עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

Kb?? ???

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

sorry i dont have heb in my pc, i know that my sgs1 only supports 900MHZ and 2100MHZ

and i need them both to be availeble for me'becuase the 900MHZ is the backup system for 2100MHZ and it is better in indors and structurs

למיטב הבנתי עדיף לך גולן כי הם עובדים עם הרשת של סלקום בעלת פריסה טובה של תדר 2100. במצב כזה החוסר בתדר של 850 לא אמור להשפיע.

פורסם

2000-3600Kbps

וגולן כרגע משתמשים ברשת של סלקום, כלומר יש להן גם 900/2100, וגם רשת נפילה לדור 2.5.

עדכון, עשיתי עכשיו בדיקה והגעתי באיזור כפר סבא ל4115Kbps הורדה, 1286Kbps העלאה.

לא רע בכלל!

פורסם

שאלה חשובה מאוד

יש לי SGS 1 הרגיל שקניתי באורנג'

עכשיו אני רוצה לעבור לאחד מהחברות הוט או גולן

איזה מהחברות יעבדו הכי טוב עם התדרים שהפלאפון שלי תומך בהם, כי הבנתי שכל אחד מהם תומך או ב850 או 900

זה SGS 1 הרגיל ולא הT של פלאפון

גם לי יש סמסונג s הראשון ועברתי שלשום מאורנג' להוט.

מרגישים יותר ירידה בקליטה במקומות סגורים (לא לגמרי) אבל התקשורת יותר חזקה משל אורנג', לכן אפילו אם קליטה חלשה יהיה לך מהירות גבוהה.

הנה בדיקה שעשיתי באורנג' לפני שלוש ימים4fb1e694-3b1a-dc16.jpg

והנה בדיקה שעשיתי אתמול עם הוט

4fb1e694-3b6b-63ff.jpg

פורסם

האם יכול להיות שהשיחות לחו"ל בגולן טלקום כבר פועלות ?

אני שואל מכיון שהיה מופיע באתר שלהם שזה רק החל מסוף יוני. אבל הגבלה זו נעלמה לחלוטין מהאתר אתמול - חיפשתי בכל מקום אפשרי.

מישהו עם מנוי פעיל בגולן יכול לבדוק את זה ?

פורסם

שאלה לגבי המפעילות החדשות והתוכניות שלהן: נניח שאני נרשם לתוכנית של 89 ש"ח בהוט מובייל או 99 ש"ח בגולן טלקום. האם החברות יכולות להעלות את התעריף או לשנות את תנאי התוכנית על דעת עצמן? אני הרי לא מחויב להן ויכול לעזוב בכל עת שארצה, אבל האם הן מחויבות לתנאי התוכנית כפי שהן ביום בו הצטרפתי?

פורסם

גם לי יש סמסונג s הראשון ועברתי שלשום מאורנג' להוט.

מרגישים יותר ירידה בקליטה במקומות סגורים (לא לגמרי) אבל התקשורת יותר חזקה משל אורנג', לכן אפילו אם קליטה חלשה יהיה לך מהירות גבוהה.

הנה בדיקה שעשיתי באורנג' לפני שלוש ימים4fb1e694-3b1a-dc16.jpg

והנה בדיקה שעשיתי אתמול עם הוט

4fb1e694-3b6b-63ff.jpg

גדול אתה!! חיכיתי מאוד לראות מהירויות של הוט....

כמה שאלות אלייך,

מה זאת אומרת קליטה יותר נמוכה במקומות סגורים? יש ניתוקים ?

אני רואה שהמהירות גלישה פי 5 יותר גבוהה!! את יכול בבקשה לבדוק מה קורה כאשר אתה משתמש במכשיר כ״הוט ספוט״ (שרת)?

והאם זה מתאים לי בתדרים לאייפון 4 שלי?

תודה!

פורסם

לדעתי לא והן יכולות להעלות תעריפים. זה כנראה רשום אצלם בתקנון.

הרבה דעות יש על זה שהוט מובייל לא יוכלו להמשיך עם ה-10 אג' שלהם, אבל לך תדע. :)

בכל אופן, עצם זה שאתה לא מחוייב לאף אחד אתה יכול להחליף למי שבא לך ומי שיהיה לך הכי זול וכדאי.

(רק עניין המעבר כרוכה בתשלום על סים חדש)

פורסם

כשהוא מאבד את הקליטה ברשת הוט הוא עושה רואמינג לרשת פלאפון, וכשהיא לא מסתדרת עם מקומות סגורים אז אין לך קליטה (יש לי ממ"ד בדירה שהוא מגיע ל30% קליטה).

בקשר להוט ספוט בדקתי לפני שלוש דקות בממ"ד הזה, בבית שלי :cool2: (כדי שלא יהיו ספקות). התוצאה מצורפת

בקשר לאייפון אין לי מושג, אבל אני חושב שתהיה לך קליטה טובה יותר. (או לפחות מהירות האינטרנט)

פורסם

אז אין שום איבוד מהירות ב"הוט ספוט" נכון?

פורסם

יש מצב שהם פשוט מחכים עם ההגבלה, עד שהרשת שלהם תתמלא.

או שיש לי בעיה בהדרות של הרשת :silly: , בגלל שה"רום" שיש לי במכשיר לא זיהה אוטומטית את הרשת והיתי צריך להגדיר ידנית.

או שפשוט בגלל שזה עבר לרומינג של פלאפון (בגלל בעיית כיסוי של רשת מירס), ולפלאפון אין כנראה את ההגבלה הזאת.

בכל מקרה אין לי תשובה טוטאלית בגלל שבחוזה מודגש שיש הגבלה של 64Kb/s, אבל בתכלס כנראה יש להם בעיה לפקח על זה. :yelclap:

פורסם

יש מצב שהם פשוט מחכים עם ההגבלה, עד שהרשת שלהם תתמלא.

או שיש לי בעיה בהדרות של הרשת :silly: , בגלל שה"רום" שיש לי במכשיר לא זיהה אוטומטית את הרשת והיתי צריך להגדיר ידנית.

או שפשוט בגלל שזה עבר לרומינג של פלאפון (בגלל בעיית כיסוי של רשת מירס), ולפלאפון אין כנראה את ההגבלה הזאת.

בכל מקרה אין לי תשובה טוטאלית בגלל שבחוזה מודגש שיש הגבלה של 64Kb/s, אבל בתכלס כנראה יש להם בעיה לפקח על זה. :yelclap:

נקווה :)

פורסם

MiCool, אל תצטט הודעה מעליך. במיוחד לא כזאת עם שתי תמונות ענקיות. תודה.

פורסם

שאלה לגבי המפעילות החדשות והתוכניות שלהן: נניח שאני נרשם לתוכנית של 89 ש"ח בהוט מובייל או 99 ש"ח בגולן טלקום. האם החברות יכולות להעלות את התעריף או לשנות את תנאי התוכנית על דעת עצמן? אני הרי לא מחויב להן ויכול לעזוב בכל עת שארצה, אבל האם הן מחויבות לתנאי התוכנית כפי שהן ביום בו הצטרפתי?

אם כן, האם אני אקבל על כך הודעה מראש?

פורסם

אז תכלס, לשיחות בלבד, באיזור ירושלים, מי יותר טובה? גולן או הוט? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים