עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

חזק!

כן, די זימברו אותנו הרבה שנים...

אני מקווה שעד סוף היום המספר שלי כבר ינויד והסים יאושר, ואני לא אצטרך יותר לשמוע מסלקום המנוולים האלה- ועוד אומרים שפלאפון אפילו יותר נבלות!

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

tmpusr, הרשימה לא מדוייקת ומבלבלת, וזאת מכיון שאין בה הפרדה בין דור 2 לדור 3.

לדוגמא תדר 900mhz, אשר קיים גם בדור 2 וגם בדור 3. אבל בישראל נתמך רק בדור 2, ורק באורנג' אם אני לא טועה.

כדאי גם להעיר שאף אם חברה מסויימת תומכת במספר תדרים, לא בכל האיזורים תיהיה בה קליטה לכל אחד מהתדרים שבה היא תומכת. ולכן מומלץ לבחור מכשיר שתומך במספר תדרים ברשת המבוקשת.

נראה לי שהרשימה הבאה יותר מדויקת: (מכאן) שופצה על ידי מעט.

פירוט פריסת תדרים בארץ:

רשת GSM דור שני

אורנג': 900, 1800

סלקום: 1800

פלאפון: אין תמיכה

גולן טלקום: 1800 (דרך סלקום בנדידה)

הוט מובייל: אין תמיכה

רמי לוי: אין תמיכה

יו-פון: 900, 1800 (דרך אורנג')

רשת UMTS\HSPDA דור שלישי

אורנג': 2100

סלקום: 850, 2100

פלאפון: 850, 2100

גולן טלקום: 2100 (ו 850, 2100 דרך סלקום בנדידה)

הוט מובייל: 2100 (ו 850, 2100 דרך פלאפון בנדידה)

רמי לוי: 850, 2100 (דרך פלאפון)

יו-פון: 2100 (דרך אורנג')

פורסם

tmpusr, הרשימה לא מדוייקת ומבלבלת, וזאת מכיון שאין בה הפרדה בין דור 2 לדור 3.

לדוגמא תדר 900mhz, אשר קיים גם בדור 2 וגם בדור 3. אבל בישראל נתמך רק בדור 2, ורק באורנג' אם אני לא טועה.

כדאי גם להעיר שאף אם חברה מסויימת תומכת בתדר מסוים, לא בכל האיזורים תיהיה בה קליטה לכל אחד מהתדרים שבה היא תומכת. ולכן מומלץ לבחור מכשיר שתומך במספר תדרים ברשת המבוקשת.

נראה לי שהרשימה הבאה יותר מדויקת: (מכאן) שופצה על ידי מעט.

פירוט פריסת תדרים בארץ:

רשת GSM דור שני

אורנג': 900, 1800

סלקום: 1800

גולן טלקום: 1800 (דרך סלקום בנדידה)

פלאפון: אין תמיכה

הוט מובייל: אין תמיכה

יו-פון: 900, 1800 (דרך אורנג')

רשת UMTS\HSPDA דור שלישי

אורנג': 2100

סלקום: 850, 2100

פלאפון: 850, 2100

גולן טלקום: 2100 (ו 850, 2100 דרך סלקום בנדידה)

הוט מובייל: 2100 (ו 850, 2100 דרך פלאפון בנדידה)

רמי לוי: 850, 2100 (דרך פלאפון)

יו-פון: 2100 (דרך אורנג')

כתוצאה מכך, מי שמחפש טלפון פשוט - לא יקר כ"כ, שיתאים בצורה מלאה לרשתות החדשות יכול לקחת את המכשיר הבא:

http://www.gsmarena.com/nokia_c2_01-3638.php

Nokia C2-01

עריכה: מוזר - רוב החנויות בארץ אם לא כולן לא מוכרות את הנוקיה הספציפי הזה שתומך ב850 אלא את זה שתומך ב900.

כנראה שהוט מוכרים את זה שתומך ב850.

לעזאזל עם הSENSATION 4G שלי שלא תומך ב850 , חח :bash:

פורסם

לי יש 5110. תדר 900 מספיק לי.... :)

פורסם

לי יש 5110. תדר 900 מספיק לי.... :)

רק לאורנג' בדור השני

פורסם

רק לאורנג' בדור השני

נכון. אין שום בעיות. אני איתו בערך 7 שנים ועדיין לא מצאתי לו מחליף ראוי.

פורסם

נסה נוקיה 1280

פורסם

יש לו רדיו FM. מגניב. אבל הוא נראה קטן מדי. בכל אופן, בהחלט שווה לבדוק אותו. אלף תודות.

פורסם

הסלולרי הנ"ל הוא חוד החנית של שוק הסלולאר היום, ומציע מגוון אפשרויות, ביניהן חיבור לאוזניות, רדיו FM, מסך LCD מונוכרומטי עם תאורת לד אחורית כחלחלה, ואפילו (!) פנס. הוא גם מתאים לאנשים חסרי חוש טכנולוגי (סבים סבתות מישהו?), כיוון שהוא מכיל אופצוית הדרכה, שמראות איך עונים לשיחה, שולחים סמס, מארגנים שעון מעורר וכו'. יש לו גם איזה משהו של סמסים שהם תמונות- נראה מצ'וקמק בעליל, לא ניסיתי.

כמו כן, מגיע עם איזה שלושה משחקים, שהם סודוקו (משעמאאאאם), משחק פלטפורמה בשם באונס (bounce, לא ב-אונס...) ועוד איזה משהו בלתי שחיק. אני מספר לכם את זה כי הבאג היחיד שמצאתי במכשיר הוא שאם סיימתם את באונס, אופציית הcontinue תתחיל לכם תמיד בשלב אחרון.

וזהו... אלו הרשמים שלי מכמעט שנה עם נוקיה 1280.

פורסם

הסלולרי הנ"ל הוא חוד החנית של שוק הסלולאר היום, ומציע מגוון אפשרויות, ביניהן חיבור לאוזניות, רדיו FM, מסך LCD מונוכרומטי עם תאורת לד אחורית כחלחלה, ואפילו (!) פנס. הוא גם מתאים לאנשים חסרי חוש טכנולוגי (סבים סבתות מישהו?), כיוון שהוא מכיל אופצוית הדרכה, שמראות איך עונים לשיחה, שולחים סמס, מארגנים שעון מעורר וכו'. יש לו גם איזה משהו של סמסים שהם תמונות- נראה מצ'וקמק בעליל, לא ניסיתי.

כמו כן, מגיע עם איזה שלושה משחקים, שהם סודוקו (משעמאאאאם), משחק פלטפורמה בשם באונס (bounce, לא ב-אונס...) ועוד איזה משהו בלתי שחיק. אני מספר לכם את זה כי הבאג היחיד שמצאתי במכשיר הוא שאם סיימתם את באונס, אופציית הcontinue תתחיל לכם תמיד בשלב אחרון.

חחח LOL :hat:

פורסם

מה אתה צוחק? בטוח שהקליטה בו טובה יותר יחסית ל HTC המצ'וכלל שלך. :P

פורסם

וחדש עולה רק 127 ש"ח. נהדר.

אגב, איך הוא מרגיש ביד? לא קטן מדי? תוכל להעלות תמונה של המכשיר בכף ידך? תודה מראש.

פורסם

^

מכשיר מצויין - היה לי אותו שנתיים ובאמת הוא האידאלי לשימוש כ... טלפון.

יש את ה-1616 שקניתי ב-110 ש"ח וגם כן מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים