עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

נכנסתי הרגע שוב לאתר.

אז אתמול לפחות, אני יודע שלא היה לו שם HTTPS בכניסה לאתר בכלל.

עכשיו יש לו את זה כבר אוטומטי- אז הם תקנו או הדגישו את מה שהיה צריך להדגיש ושלום על ישראל :)

אתה טועה. גם אתמול היה אפשר להכנס לאתר שלהם באופן מאובטח וגם לא מאובטח, וזה נכון גם לרגע זה.

משמע הם לא תיקנו את הבעייה, ואנשים שלוחצים על הלינק שלהם מתוך כתבה ב ynet לדוגמא, עלולים עדיין להכנס ללא הצפנה.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הטלפון של גולן טלקום 0058*

פורסם

נראה שאצטרך לנסות את HM.

ניסיתי. אין תשובה. אפילו לא אוטומטית. :nixweiss:

פורסם

למה אתה מתקשר?

תזמין דרך האתר או תיגש על הדרך בכל קניון כמעט יש עמדה של הוט.

פורסם

הטלפון של גולן טלקום 0058*

תודה. מתברר שזה אכן לא אפשרי.

פורסם

אל תהיה קצר רוח. יש להם עומס אז לפעמים תפוש. ניסיתי כרגע לחייג ונכנסתי למענה שלהם.

לעניות דעתי כדאי לעשות כל מאמץ להצטרף לגולן ולא לנצלנים כמו הוט ובנותיה שעשקו אותנו וסחטו כל מה שאפשר.

אם אתה מוכן להמשיך לממן שכר של 15 מיליון שקל לגברת סטלה הנדלר (יו"ר HOT) אז הדרך פתוחה בפניך.

אם תחזק את גולן, אולי משהו ישתנה לטובה פה כהמשך ישיר למחאה החברתית מהקיץ האחרון.

פורסם

למה אתה מתקשר?

תזמין דרך האתר או תיגש על הדרך בכל קניון כמעט יש עמדה של הוט.

ניסיתי להסביר למעלה למה. איזה חלק לא היה ברור?

פורסם

אל תהיה קצר רוח. יש להם עומס אז לפעמים תפוש. ניסיתי כרגע לחייג ונכנסתי למענה שלהם.

לעניות דעתי כדאי לעשות כל מאמץ להצטרף לגולן ולא לנצלנים כמו הוט ובנותיה שעשקו אותנו וסחטו כל מה שאפשר.

אם אתה מוכן להמשיך לממן שכר של 15 מיליון שקל לגברת סטלה הנדלר (יו"ר HOT) אז הדרך פתוחה בפניך.

אם תחזק את גולן, אולי משהו ישתנה לטובה פה כהמשך ישיר למחאה החברתית מהקיץ האחרון.

אני אכן אעשה את זה. אני חושב שאתחיל עם הבן שלי. נראה איך זה ילך.

אגב, היא באמת מקבלת שכר כזה? הייתי שמח לצאת איתה לדייט. :D

פורסם

מסכים עם נץ. אין שום סיבה הגיונית שגולן טלקום לא ינתבו אוטומטית לhttps, בדיוק כמו פייסבוק(סתם דוגמא).

פייסבוק בהחלט לא מנתבים תעבורה ל HTTPS (כמו עוד מלא אתרים) אלא אם כן אתה מגדיר זאת לבד, וגם אז זה לא תקף ב Login. וכל זה בכלל קריטי רק אם אתם יושבים בבית קפה או משהו. ברשת פרטית בבית אין שום השפעה.

פורסם

ומה עם רשת פרטית בבית לא מוצפנת? או ב wap ?

פורסם

מה שהוא אמר (רק WEP), למרות שהסיכוי שמישהו יושב להאזין לך בבית הוא די אפסי.

פורסם

אם יש מישהו שיושב לך בבית ומאזין לתקשורת נתונים שעוברת לך ברשת - יש לך בעיה "קצת" יותר רצינית מאשר כמה נתוני POST ::)

פורסם

זה נכון. אבל זה לא מפחית דבר מאחריות בעלי האתר להכניס אותך אוטומטית למצב מוצפן כמו שכל האחרים עושים.

זו הנורמה וזה גם מה שההגיון דורש.

פורסם

אתמול רשמתי את הפרטים בהוט מובייל לניוד

לא נתתי להם כרטיס אשראי אלא סימנתי שיפנו אליי לצורך הפרטים

אף אחד לא פנה אלי וכמובן לא שלחו לי סים ובינתיים קיבלתי הודעה מפלאפון שהם קיבלו פניה לניוד המספר :bash:

מיותר לציין שאת המוקד של הוט אי אפשר לתפוס...

פורסם

התקשרתי שלשום להוט, אמרו שיחזרו אלי אתמול, ובסוף חזרו אלי היום, ואת הסים אקבל רק ביום רביעי הקרוב :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים