עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

תודה רבה!

במידה ואני מצטרף לגולן טלקום, מי מטפל בניתוק שלי מפלאפון, אני או גולן?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גולן

פורסם

החבילה של הוט נשמעה מפתה עד שראיתי את המהירות ההתחלתית למשתמשים במכשיר כמודם סלולרי. מהירות של 64kbs? מאיפה הבאת את המידע הזה? לא ראיתי בשום מקום אחר איזכור לנושא.. בכל מקרה איך יש לחברה סלולרית אפשרות לדעת מתי הטלפון משמש כמודם.

פורסם

אורנג' השיקו תוכניות חדשות גם כן... עדיין לא פורסם:

שוק פרטי:

דמי מנוי ברמת לקוח 25 שקלים לכל הקווים, כל קו שיחות וSMS ללא הגבלה, חצי ג'יגה גלישה עם האטת קצב ב125 שקלים.

שוק עסקי:

דמי מנוי ברמת לקוח 35 שקלים לכל הקווים, כל קו שיחות וSMS ללא הגבלה, 3 ג'יגה גלישה עם האטת קצב ב135 שקלים.

too little too late

פורסם

תמיד העיסקי הקטן אוכל אותה :xyxthumbs:

פורסם

זה בחירה שלו להיות עסקי :xyxthumbs:

פורסם

^^

אני קראתי על זה באתר פוקט (כרגע האתר לא עולה אז אני לא יכול לתת לינק).

חברה, בבקשה הגיבו כאן רק אם יש לכם מידע חדש או אם מצאתם טעויות. המקום לכל שאר הדברים הוא מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי. תודה.

פורסם

שוק פרטי:

דמי מנוי ברמת לקוח 25 שקלים לכל הקווים, כל קו שיחות וSMS ללא הגבלה, חצי ג'יגה גלישה עם האטת קצב ב125 שקלים.

שוק עסקי:

דמי מנוי ברמת לקוח 35 שקלים לכל הקווים, כל קו שיחות וSMS ללא הגבלה, 3 ג'יגה גלישה עם האטת קצב ב135 שקלים.

too little too late

נראה לי שאורנג' לא הכי מבינים איפה הם נמצאים היום. הציעו לי חבילה את החבילה הראשונה ב-170 ש"ח (אחרי "שדרוג" ל-1GB גלישה). פחחח...

פורסם

אז, במקום לשלם לאורנג' 190 ש"ח על חבילת 2600 דק'+ הודעות, גלישה 2GB, ללא מכשיר.

יהיה הכי טוב לעבור לגולן לשלם 100 ש"ח ולקבל בדיוק אותו הדבר?!

אני מגיע בקושי לחצי או קצת מעל 1000 דק' בחודש.

פורסם

לא עדיף שהיית עורך את הכותרת הראשית של התרד הזה וזהו??

לא.

פה יש דיון ארוך ומסתעף. אם אתה מחפש מידע- יהיה לך מאוד קשה למצוא אותו.

שם ריכזתי את כל המידע שיכולתי למצוא (כולל כזה שכנראה לא הופיע פה בדיון) בצורה מסודרת, נוחה והגיונית.

פה דיון. שם ריכוז מידע.

פורסם

אז, במקום לשלם לאורנג' 190 ש"ח על חבילת 2600 דק'+ הודעות, גלישה 2GB, ללא מכשיר.

יהיה הכי טוב לעבור לגולן לשלם 100 ש"ח ולקבל בדיוק אותו הדבר?!

אני מגיע בקושי לחצי או קצת מעל 1000 דק' בחודש.

אולי דווקא לעבור להוט מובייל עם המסלול 10 אג' לשימוש שלהם... בדקתי עם השימושים שלי למשל, וזה יוצא לי גם בשימוש המקסימלי, בערך 20 ש"ח פחות מהחבילת 89 "הכל-כלול שלהם". ככה גם אם יוצא לי בחודש כלשהו לדבר מעט, אני משלם באמת פחות בניגוד לחבילת "הכל-כלול" שבה זה לא משנה אם במשך חודשיים לא דיברת - עדיין תשלם.

פורסם

שוק פרטי:

שוק עסקי:

too little too late

יש מסלולים חדשים ללקוחות שלא מדברים הרבה, חוץ מה- clear החדשים והמוזרים והממש לא מובנים שיצאו במוצ"ש......?

מישהו יודע איך החברות יודעות שמופעל tethering?

אבא שלי שולח איזה 20 סמסים בחודש לחו"ל, יש מידע לגבי כמה יעלה משלוח סמס או שיחה לחו"ל?

פורסם

היי... אני באורנג...

מישהו יודע אם יש מבצעים חדשים שכוללים מכשיר?

פשוט.. קניתי את הגלקסי ב120 שקל לפני שנה וחצי דרך אורנג (טעות ראשונה חחח)

אז מסלולים של 170 שקל לא מתאימים לי.. כי במילא אני אשלם 170 שקל ועוד 120 שקל על הפלאפון =(

אני צריך 1000-500 דקות בערך, אבל הכי חשוב שיהיה לי 10 גיגה גלישה... אפשר לשדרג מ2 גיגה אז זה בסדר..

אחרי כל המפעילות החדשות שנכנסו, הגיע הזמן להוריד את המחיר או לעזוב אחרי 10 שנים.

פורסם

מישהו יודע איך החברות יודעות שמופעל tethering?

לשם שינויי כן. בעוד אני כותב על חברת הלו, מצאתי תשובה שלהם לאותה השאלה שנשאלה ע"י ואללה! TECH:

לאחר מסיבת העיתונאים, בעקבות שאלת וואלה! TECH אודות אפשרות החיבור של הטלפון הסלולרי למחשב ושימוש בו בתור מודם אלחוטי, נמסר מ-hallo כי שימוש לא הוגן מבחינת החברה הוא שמירה על רוחב פס קבוע של מגהביט ומעלה למשך חמש שעות ומעלה – דבר שמרמז על שימוש בסים בתור מודם לא ארעי. עם זאת, ובניגוד למה שמסרו נציגי החברה במסיבת עיתונאים, לא יוכלו בחברה לחסום את הטלפונים הסלולריים לשימוש בתור נקודות גישה או מודמים בצורה קשיחה, ושימוש ארעי יתאפשר ללא כל בעיה.

http://tech.walla.co.il/?w=/4/2520290

פורסם

אז בעצם לשום חברה אין יכולת טכנית כלשהי לחשום Thethring ואין שום מניעה להירדם להוט מובייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים