השלישי בארץ היו מהראשונות בעולם, חבל שכל כך הרבה מדינות כבר יש LTE ורק בארץ אין.

פורסם

חידה

אדם בו ניקרא לו קרירין מחכה בצאט כבר שעה לנציג שרות פאלפון

והוא מהתחלה רשום כהבא בתור

מה יעלה בגורלו ?

1-לא ייקבל תור עד 8 בערב שאז הצאט ניסגר ?

2-יקבל נציג שיעביר אותו לנציג אחר שיעביר אותו לנציג אחר ?

3-יהיה "באג" במערכת שיעיף אותו מהצאט ?

4-יקבל נציג שיתן לו שרות טוב ?

לצערי אני לא מהמר על 4 -אבל החלטתי לנסות כי אין לי עצבים ללכת למרכז שרות ובטלפון פעם אחרונה שניסיתי לא הנו לי יותר מחצי שעה אז הפסקתי לנסות

פורסם

קח חד קרן 40px-Unicorn_Icon.png

אם אף אחד לא יענה לך, אתה יכול לנסת לשפשף לו את הקרן, זה מביא מזל.

פורסם

קח חד קרן 40px-Unicorn_Icon.png

אם אף אחד לא יענה לך, אתה יכול לנסת לשפשף לו את הקרן, זה מביא מזל.

עזוב תפסתי גמד עם שק זהב -הוא נתן לי 3 מישאלות

ביקשתי מימנו שיחה עם נציג פאלפון והוא יתאבד

טוב נו ברצינות

בסוף קיבלתי שיחה עם נציג ביקש סליחה על ההמתנה

בירר פרטים

הציאה חבילה שלא רציתי ,ורק אז הציאה אנלימטד אבל ב149 שקל -כמובן לא רציתי

ניסה לעלל את השרות של פאלפון עם השרותים רשת ושטויות אחרות

דברים שאין לי בהם שום צורך עם הגלקסי ניוט שקניתי מחנות פרטית

אחרי זה ניסה לרמוז לי שהמיתחרות חרא

ניסה עוד פעם להגיד לי כמה פאלפון מופלאה

הסברתי לו באופן ברור לא צריך לא תיקונים ולא שרותים ולא שטויות אחרות

אמרתי לו מה יש לו להציאה מבחינת חבילה הכל כלול ולא היה לו כלום חוץ מה149 האלו וניסה להסביר לי שעל כמה שקלים לא שווה לעבור

וזה לא כמה שקלים זה יותר מ50 שקל כי בהתחלה אמרתי להם מראש "הציאו לי 89 הכל כלול "

בסוף בסוף אמר שנציג ידבר איתי ביום ראשון

אני באמת לא מבין את המערך שלהם שעומד מולם לקוח שטיפה מבין בתחום

אני אולי לא פרופסור וגם לא דוקטור לסלולר -אבל אני יודע על תוכנה לGPS חינמית בלי התוכנה של פאלפון

אני אף פעם לא ניכנס לפורטל שלהם בסלולר והם יודעים את זה או לפחות צריך להיות רשום להם

וכו וכו

עם היה להם מערך נורמלי ,היה צריך להיות להם חוזה "לקוח טיפה מבין בתחום"

ולא לעשות לי סיבובים שרק מעצבנים אותי

הם לא חיבים לרדת ל89 שקל -גם 110 היה מספיק לרוב האנשים כולל אני ,רק לא לעשות את הטירחה של הנידות

פורסם

הולכים להוט מובייל, ממלאים טפסים ואחרי 3 שעות אתה עם המספר הרגיל שלך בהוט מובייל

איזה טירחה... יציאת מצרים.

יש לפלאפון חבילה של הכל כלול ב 119 ש"ח, הציעו לי אותה כשהגעתי למרכז שירות של פלאפון לפתוח את האייפון לסים פרי.

עד עכשיו שאלתי את עצמי איך פלאפון יוצאים בחבילה גבוה ב 30 ש"ח מהמתחרים (עם הגבלות נוספות כמו לדבר מעל 250 דקות אחרת המחיר עולה, אינטרנט מוגבל במהירות וכו')

והשניה הבנתי שהם עושים את זה בדיוק בשביל פרייארים כמוך.

פורסם
  • מחבר

באמת שהוצאת לי את המילים מהפה!

קרירין, רק "בזכותך" ובזכות אנשים כמוך החברות החדשות גייסו 50 אלף לקוחות (נניח) ולא חצי מליון. כולם מפחדים כ"כ מהניוד הזה כאילו מדובר בלעבור למדינה אחרת. ב-99 אחוז מהמקרים אחרי שלוש שעות, ללא שום מאמץ או פעולה אקטיבית מצדך אתה כבר בחברה החדשה. נכון שיש מדי פעם בעיות (שעולות לכותרות בזכות בעלי עניין כאלו ואחרים) אבל גם זה נפתר בקלות יחסית.

עדיף לחכות שעתיים לנציג טלפוני, שעה לנציג בצ'אט וכל זה בישביל לשלם 30-50 שקל יותר לחבילה פחות טובה (כמו שאמרו, 250 דק', גלישה בנפח קטן במיוחד וכו').

מה יש בכלל לדבר עם החברות הותיקות? הרי ידוע שהם לא מציעות אותם המחירים כמו החדשות אז בישביל מה לבזבז כ"כ הרבה זמן ומאמץ, בישביל לשלם יותר ולקבל פחות? בישביל להמשיך להיות הפראיירים שהינו עד עכשיו?

לא מבין, 89 שקל הכל כלול, גם זה לא מספיק טוב בישביל לעבור?

פורסם

Shasoosh

דווח על בעיות בגלל המוני מיתחברים לHOT וגולן כרגע

שהמצב ירגע אני יעבור

כרגע לא רוצה לאבד את המיספר -גם לא לשבוע

זה פשוט לא תקופת זמן טובה מבחינתי לעבור

ה129 שאתה מדבר אליהם זה בלי אינטרנט לא מוגבל -וזה יותר חשוב לי משיחות כי אני לא מדבר הרבה

והבעיה בחוק הנידות זה שאין לך אפשרות ליתנתק דרך החברה החדשה מהחברה הישנה

מה שמצריך את הזמן הזה ללכת למרכז שרות לחכות בתור ואז ליתנתק

אני מקווה שיום אחד יעשו תיקון לחוק שיהיה אפשר ליתנתק דרך נותני השרות החדשים שאתה נירשם אליהם

ככה זה יוציא את העוקץ מה"שימור לקוחות"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים