עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

ראה כתבה - http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFFZkyylZEDVDoFrgN&tmpl=pkt7&style=pkt7

אגב הם דווקא ענו לי דיי מהר בהודעות ששלחתי להם בפייסבוק ( לא על הקיר כמו כל פניני עם ישראל ).

שלחתי להם עכשיו את השאלה לגבי תחומי התדרים.

גם אני לא כתבתי להם על הקיר!!

שלחתי הודעה בפרטי- אמרו לי מה אפשר לעזור

שאלתי מה ששאלתי- אמרו לי כל התשובות באתר

קראתי שוב פעם את האתר- לא מצאתי מידע מדוייק

שאלתי שוב- לא ענו לי בכלל

פתחתי חשבון טויטר- כי ראיתי שעונים שם לאנשים- ומהר!

שאלתי אותה שאלה

לא ענו לי!

פניתי אליהם שוב בטויטר- אמרתי "תנו לי כל תשובה - כן\לא, לפחות שאדע למה לצפות ומה אפשרי, לא יפה להשאיר לקוח ככה"

אין תגובה- ואני משער שבחרו לא לענות לי- וזה מדאיג אותי... לא יודע כמה זמן אפשר יהיה להסתמך על הנדידה ע"י סלקום- אבל לא בא לי לקנות סים ושלא יעבוד עכשיו- או יפסיק לעבוד בעוד חצי שנה... לצורך העניין. לא לתפוס אותי במילה\ניסוח- אתם יודעים מה הכוונות.

אם יענו לך על התדרים במספרים- אשמח מאוד לשמוע :)

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מצב!!!

האם אי פעם בצעת "שחרור נעילה" או "פתיחת מכשיר לסים זר" או ביטול נעילה- כל אחד מהשמות היפים האלו?

אם לא- יש מצב טוב שהוא עוד נעול לך על המפעילה [אם קנית מחברה סלולרית ולא כמכשיר לא נעול מחנות פרטית]

איזה מכשיר יש לך? סתם ככה- כדי שאציץ בתדרים ואולי נבין לבד את התשובה... לדעתי גם לך לא יענו...

נ.ב.

בתקווה שלא יהיו בעיות- אבל- אולי היה כדאי שתתקשר לחברה הסלולרית לפני המעבר- ואז היו מחויבים לפתוח לך את המכשיר. אחרי שעברת.. צריך לקוות שלא "ימשכו" אותך סתם- אם אתה מבין למה אני מתכוון :s07:

פורסם

חחחחחח, איזה צירוף מקרים :D

גם לי יש 5800!!

אני פתחתי את הנעילה לפני שנה כשנסעתי לחו"ל.

המממ...

יש מצב שתוכל לבדוק עבורנו משהו- בהנחה שאתה לא עושה את זה כבר:

אתה יודע- במקום לעבוד עם המכשיר על "רשת כפולה" [דור 2 ודור 3] או רק עם דור 3 [ככה זה בא כברירת מחדל מאורנג' אצלי בכל אופן] יש מצב שתעביר את המכשיר למצב דור 2 - GSM בלבד?

אני אישית עובד רק עם GSM מאז שקניתי אותו- כדי לחסוך בסוללה ובקרינה!!זה יכול לבדוק את הקטע, למרות שלא יותר מידי כי גם ככה יש לו את רוב תחום התדרים בדור 2: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

[נ.ב. - איזה גרסת תוכנה יש לך עיו- V40... או V50... , תודה]

פורסם

Hot Mobile [לקוח מהדף שלהם בפייסבוק]:

הגדרות אינטרנט APN

Name: net HOT mobile

APN: net.hotm

MCC: 425

MNC: 07

Apn type: internet

Name: PC HOT mobile

APN: pc.hotm

Apn type: dun

Name: MMS HOT mobile

APN: mms.hotm

MMSC: http://mms.hotmobile.co.il/

MMS PROXY: 80.246.131.99

MMS PORT:80

Apn type: mms

הגדרתי רק את הראשון, הכל עובד (מי צריך MMS....)

גם WIFI TETHRING במהירות טובה.

פורסם

סלקום עובדת ב-2100 באופן וודאי.

לפי חלק מהדיווחים הם עובדים גם ב-900 ולפי אחרים הם עובדים גם ב-850 (ללא 900).

עפ"י http://maps.mobileworldlive.com/network.php?cid=2017&cname=Israel הם פועלים ב-2100 בלבד.

אותי הם כבר הצליחו לבלבל לגמרי Confused-tpvgames.gif.

המסקנה העיקרית שלי מהברוך היא שהם עובדים בעיקר ב-2100, ואולי ב-900/850 כגיבויי או באיזורים בהם הפריסה של-2100 לא מלאה.

לסלקום יש רשת 2100 מג"ה, והם מעוניינים להקים (אולי כבר התחילו) קשת בתדר 850 מג"ה. זו בדיוק הסיבה שבגללה הם חיסלו את רשת ה-TDMA, ע"מ לפנות תדרים.

פורסם

אחלה מידע :goodposting: [לא מצאתי את הסמיילי שאומר 'תודה' =]

פורסם

הנה :-*

גיל, ככה אני אומר תודה רק לבחורות פוטוגניות במיוחד :P

פורסם

נראה שאין אפשרות להתקשר למספרי 1700 / 1800 מרשת גולן טלקום.

נדמה שאמור להיות אפשרי, בעמוד התעריפים באתר שלהם: "שיחות למספרי פרימיום אינן נכללות בחבילה וניתן לחסום אותן (1900- 0.5 ₪ לדקה, 1901 עד 2.5 ₪ לשיחה, 1919 עד 6 ₪ לשיחה, 1700 9 אג לדקה)"

ניסית להתקשר ופשוט לא עבד? :0

פורסם

מהדיון פה (ועוד כמה מקבילים בפורומים אחרים שגם שם אני עוקב) אני מבין שבעוד וגולן טלקום מאפשרים שליטה מלאה בחשבון וצפייה במצב החשבון, עלות עדכנית שלו וכו', בהוט אין דבר כזה.

אז מה, אני מחכה כמו לחשבון ארנונה בתהייה כמה אשלם?

אין דרך לעקוב ולראות מבעוד מועד שהחברה לא ביצעה חיובים מיותרים או צרות אחרות?

ובמידה ולא, צפוי להיות בקרוב?

פורסם
  • מחבר

אחרי המון המון נסיונות ואחרי שגם בפייסבוק שלהם וגם נציג שירות אמרו לי שאפשר לקבל SMS לרשת "רמי לוי" כדי להמשיך (להתחיל יותר נכון) בתהליך ניוד הקו שלי - נאדה.

מישהו במקרה הצליח לקבל SMS כזה לרשת רמי לוי?

פורסם

נגיד ואני נמצא בגרמניה ואני מנוי לחבילה של ה99 שקלים של גולן טלקום..

אני יכול להתקשר לבזק בארץ בחינם ללא הגבלה?

פורסם

שאלה חשובה מאוד

יש לי SGS 1 הרגיל שקניתי באורנג'

עכשיו אני רוצה לעבור לאחד מהחברות הוט או גולן

איזה מהחברות יעבדו הכי טוב עם התדרים שהפלאפון שלי תומך בהם, כי הבנתי שכל אחד מהם תומך או ב850 או 900

זה SGS 1 הרגיל ולא הT של פלאפון

פורסם

הגדרתי רק את הראשון, הכל עובד (מי צריך MMS....)

גם WIFI TETHRING במהירות טובה.

hש מצב שאתה עושה בדיקה עם speedtest.net?

מאוד חשוב לי ה- thetering, זה האינטרנט הביתי שלי :smile1: . אם הם באמת מגבילים אז אין לי טעם לעבור אליהם.

שאלה חשובה מאוד

יש לי SGS 1 הרגיל שקניתי באורנג'

עכשיו אני רוצה לעבור לאחד מהחברות הוט או גולן

איזה מהחברות יעבדו הכי טוב עם התדרים שהפלאפון שלי תומך בהם, כי הבנתי שכל אחד מהם תומך או ב850 או 900

זה SGS 1 הרגיל ולא הT של פלאפון

למיטב הבנתי עדיף לך גולן כי הם עובדים עם הרשת של סלקום בעלת פריסה טובה של תדר 2100. במצב כזה החוסר בתדר של 850 לא אמור להשפיע.

פורסם

עשיתי בדיקה עם SPEEDTEST וקיבלתי תוצאות דומות מאוד לתוצאות עם הטלפון

זה נא בין 2 ל3.6 Kbps...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים