עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

חברה שאלה לקבוצה- האם ידוע לכם אם רשת הוט מובייל תומכת בגלקסי 1 ?! יש לי ידידה שאמרה לי שנסתה לנייד מספר בהוט מובייל והיא נתקלה בבעיה בגלקסי 1 של הבן שלה.

את מתכוונת samsung galaxy s i9000?

אני עם המכשיר הזה בלי בעיות בכלל (נדרש רק הגדרה ידנית של הרשת) בהוט מובייל עם קליטה ומהירות אינטרנט מעולה

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגלקסי 1 המקורי תומך בתדר 2100 שזה התדר של הוט, ואחד מהתדרים של פלאפון, החברה המניידת של הוט, כך שזה יעבוד. (הם גם עובדים בתדר 850 הפרוס יותר אצלם, אבל שלא נתמך ע"י הגלקסי 1)

אבל כנראה עדיף לה לעבור אל גולן, שגם עובד באותו התדר, אך גם עובר לסלקום שתומכים גם בתדר 2100, אבל גם בתדר 900 שנתמך בגלקסי 1.

פורסם

את מתכוונת samsung galaxy s i9000?

אני עם המכשיר הזה בלי בעיות בכלל (נדרש רק הגדרה ידנית של הרשת) בהוט מובייל עם קליטה ומהירות אינטרנט מעולה

באמת?

ממש מוזר...

כי הGALAXY S I900 תומך בתדרים כמו הSENSATION שלי ,

ואני נתקע איתו עם איבודי קליטה ומהירות גלישה ממש נמוכה (1-1.5MBPS)

פורסם

להלן מייל שרץ בתחנות מכירה של סלקום ("דינמיקה סלולר"), שבו העובדים משתשמים כדי לשכנע את הלקוחות למה לא לעבור לגולן טלקום.

השגתי את המייל ממקור ראשון, לא נגעתי בכלום, רק צינזרתי כתובות והעלתי את התמונה שהגיעה בתור attachment ל Imgur.

---------- Forwarded message ----------

From: B בילו 421 רשת

Sent: Wednesday, May 23, 2012 ******

To: B ************ – אחראי פעילות רשת; B אשדוד 440 רשת; B באר שבע 434 רשת; B ביג חדרה 420 רשת; B ביג יכין 422 רשת; B ביג פולג נתניה 424 רשת; B בילו 421 רשת; B גולדה חולון 413 רשת; B גלילות 426 רשת; B גרנד קניון 415 רשת; B דיל חוצות נהריה 431 רשת; B הר יונה 436 רשת; B הרצל אשדוד 407 רשת; B חולון 433 רשת; B חוצות כרמיאל 404 רשת; B טבריה 406 רשת; B טירת הכרמל 432 רשת; B יהוד 423 רשת; B כנפי נשרים 410 רשת; B מודעין 402 רשת; B מרכז השלום 412רשת; B נס ציונה 435 רשת; B נתניה דרום 438 רשת; B סגולה 439 רשת; B עפולה 419 רשת; B ערן מלול – מנהל איזור דרום רשת; B קניון תלפיות 425 רשת; B קריון 429 רשת; B קריית מוצקין 403 רשת; B קרית גת 408 רשת; B קרית שמונה רשת; B ראשון לציון 416 רשת; B ראשון לציון מערב 430 רשת; B רחובות 418 רשת; B רמז אשקלון 409 רשת; B רמלה לוד 411 רשת; B רננים 428 רשת; B שדרות 441 רשת; B תל חנן 437 רשת

Subject: FW:

עכשיו אתם יכולים להראות ללקוחות שלא יחשבו בכלל שיש מה להשוות!

From: **********

Sent: Wednesday, May 23, 2012 *****

To: B בילו 421 רשת

Subject:

kJRRXm.png

פורסם

תודה רבה

עמית

פורסם

סתם שאלה... מספר מנויד מקבל תא קולי? או שזה בתוספת תשלום?

פורסם

כלול.

פורסם

סוני אריקסון k610i ונוקיה 6070 לאיזה מהחברות החדשות (הוט, גולן) הם מתאימים ?

עריכה : נוקיה 6070!

פורסם

בגולן טלקום יש איזו בעיה עם ניוד/הפעלה של סים חדש? העלו הודעה מוזרה בפייסבוק על זה שהחברות מקשות עליהם...

מישהו מכיר את זה?

פורסם

^בשביל זה יש לך פורום ייעודי (קישור בחתימה שלי)

בשביל השאלה שלי?

פורסם

הסוני אריקסון יעבוד בכל הרשתות (יתכן שיהיו בעיות קליטה בפלאפון והוט), הנוקיה תומך בדור שני בלבד ולכן יעבוד רק באורנג'/סלקום/גולן והמפעילות הוירטואליות שמתארחות ברשתות האלה.

פורסם

כל מכשיר שבעולם- שבא לך לברר עליו נתונים טכניים [וגם ביקורות לפעמים]- כדאי לך להציץ ב http://www.gsmarena.com/

מימין למעלה יש לך תיבת חיפוש- רוב המכשירים שתחפש עליהם מידע תמצא שם- וכנ"ל לגבי תדרי הפעלה וכו'...

האתר פשוט מאוד נוח לשימוש, מן הסתם יש גם אחרים, אבל מומלץ.

אחרי שתראה את הדגם- תוכל לראות ביקורות , תמונות, וכן נתונים טכניים Specifications

שבת שלום וחג שמיייייח :xyxthumbs:

פורסם

יש לי MOTOROLA DEFY שלפחות על הנייר נראה נראה לי שתומך בפלאפון:

http://www.phonearena.com/phones/Motorola-DEFY_id4875

GSM:850, 900, 1800, 1900 MHz

UMTS:900, 1700/2100, 2100 MHz

Data:HSDPA 7.2 Mbit/s, HSUPA 2 Mbit/s, UMTS, EDGE

הוא נרכש באורנג' בזמנו - האם הנ"ל בוודאות מבטיח לי שיעבוד ברשת פלאפון? אין דגמים אחרים?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

כל מכשיר שבעולם- שבא לך לברר עליו נתונים טכניים [וגם ביקורות לפעמים]- כדאי לך להציץ ב http://www.gsmarena.com/

מימין למעלה יש לך תיבת חיפוש- רוב המכשירים שתחפש עליהם מידע תמצא שם- וכנ"ל לגבי תדרי הפעלה וכו'...

האתר פשוט מאוד נוח לשימוש, מן הסתם יש גם אחרים, אבל מומלץ.

אחרי שתראה את הדגם- תוכל לראות ביקורות , תמונות, וכן נתונים טכניים Specifications

שבת שלום וחג שמיייייח :xyxthumbs:

תודה, אני מכיר את האתר והוא באמת מעולה, אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה הם התדרים בארץ ולא של החברות החדשות!

הסוני אריקסון יעבוד בכל הרשתות (יתכן שיהיו בעיות קליטה בפלאפון והוט), הנוקיה תומך בדור שני בלבד ולכן יעבוד רק באורנג'/סלקום/גולן והמפעילות הוירטואליות שמתארחות ברשתות האלה.

תודה.

הוט מתאחרת אצל סלקום לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים