פורסם 2012 במאי 1713 שנים נכנסתי הרגע שוב לאתר. אז אתמול לפחות, אני יודע שלא היה לו שם HTTPS בכניסה לאתר בכלל. עכשיו יש לו את זה כבר אוטומטי- אז הם תקנו או הדגישו את מה שהיה צריך להדגיש ושלום על ישראל אתה טועה. גם אתמול היה אפשר להכנס לאתר שלהם באופן מאובטח וגם לא מאובטח, וזה נכון גם לרגע זה. משמע הם לא תיקנו את הבעייה, ואנשים שלוחצים על הלינק שלהם מתוך כתבה ב ynet לדוגמא, עלולים עדיין להכנס ללא הצפנה.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים למה אתה מתקשר?תזמין דרך האתר או תיגש על הדרך בכל קניון כמעט יש עמדה של הוט.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אל תהיה קצר רוח. יש להם עומס אז לפעמים תפוש. ניסיתי כרגע לחייג ונכנסתי למענה שלהם.לעניות דעתי כדאי לעשות כל מאמץ להצטרף לגולן ולא לנצלנים כמו הוט ובנותיה שעשקו אותנו וסחטו כל מה שאפשר.אם אתה מוכן להמשיך לממן שכר של 15 מיליון שקל לגברת סטלה הנדלר (יו"ר HOT) אז הדרך פתוחה בפניך.אם תחזק את גולן, אולי משהו ישתנה לטובה פה כהמשך ישיר למחאה החברתית מהקיץ האחרון.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים למה אתה מתקשר?תזמין דרך האתר או תיגש על הדרך בכל קניון כמעט יש עמדה של הוט.ניסיתי להסביר למעלה למה. איזה חלק לא היה ברור?
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אל תהיה קצר רוח. יש להם עומס אז לפעמים תפוש. ניסיתי כרגע לחייג ונכנסתי למענה שלהם. לעניות דעתי כדאי לעשות כל מאמץ להצטרף לגולן ולא לנצלנים כמו הוט ובנותיה שעשקו אותנו וסחטו כל מה שאפשר. אם אתה מוכן להמשיך לממן שכר של 15 מיליון שקל לגברת סטלה הנדלר (יו"ר HOT) אז הדרך פתוחה בפניך. אם תחזק את גולן, אולי משהו ישתנה לטובה פה כהמשך ישיר למחאה החברתית מהקיץ האחרון. אני אכן אעשה את זה. אני חושב שאתחיל עם הבן שלי. נראה איך זה ילך. אגב, היא באמת מקבלת שכר כזה? הייתי שמח לצאת איתה לדייט.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מסכים עם נץ. אין שום סיבה הגיונית שגולן טלקום לא ינתבו אוטומטית לhttps, בדיוק כמו פייסבוק(סתם דוגמא).פייסבוק בהחלט לא מנתבים תעבורה ל HTTPS (כמו עוד מלא אתרים) אלא אם כן אתה מגדיר זאת לבד, וגם אז זה לא תקף ב Login. וכל זה בכלל קריטי רק אם אתם יושבים בבית קפה או משהו. ברשת פרטית בבית אין שום השפעה.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מה שהוא אמר (רק WEP), למרות שהסיכוי שמישהו יושב להאזין לך בבית הוא די אפסי.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אם יש מישהו שיושב לך בבית ומאזין לתקשורת נתונים שעוברת לך ברשת - יש לך בעיה "קצת" יותר רצינית מאשר כמה נתוני POST :
פורסם 2012 במאי 1713 שנים זה נכון. אבל זה לא מפחית דבר מאחריות בעלי האתר להכניס אותך אוטומטית למצב מוצפן כמו שכל האחרים עושים.זו הנורמה וזה גם מה שההגיון דורש.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אתמול רשמתי את הפרטים בהוט מובייל לניוד לא נתתי להם כרטיס אשראי אלא סימנתי שיפנו אליי לצורך הפרטים אף אחד לא פנה אלי וכמובן לא שלחו לי סים ובינתיים קיבלתי הודעה מפלאפון שהם קיבלו פניה לניוד המספר מיותר לציין שאת המוקד של הוט אי אפשר לתפוס...
פורסם 2012 במאי 1713 שנים התקשרתי שלשום להוט, אמרו שיחזרו אלי אתמול, ובסוף חזרו אלי היום, ואת הסים אקבל רק ביום רביעי הקרוב :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.