עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

אז הוט מובייל הולכים להיות על תדר 2100 בלבד בסופו של דבר, לאחר שיתנתקו מהתמיכה הגבית של פלאפון?

מתי זה עתיד לקרות, בערך?

בטווח הלא רחוק מדי, למי אכפת לעבור להוט? אז נהנה מ2100 + 850 בשנה שנתיים הקרובות (או כמה שלא יהיה) ולאחר מכן, אם באמת תהיה הרעה בשירות אפשר לעזוב...

הבעיה האמיתית באה במכשירים שבכלל תומכים רק ב2100, הרי אפילו פלאפון לא פרסה את 2100 ב100% מהמדינה, אז יש סיכוי לחוסר קליטה באזורים מסוימים?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אז הוט מובייל הולכים להיות על תדר 2100 בלבד בסופו של דבר, לאחר שיתנתקו מהתמיכה הגבית של פלאפון?

מתי זה עתיד לקרות, בערך?

אני לא יודע כמה פעמים כבר עניתי על זה. תקרא את התגובות מעליך, תקרא בת'רד ריכוז המידע. אם לא הבנת משהו- תשאל שוב.

הבעיה האמיתית באה במכשירים שבכלל תומכים רק ב2100, הרי אפילו פלאפון לא פרסה את 2100 ב100% מהמדינה, אז יש סיכוי לחוסר קליטה באזורים מסוימים?

כן, אבל זה לא מאוד משמעותי ומאוד משתנה באיזורים שונים בארץ. יש כאלו שמספרים סיפורי אימה ויש כאלו שמספרים שנסעו ממטולה עד אילת והכל דבש. עוד לא ראיתי שמישהו עשה מבדק מדעי או מאורגן בנידון.

פורסם

הכל יסתדר כשלכולם יהיו מכשירים מודרניים שתומכים בכל התדרים הרלונטיים.

פורסם

וכשיהיה שלום עולמי.

פורסם

LOL :lol:

פורסם

מתי זה עתיד לקרות, בערך?

בטווח הלא רחוק מדי, למי אכפת לעבור להוט? אז נהנה מ2100 + 850 בשנה שנתיים הקרובות (או כמה שלא יהיה) ולאחר מכן, אם באמת תהיה הרעה בשירות אפשר לעזוב...

הצפי לתשתית של הוט\גולן עצמאית היא באזור Q4 2012 \Q1 2013

פורסם

חשבתי על זה קצת יותר לעומק, ואני חושב שגם עם תדר 2100 בלבד אין מה לחשוש יותר מדי.

אם כמה שחקנים בעולם הסלולר לא מודאגים מזה למה שאני אהיה מודאג?

הרי הם מתחייבים לפריסה של 100.0% של אנטנות שלהם, נכון?

יש פיקוח ע"י משרד התקשורת, נכון?

אז למה לי לדאוג בעצם?

לדעת יותר מדי זה גם לא כזה דבר טוב....

בשורה התחתונה אינטרנט מהיר יותר מאורנג', מחיר זול יותר, אז נעבור :jump:

פורסם

הצפי לתשתית של הוט\גולן עצמאית היא באזור Q4 2012 \Q1 2013

יש לכך תימוכין או שזו השערה אישית?

פורסם

רק מהמידע שאני מקבל מהעבודה.

לא זכור לי כתבה על הנושא בעיתון\פורום מידע.

שוב גם זו הערכה מוסכלת של החברה שלי, ז"א יכולים להיות עיקובים,שיבוים ואלוהים יודע מה.

אם הכל יתקדם בקצב הזה התשתיות שלו אמורות להיות פרוסות בטווח הזה.

פורסם

אז זה מבוסס (ע"י דעת מומחים).

אוסיף לראשי.

פורסם

טוב, אז סקירה נוספת [בהסתמכות על דפי המידע של כמהזה מעלה שהום סלולר ויו-פון היחידים מהחברה החדשים שיעבדו עם מכשירי דור 2 [רשמו שגם הוט-מובייל אבל זה פשוט לא נכון כמדומני]. כאשר בשניהם בערך העלות החודשית היא 18ש"ח, ובהום 19 אג לדקה, וביו-פון 18 . . .

נראה לי שגם אני אכוון ליו-פון, בהנחה שלא בא לי [או לא משתלם לי] לרכוש כרגע מכשיר דור 3 בכמה מאות שקלים... מקווה שעזר :P <<== אני פשוט אוהב את הסמיילי הזה

נ.ב.

:P

תודה רבה. בהחלט כן.

פורסם

יקייייים!!! גולן טלקום, בניגוד למה שאמרו בהתחלה, גם תומך בדור שני לדבריו, אז... יש לנו מנצח ציוני!!

לתשומת לבך וליבי :D

פורסם

מצאתי את הסעיף בתקנון שלהם:

אלפא - אומנם זה לא נורא ואיום, אבל יצא לי כבר לדבר יותר משעה רצוף בטלפון, וזה קצת מוזר שהם ינתקו כזו שיחה. זה לא שיחה של ארבע שעות שהיא קצת פחות הגיונית שתתרחש.

באורנג' זה שעתיים.

פורסם

יקייייים!!! גולן טלקום, בניגוד למה שאמרו בהתחלה, גם תומך בדור שני לדבריו, אז... יש לנו מנצח ציוני!!

לתשומת לבך וליבי :D

יש! :yelclap:

פורסם

באורנג' זה שעתיים.

היום כל הארץ גועשת על זה. האתר של גולן\הוט קורס לסירוגין.

המוקדים הטלפונים עמוסים בפניות של לקוחות. הבנתי שהיום ב9 בערב בחברה אצלינ דיברו עם לקוחות שפנו ב8 בבוקר.

דיברתי עם כמה מנהלים שאחראים על ניהול כוח אדם ומשאבים והם אמרו לי שבמשך כל השנים בחברה הם לא ראו כמות כזו של פניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים