עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך החברות יודעות שמופעל tethering?

לשם שינויי כן. בעוד אני כותב על חברת הלו, מצאתי תשובה שלהם לאותה השאלה שנשאלה ע"י ואללה! TECH:http://tech.walla.co.il/?w=/4/2520290

לאחר מסיבת העיתונאים, בעקבות שאלת וואלה! TECH אודות אפשרות החיבור של הטלפון הסלולרי למחשב ושימוש בו בתור מודם אלחוטי, נמסר מ-hallo כי שימוש לא הוגן מבחינת החברה הוא שמירה על רוחב פס קבוע של מגהביט ומעלה למשך חמש שעות ומעלה – דבר שמרמז על שימוש בסים בתור מודם לא ארעי. עם זאת, ובניגוד למה שמסרו נציגי החברה במסיבת עיתונאים, לא יוכלו בחברה לחסום את הטלפונים הסלולריים לשימוש בתור נקודות גישה או מודמים בצורה קשיחה, ושימוש ארעי יתאפשר ללא כל בעיה.

תודה

אז זה אומר שהם בעצם "ינחשו" שהסים משמש כמודם. זה לא מסביר איך הוט יגבילו על ההתחלה (לפי הבנתי) את המהירות ל-62KBS..... או שאולי הם גם ינחשו....? :nixweiss:

יש פרטים על הנושא הזה לגבי גולן?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שגם הוט לא יעשו על ההתחלה, אלא אחרי תקופה מסויימת.

לא ראיתי התייחסות לנושא אצל אף אחת מהחברות האחרות, אבל הגיוני להניח שהן ירשו את העניין.

פורסם

א. לא יותר הגיוני שהדיון הזה יהיה בפורום צרכנות? הרי לא מדברים פה על מכשירים אלא על חברות

ב. מישהו יודע אם הוט-מובייל כן תומכים בבלאקברי?

ג. רק אני חושב שהעניין נראה קצת חובבני עד עכשיו? האתרים של הוט וגולן טלקום עולים ונופלים, עולים ונופלים... לא נראה טוב.

ד. רציתי לדבר היום עם סלקום, כי אני מעדיף לשלם להם פחות כל חודש מאשר לעבור עכשיו לחברה אחרת האמתי. האופציה של נציג צ'אט באתר שלהם מבוטלת ושמתקשרים למוקד שלהם יש הודעה שיש "עומס. אנו ממליצים לנסות מאוחר יותר". משום מה אני מניח שרוב מי שמתקשר עכשיו מנסה לעשות מה שאני עושה או להודיע על ניתוק או משהו כזה. "מסכנים" :)

ה. יש בפייסבוק של גולן-טלקום מישהו שטוען שהשיחות מוגבלות ל60 דקות:

אפשר לדעת למה אתם כותבים ללא הגבלה כשבתקנון שלכם כתוב שחור על גבי לבן ששיחות מעל 60 דקות ינותקו?

מישהו יודע משהו על זה?

פורסם

נו בסדר, תתקשר מחדש כל שעה...כמה שעות אתה מדבר כל שיחה???

פורסם

חבר'ה יש לי שאלה חשובה:

לאחר השינוים המבורכים בתחום הסלולר, מאוד אהבתי את חבילת גולן/הוד מובייל החדשות שהן ללא הגבלה+חבילת גלישה

אז חשבתי לקחת קו ולנתק את הטלפון של בזק בבית +ספק ותשתית האינטרנט (כ250 ש"ח לחודש למרות שמנסים לדבר פחות ככל האפשר)

מצאתי שיש ראוטרים של 3G שנותנים גם WIFI+ יציאה לקו טלפון הקווי הרגיל של הבית

השאלה שלי היא- האם גם הראוטר הזה ניחשב כ""הוט ספוט" ולכן יהיה מוגבל בקצב הגלישה או הוא יעניק לי גלישה רגילה כמו מהסלולר?

אין לי בעיה עם הגבלת 3GB לחודש, אני רק גולש ולא מוריד תכנים וחבל על כמעט 200 ש"ח שהולכים לפח כל חודש וכעת יהיה ניתן לדבר חופשי.

מה אומרים?

פורסם

מצאתי את הסעיף בתקנון שלהם:

החברה תהא רשאית לנתק שיחות שארכן עולה60 דקות, ובמקרה זה לא תשמע כל טענה או תביעה בקשר

עם ניתוק כאמור.

אלפא - אומנם זה לא נורא ואיום, אבל יצא לי כבר לדבר יותר משעה רצוף בטלפון, וזה קצת מוזר שהם ינתקו כזו שיחה. זה לא שיחה של ארבע שעות שהיא קצת פחות הגיונית שתתרחש.

פורסם

נראה לי משתלם לבדוק אצלם

אין התחייבות, אפשר לעבור חזרה לחברה אחרת אם לא מרוצים מהחבילה של ה 99 ש"ח (גולן טלקום).

בטוח עדיף על ה CLEAR שאני משלם 190 ש"ח, 2600 דק' והודעות שאתה לא מגיע אליהם, ברגע שאתה רוצה לרדת קצת נותנים לך חבילות גבוליות (850 דק'), או לא משתלמות וככה תופסים אותך בביצים ומוצצים ממך עוד 30-50 ש"ח בחודש.

פורסם

משהוא שאמרתי לחבר שלי שחושב לעבור להוט:

הוט שברו את כל התחרות עם המחיר הכי נמוך אבל לדעתי זה מסוכן.

אם כולם יצטרפו רק להוט בגלל המחיר הכי נמוך ובעצם אפאחד לא יצטרף לחברות הקטנות יותר, החברות הקטנות פשוט יפשטו רגל וימחקו ואז נשאר שוב ללא תחרות, וכשאין תחרות, אין מחירים טובים.

הם חברה גדולה ויש להם יכולת לרמוס את החברות הקטנות בקלות, כל אחד צריך לחשוב על זה לדעתי.

מה גם שאני לא מרוצה מהשירות לקוחות של הוט.

אני היום כנראה יעביר שני מנויים לגולן, נקווה שיהיה טוב.

פורסם

חבר'ה יש לי שאלה חשובה:

לאחר השינוים המבורכים בתחום הסלולר, מאוד אהבתי את חבילת גולן/הוד מובייל החדשות שהן ללא הגבלה+חבילת גלישה

אז חשבתי לקחת קו ולנתק את הטלפון של בזק בבית +ספק ותשתית האינטרנט (כ250 ש"ח לחודש למרות שמנסים לדבר פחות ככל האפשר)

מצאתי שיש ראוטרים של 3G שנותנים גם WIFI+ יציאה לקו טלפון הקווי הרגיל של הבית

http://www.ebay.com/itm/HUAWEI-E960-Wireless-WIFI-Router-HSDPA-7-2Mbps-3G-5V-2A-/140628285472?pt=COMP_EN_Routers&hash=item20be195820#ht_1177wt_1164

השאלה שלי היא- האם גם הראוטר הזה ניחשב כ""הוט ספוט" ולכן יהיה מוגבל בקצב הגלישה או הוא יעניק לי גלישה רגילה כמו מהסלולר?

http://tech.walla.co.il/?w=/4/2533284

אין לי בעיה עם הגבלת 3GB לחודש, אני רק גולש ולא מוריד תכנים וחבל על כמעט 200 ש"ח שהולכים לפח כל חודש וכעת יהיה ניתן לדבר חופשי.

מה אומרים?

אם אתה לוקח סים ומשתמש בו לגלישה במחשב (ולא משנה איך), זה נחשב כ- TETHERING.

אין להם דרך לדעת במה אתה משתמש מלבד לדפוס השימוש. כמו שכבת כתבתי, חברת הלו לדוגמא החליטה ששימוש ברוחב פס של מגה ביט למשך חמש שעות (ומעלה) הוא כנראה שימוש כ-TETHERING ושימוש כזה הם יגבילו.

ודרך אגב, קנייה של ראוטר משומש במחיר של $123.49 ללא אחריות וללא כלום זה קנייה מאוד לא משתלמת. ולא דיברתי אפילו על טיב המוצר.

פורסם

סלקום החליפו את ההודעה המוקלטת של "עומס רב" ב"עומס רב עקב התעניינות מרובה במגוון המסלולים והמבצעים שלנו!" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה Newspeak משעשע

פורסם

בהחלט יש דרכים לדעת אם אתה בTETHERING

על רובם אפשר לעבוד

לדוגמא:

USER AGENT של הדפדפן

MAC ADDRESS של המכשיר שמחובר לרשת

גישה למקומות שאין דרך/סיבה לגשת אליהם בסלולר (WINDOWS UPDATE למשל)

זה נפוץ מאוד בעיקר בארה"ב שחוסמת משתמשים שעושים TETHER בלי חבילה מתאימה

פורסם

ידוע לך אולי האם משתמשים בזה גם בארץ?

פורסם

אין לי מושג

אבל סביר להניח שהם יעשו משהו

אם לא בהתחלה אז בהמשך

פורסם

אם אתה לוקח סים ומשתמש בו לגלישה במחשב (ולא משנה איך), זה נחשב כ- TETHERING.

אין להם דרך לדעת במה אתה משתמש מלבד לדפוס השימוש. כמו שכבת כתבתי, חברת הלו לדוגמא החליטה ששימוש ברוחב פס של מגה ביט למשך חמש שעות (ומעלה) הוא כנראה שימוש כ-TETHERING ושימוש כזה הם יגבילו.

ודרך אגב, קנייה של ראוטר משומש במחיר של $123.49 ללא אחריות וללא כלום זה קנייה מאוד לא משתלמת. ולא דיברתי אפילו על טיב המוצר.

המודם היה להמחשה בלבד- ממש לא מיתכוון ליזרוק כסף באוויר.

גם ללא השימוש באינטרנט שווה לי ליזרוק סתם טלפון נייד 3G שיחליף את הבזק ולשלם רק 99 שקל לחודש ללא הגבלה

לדעתי אפילו בזק צריכה להתחיל לחשוש - כי ממש לא צריכים אותם יותר

פורסם

לבריאות!

אני מניח שהתכוונת ל-

"המודם הינו רק לדוגמא- ממש לא מיתכוון"

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים