עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם לי מופיע R. הדבר המוזר הוא שמאז שעברתי אליהם לפני כשבוע יש לי R ללא הפסקה...ז"א שאני באופן קבוע "נודד" לי לפלאפון? אני כלל לא מחובר לאנטנות של הוט?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי קליטה מלאה, למה הדאטה לא עובד? ???

עריכה: אופס, לא הגדרתי APN :kopfpatsch:

עריכה 2: טוב, עובד, הורדה פעם אחת מגה וחצי.

פעם שניה 3 מגה, לא יציב כנראה... אבל עדיף מסלכלום :lol:

פורסם

ה-SIM החדש (לא ניוד) שקניתי אוקטב תוך דקה. יופי. אני מחכה שיפתרו הבעיות של הניודים כדי להעביר את שאר הקווים.

פורסם

גם לי מופיע R. הדבר המוזר הוא שמאז שעברתי אליהם לפני כשבוע יש לי R ללא הפסקה...ז"א שאני באופן קבוע "נודד" לי לפלאפון? אני כלל לא מחובר לאנטנות של הוט?

זה בהחלט יתכן, לפי הבנתי הם פרסו "רק" 1000 מתוך 2000+ אנטנות. מהבדיקות שאני עושה, למשל, לא גולן ולא הוט קולטים בביתי ולא בשאר האזורים בחיפה שבדקתי (חורב, זיו, טכניון, אוניברסיטה).

עם זאת, אחי בגולן ונודד על סלקום, מעבר לכך שהמהירות אינטרנט פנטסטית (4 מגה הורדה, 0.8 העלאה), אין לו סימן R. אני מניח שזה קשור לרום.

פורסם

האם לאחת החברות החדשות גולן\הוט יש אפשרות לראות באתר נתונים

של כמות שיחות\הודעות וDATA שהשתמשתי בהם במהלך החודש?

ועד עכשו הוט לא חזרו אליי, כבר יותר משבוע מאז שהשארתי פרטים באתר..

מה יקרה כשארצה להתנתק!

פורסם

תתקשר?

פורסם
  • מחבר

גולן -אפשר להתנתק דרך האתר שלכם. לגבי שאר הדברים - קשה לתת עוד כמה ימים? חברות חדשות, מתארגנות וכו' וכל זה עם מבול (תנכי?) של לקוחות שרוצים להצטרף

הוט - נדמה לי שאי אפשר להתנתק דרך האתר אבל כמעט בכל קניון כזה או אחר יש עמדה שלהם - קפוץ ותתנתק

פורסם

גולן טלקום גורמים לי להתחיל לאהוב את HOT שנואת נפשי.

קיבלתי SIM בדואר אבל אי אפשר לאקטב אותו כי הסטטוס שלי באתר של גולן עדיין "בטיפול גולן טלקום" (כאילו שהרטיס לא נשלח),

והאפשרות היחידה היא ניתוק ו במקום הפעלה.

כל נסיון לחייג לכוכבית 0058 מסתיים בניתוק השיחה לאחר כמה דקות.

פנייה בפייסבוק לא נענית וכמעט כולם שם צועקים למה לא עונים להם מספר ימים.

מאכזב ומדאיג מאד.

פורסם
  • מחבר

אני לא סנגור שלהם - אבל העומס עליהם, אני משוכנע שמטורף! ידעת את זה כשנכנסת לסיפור הזה - או שתחכה בסבלנות עוד מס' ימים (אתה לא מצפה שיענו לך בשעה כזו במוקד של חברה כלשהי, לבטח לא חברה חדשה עם מוקד מצומצם יחסית) או שתחזור לחברה הקודמת שלך - לא חושב שזה יהיה עדיף.

פורסם

גולן טלקום גורמים לי להתחיל לאהוב את HOT שנואת נפשי.

קיבלתי SIM בדואר אבל אי אפשר לאקטב אותו כי הסטטוס שלי באתר של גולן עדיין "בטיפול גולן טלקום" (כאילו שהרטיס לא נשלח),

והאפשרות היחידה היא ניתוק ו במקום הפעלה.

כל נסיון לחייג לכוכבית 0058 מסתיים בניתוק השיחה לאחר כמה דקות.

פנייה בפייסבוק לא נענית וכמעט כולם שם צועקים למה לא עונים להם מספר ימים.

מאכזב ומדאיג מאד.

אם הוט היתה באמת שנואת נפשך- שום דבר אחר לא היה משנה דעתך עליהם!

זה שיש "בעיות" התחלתיות אצל גולן- לא מוחק את שנות ההתעללות וגועל שהוט העניקה להרבה אנשים [וגם אני ביניהם] !!

אני קיבלתי את הסים- אבל לא מאקטב אותו [אפילו שיכול] כי כרגע המליצו לא לעשות זאת [שמתי תמונה מהטוויטר שלהם בנושא, בפוסט זה או אחר שלשום נדמה לי]. ככה שאין לך מה למהר כרגע- כי אם תתנייד תתלונן למה אתה לא מקבל שיחות ממפעיל כזה\אחר. והם כרגע עובדים על זה.

המתנת 8746328172063 שנים? תמתין עוד שבוע\חודש לא יקרה כלום +\- :)

פורסם

שכנעת אותי עם מספר שנות הסבל. בעיקרון אתם צודקים, אם כי הלחץ היה צפוי, ואם היו מגייסים 200 נציגי שרות עוד לפני ההכרזה זה היה נראה אחרת.

המזל הוא שלא ניידתי ורק רכשתי סים חדש אז בהחלט אפשר לחכות.

למה בעצם אתה לא מאקטב אם אתה יכול?

פורסם

מתוך תקנון הוט:

משלוח מסרון אחד באנגלית מוגבל לעד 161 תווים. משלוח מסרון אחד בעברית (או שילוב בין עברית לשפה זרה) מוגבל לעד 71 תווים. חלק מן המוצרים כוללים תכונת שרשור הודעות. כאשרתכונת השרשור פעילה, אפשר לערוך מסרון המכיל תווים רבים יותר, אשר בעת המשלוח יחולק למספר מסרונים )כל מסרון יכיל, נוסף על התווים המוקלדים, גם תווים מוסתרים המאפשרים את שרשור המסרון ועל כן מספר התווים למסרון יהיה קטן בכשלושה -

תווים מן האמור לעיל(. מונה ההודעות והתווים שיוצג במהלך עריכת ההודעה, יציג את מספר התווים שנותרו להזנה ואת מספר

ההודעות שתישלחנה מן המכשיר. החיוב בגין הודעה הנתמכת על ידי תכונת השרשור יהיה בהתאם למספר ההודעות שישלח בפועל.

תמיד הייתי בטוח שהמכשיר הוא זה שקובע את הקידוד של ההודעה (הנחתי שעברית נשלח ב-unicode או משהו במכשירים מסוימים ובגלל זה אפשר רק 70 ולא 160 כמו אנגלית). מכשיר ישן שיש לי ברשת אורנג' גם הוא יכול לשלוח רק 70 תווים להודעה.

בכל הספקיות זה ככה?

פורסם

כן, כך היה תמיד.

בכל מקרה, בכל החבילות ללא הגבלה זה לא רלוונטי.

פורסם

שכנעת אותי עם מספר שנות הסבל. בעיקרון אתם צודקים, אם כי הלחץ היה צפוי, ואם היו מגייסים 200 נציגי שרות עוד לפני ההכרזה זה היה נראה אחרת.

המזל הוא שלא ניידתי ורק רכשתי סים חדש אז בהחלט אפשר לחכות.

למה בעצם אתה לא מאקטב אם אתה יכול?

תרבות ה:"ואם היו...".

גולן אמור בפירוש שיש שוב בעיה במערכות הניד שלהם ושיקח מספר ימים לתקן את זה.

כרגע עדיין לא פרסמו כי המערכת תקינה ב100%.

פורסם

סלקום האלה... אני איקטבתי את הסים החדש של גולן שקיבלתי היום, אבל הוא עדיין "בתהליכי ניוד פנימה". אחותי, שאף היא שאיקטבה היום את הסים החדש שלה, עם מספר 058 חדש מהניילון, כבר דיברה בו בערך דקה אחרי ההפעלה.

רק אני עוד "בתהליכי ניוד פנימה"... הבעיה אינה אצל גולן, כך זה נראה- אלא אצל סלכלום.

בולשיט שזה בגלל עומס על המערכת או איזו מריחה אחרת- הרי הכל ממוחשב, וגם אם יש עומס על המערכת, זה לא יכול לקחת יותר מ5 דקות.

בינתיים כבר כמעט 12 שעות שאני ממתין...

סלקום- כי משפחה לא בוחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים