עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

אגב, חיסרון של הוט לעומת גולן טלקום... בגלל שלפלאפון אין fallback לרשת דור 2, כמו שלסלקום (ולכן גם לגולן),

יהיו טיפה יותר ניתוקים, במיוחד בנהיגה במעבר בין תחנות שידור.

(אני כבר הרגשתי את זה, אבל הבנתי שזה ככה בפלאפון בלי קשר).

וכנראה צריך להגדיר את ההגדרה של ההגבלה כדי שהיא תכנס לתוקף :P

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הגלישה בגולן/הוט ?

הכוונה שלי - האם ניתן לשמוע ברציפות תחנות רדיו בנסיעות עירוניות (חיפה) ונסיעות בינעירוניות (מרכז/צפון) ? (~128kb)

אני יודע שפלאפון מכסה יפה מאוד את איזור כרמיאל-חיפה-נתניה וניתן לשמוע ברציפות ומהירות האינטרנט ברוב האיזורים לא נופלת מ-1.5MB...

פורסם

האם מישהו ניסה להוציא שיחה בקו של גולן טלקום לחו"ל? אני שואל מכיון שבאתר שלהם כבר לא מופיעה ההגבלה שרק החל מסוף יוני, אלא מופיע רק לגביי שימוש במכשיר בחו"ל. (הסכמי נדידה בחו"ל)

בנוסף, וסתם מתוך סקרנות, מה בערך מספר ההזמנה שלכם בגולן טלקום? במיוחד לאלו שזמינו מהיום/אתמול. הזמנתי עבור חבר ביום שישי ב 11 בבוקר. כבר אז עמד המספר על 17,500. - שזה ב 4 ימי פעילות.

ושמתי לב שבעמוד שלהם בפייסבוק פורסם לפני כשעה הנ"ל:

גולן טלקום מחפשת עובדים צעירים ונמרצים לצוות הלוגיסטי לתמיכה בתהליך שליחת כרטיסי ה- sim ללקוחות

זמינות מיידית, משרה מלאה

קורות חיים ל: hr@golantelecom.co.il לציין בנושא "משרת לוגיסטיקה".

כנראה לא עומדים בעומס...

פורסם
  • מחבר

הגיוני...וזה עוד בלי כל האנשים מרמי לוי ופלאפון שרוצים להתנייד וחלקם/כולם לא יכולים בגלל שלא מקבלים SMS חזרה למכשיר

פורסם

^^^ התשובה הזו מתייחסת לנדידה של הקו בחו"ל, שעדיין לא עובדת ולכן השיחות מועברות לתא קולי.

אני לא מדבר על נדידה של הקו בחו"ל. אני מדבר על שיחות מהארץ אל חו"ל.

ואגב, ראיתי מספר תגובות לא רשמיות בעמוד של גולן בפייסבוק ששיחות אל חו"ל כבר עובדות. ואת זה גם ניתן להבין מהאתר שלהן, שלא מזכיר כל מגבלה בנושא זה, אלא רק בנדידה של הקו בחו"ל.

פורסם

לא...

רשת הדור השני של סלקום היא GSM 1800 Mhz וגם 900 Mhz בחלק מהאזורים ע"י הסכם נדידה פנים ארצי עם אורנג' (בעיקר בצפון).

פורסם

^^ אז מה ההיגיון לדבר על תא קולי? איזה העברה לתא קולי בשיחות מהארץ אל חו"ל? תשובה לא הגיונית.

אבל מאוד הגיוני כשמדובר בנדידה בחו"ל, שבמקרה כזה אם הקו לא נודד לחו"ל, (ובמילים אחרות הופך ללא זמין) אז השיחות עוברות אל התא קולי.

מישהו הצליח לשלוח MMS בגולן?

כנראה יש לשנות את הגדרות ה MMS אל של גולן. הבעיה היא שהם לא מפרסמים אותם, אלא רק של ה APN עבור האינטרנט.

סתם לדוגמה, הגדרות החברות הוותיקות: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8742840&p=80787225

פורסם

הרשת הישנה של סלקום היא TDMA (בתדר 850 אבל זה לא GSM)

פורסם
  • מחבר

זה מה שגולם פירסמו הרגע בפייסבוק שלהם :

לחברינו המנסים להתנייד מרמי לוי, הבעיה נפתרה - זה הזמן שלכם להצטרף למהפכה!

מאמין שזה נפתר, רק חבל שזה כמה שעות אחרי שניידתי להוט מובייל

פורסם

אני מעוניין לעבור לגולן, אבל לפני כן יש לי שאלה: האם בכל שלב שהוא נדרשת אינטראקציה כלשהי מול אורנג' (החברה שבה אני נמצא היום)? או שכל התהליך מתבצע ברקע בין גולן לאורנג', והחשבונית הבאה שאני אקבל כבר תהיה מגולן?

פורסם
  • מחבר

אין שום אינטרקציה - אתה מנייד מספר נכון? הם מנתקים אותך, מעבירים את הקו וכל מה שתקבל זה חשבונית אחרונה מאורנג' וחשבונית הבאה תהיה כבר מגולן

פורסם

מצוין. ומתי מתבצע הניוד בפועל? אחרי שאני עושה אקטיבציה לסים של גולן?

פורסם

אני מעוניין לעבור לגולן, אבל לפני כן יש לי שאלה: האם בכל שלב שהוא נדרשת אינטראקציה כלשהי מול אורנג' (החברה שבה אני נמצא היום)? או שכל התהליך מתבצע ברקע בין גולן לאורנג', והחשבונית הבאה שאני אקבל כבר תהיה מגולן?

האינטרקציה היחידה שיכולה להיות בינך לבין אורנג' זה כשנציגי שימור לקוחות יצרו איתך קשר תוך כדי הניוד על מנת להציע "הצעות מפתות".

פורסם
  • מחבר

כעיקרון ה-SIM אמור להגיע, אתה אמור לעשות אקטיבציה ואחרי כ-3 שעות הניוד כבר אמור להיות מושלם - כל זה אלא אם כן יש תקלות נקודתיות (מחלות ילדות כאלו ואחרות)

נ.ב.

מישהו יודע מדוע גם כאשר אני מקבל את הודעות המערכת מ-HOT שמגדירות לי MMS ודפדפן אני לא יכול לגלוש באינטרנט? מה נסגר שם? אולי ה-APN לא נכון משום מה?

פורסם

^^ זה מה שאמור להיות על פי חוק אם אין לך התחייבות. אפילו אם יש תשלומים על המכשיר, הם אמורים לחייב רק על זה.

אבל אחרי הכל, אף אחד לא יוכל להבטיח לך שלא יהיו "טעויות" באורנג' ועדיין תצטרך ליצור עימם קשר טלפוני. - מה שכן, במידה וזה יקרה, הם חייבים להחזיר לך בהפרשי הצמדה וריבית תוך 3 ימים לחשבון הבנק. ובמידה וגם תתלונן למשרד התקשורת בפניות הלקוח באתר שלהם, הם יקנסו באלפי שח על כך. (משרד התקשורת אוהב לקנוס אותם על הפרות אלו)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3997682,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4108402,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים