עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

היום כל הארץ גועשת על זה. האתר של גולן\הוט קורס לסירוגין.

המוקדים הטלפונים עמוסים בפניות של לקוחות. הבנתי שהיום ב9 בערב בחברה אצלינ דיברו עם לקוחות שפנו ב8 בבוקר.

דיברתי עם כמה מנהלים שאחראים על ניהול כוח אדם ומשאבים והם אמרו לי שבמשך כל השנים בחברה הם לא ראו כמות כזו של פניות.

יופי. באמת הגיע הזמן.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיש עומסים? :lol:

אני מאוד בעד תחרות. אני עובד פלאפון ואת אמא שלי ניידתי להוט. תבין לבד.

אני באמת לא מבין למה אנשים מתקשרים להודיע שהם מתנתקים זה הכי מוזר.

אתה מתקשר לדעת מה עמלת היציאה שתשלם? מופיע לך בחשבונית.

אתה רוצה לדעת על איזה מכישרים וכמה אתה תשלם אחרי שתתנתק?מופיע לך בחשבונית.

מתקשר להודיע שאתה מנתק את הקו? יופי ,הפסדת זמן בהמתנה ובצעקות כי אתה צריך להתנייד ולא להתנתק.

לא קיבלת את החשבונית? יש לך באתר של החברה תוך 3 שניות.

פורסם

לראות אולי ישוו תנאים?

אני למשל, מעדיף לחסוך לעצמי תשלום על סים והמתנה ולקבל (בתקווה) מסלקום הצעה שמשווה את ההצעות של גולן/הוט.

לא יציעו? אומר יפה שלום ואתנייד. סה טו.

פורסם

להשוות? לא מאמין שאף אחד מהחברות הוותיקות בתקופה הקרובה ישווה הצאות.

הן פשוט מוזילות את ההצעות שלהן. למשל בפלאפון החל ממחר יש תוכנית הכל ללא הגבלה ללא ב149 שח.

זה לא בדיוק 89 שקל.

פורסם

אז למה שמישהו יישאר איתן? הם מתכוונת להתחרות על ידי כך שישמרו על מחירים גבוהים באופן משמעותי? ברצינות? הם אוהבים להתאבד?

פורסם

אז למה שמישהו יישאר איתן? הם מתכוונת להתחרות על ידי כך שישמרו על מחירים גבוהים באופן משמעותי? ברצינות? הם אוהבים להתאבד?

אני מניח שפשוט קשה להם לעשות את השינוי המחשבתי מהר מספיק.

פורסם

יכול להיות שעד עכשיו לא היתה עזיבה של לקוחות במידה כזאת שגרמה לחברות הגדולות להציע משהו תחרותי.

פורסם

דוגמא למשל (במחירים אבסולוטים נכון זה הבדל קטן מבחינת אחוזים זו דוגמא טובה):

הוטנט.

לפני כן בזק בנלאומי היו מוכרים ב180 שקל חיבור של 100MB.

היום ב30 שח מוכרים את החיבור לעומת 20 שח שמוכרים בהוטנט.

הבדל במחיר של 50% יותר בבזק בנלאומי.

עובדה כרגע החברה לא קרסה ושום דבר יותר מדי דרמטי לא קרה לה.

פורסם

מה מהירות הגלישה שמקבלים בפועל בהוט ?

פורסם

אנשים לא מתנתקים מהחברות הגדולות בגלל השקט הנפשי.

אני למשל עובר להוט מובייל, כי אין לי בעיה לעבור מחברה לחברה וכבר עשיתי את זה בעבר,

אבא שלי לעומת זאת מחזיק שלוש קווים (כל המשפחה חוץ ממני) מ1999 באורנג', וסוגר כל חודש 400-500₪.

למה?! אמרתי לו שעם הוא עובר לאחת החברות החדשות, הוא יסגור את החודש ב 250₪ מקסימום.

הוא רוצה חברה עם גב טוב וללא בעיות טכניות (כמו קליטה), וזאת הבעיה.

יש אנשים שמפחדים משינוי, ויש כאלה שלא עושים חשבון כנדרש ונופלים ל"מבצעים" של החברות הגדולות.

בסופו של דבר שכנעתי את אבא שלי שתוך חודש של "בדיקת הרשת" של הוט/גולן הוא יעבור לאחת מהם.

פורסם

אני משער שהלקוחות העסקיים שלהם יהרגו אותם אם הם יורידו לסכומים האלו. בנוסף, יש להם מוקדי שירות עצומים לעומת גולן והוט והם חייבים לממן אותם מאיפהשהוא.

פורסם

הבנתי שהוט גם יש להם מוקדים וזה רק יגדל.

גולן היא החברה היחידה שתיהיה באמת "רזה" לפחות כרגע.

פורסם

אני רוצה להעמיד את הוט במבחן לכמה ימים לפני שאנייד אליהם את המספר שלי ואעשה את כל השינויים מול אורנג'.

האם אפשרי לקחת קו עם מספר חדש ואחרי כמה ימים לנייד ולצרוב את המספר החדש לסים שלהם?

פורסם
  • מחבר

בגולן אני זוכר שהם ענו בפייסבוק למישהו שאין אפשרות כזו - סביר כנראה להניח שכך יהיה המצב בהוט אבל מן הסתם עדיף לשאול מישהו מוסמך שמבין (אם קיים באמת כזה בכל הסבך של ההתארגנות של החברות החדשות)

פורסם

באופן טכני, אצלינו במערכות למשל אפשר לקחת סים של אורנג ולהפוך אותו לשלנו.

הכל עניין של רצון כי טכנית לא אמורה להיות בעיה אני מאמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים