עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

מניח שהם צריכים ליזום את השינוי בגלל שזה מייקר את החבילה ב-3 שקלים.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין אם לקוחות קיימים צריכים "לעדכן" את החבילה או שזה יתעדכן אוטומתי?

עזוב אותך!!

איזה נסיון אומלל להשאר בתמונה, להגיד הנה גם אני כאן...

זהו שלא!

אפילו מול החבילה הפתוחה של גולן- 9.90 שכולל קצת דברים ומעבר, 18,1,9 אגורות לגלישה,סמס,שיחה בהתאמה--- הוא לא יכול על זה!

אז או שישווה עלויות או שלא ינסה לתחמן ;)

מניח שהם צריכים ליזום את השינוי בגלל שזה מייקר את החבילה ב-3 שקלים.

חישבתי לי בקטנה עלויות של לפני ואחרי חבילת ה"מעבר ל300" . . . זה דוקא מתקזז וזול יותר! עם זה אין בעיה!

אבל בהשוואה ישירה מול תעריפי גולן למשל, או הוט הגנבים לצורך הדוגמה בלבד- רמי עדיין נופל מאחור :)

פורסם
  • מחבר

אני אצל רמי לוי ואין ספק שאני אעבור לגולן - על אחת וכמה לאור עליית מחירי "דמי המנוי". עלייה של 3 שקלים תתקזז רק עם דיבור רב יחסית, בתור אחד שמדברות 150 יח' סה"כ (דקות+גלישה+הודעות) זה רק מעלה לי את התעריף

פורסם

רק חבל שהאתר שלהם לא מצליח לעלות. אגב, אני היחיד שלא ראיתי מילה על 39 ש"ח דמי טיפול חד פעמיים במהלך ההרשמה לגולן?

פורסם

האתר חזר עכשיו, וגם הם גובים 39 ש"ח חד פעמיים - זה מופיע באתר.

פורסם

תסתכל בסימן שאלה שליד

"משלוח כרטיס SIM עד הבית"

פורסם

עכשיו ראיתי. הם לא בדיוק יצאו מגדרם להראות את זה.

פורסם
  • מחבר

מישהו הצליח להשלים תהליך רכישה של SIM עם ניוד המספר הקיים או שרק אני לא מצליח?

פורסם

מעניין....

אותי מעניין בעיקר חבילת גלישה, אני בקושי מדבר ובקושי שולח SMS, וגם אם כן אז אני עושה את זה על האינטרנט, VOIP וכאלה.

אבל כרגע אין לזה מענה כל כך.

אני רוצה חבילה של 2GB+ במהירות סבירה, אבל ברשתות החדשות זה לא בא בנפרד, רק חלק מחבילות ללא הגבלה.

היום אני משלם 70 שח על 2GB במהירות מקס אצל פלאפון + 90 דקות.

זה מספיק לי ואני לא חורג, כל הצעה של החברות החדשות רק תייקר לי את העניין.

החברה היחידה שמתקרבת אלו youphone עם חבילה ב30, מה שיוצא בסוף החודש 48 שח, אבל החבילה רק 1GB... לא מספיק.

אני מת לעבור מפלאפון כי הם נוכלים אבל באופן הזוי כרגע אין הצעות יותר אטרקטיביות בישבילי...

מצד שני המשפחה שלי בטוח תעבור להוט או גולן, זה ממש יום היסטורי.

פורסם

מישהו יודע למה גולן טלקום לא תומכים בבלקברי?

פורסם

הבעיה היא שהרבה לא יודעים באיזה רשתות עדיף לדבר/לגלוש, אצל מי האינטרנט יותר מהיר או אצל מי האיכות שיחה טובה יותר..

כמו כן, לאיזה רשת לא להתחבר עקב חוסר תמיכה בתדר מסויים מצד הרשת או המכשיר מה שיוביל לניתוקים או חוסר קליטה במקומות מסויימים (חניונים סגורים לדוגמא).

לבחור חברה רק לפי המחיר זה לא רעיון חכם במיוחד..

מה הכי גרוע שיכול להיות? לא טוב, תעזוב... ימי ההתחייבות שהיו קושרים אותך כמו אסיר נגמרו...

ואם אתה בכל זאת חושש, תחכה קצת... כל אחד מה שמתאים לו

פורסם

מישהו יודע למה גולן טלקום לא תומכים בבלקברי?

כנראה בגלל שזה כרוך עלויות מצד RIM שאין ספק שלא יחזירו את עצמן

פורסם

זה אומר שאי אפשר בכלל להשתמש בבלקבארי ברשתות שלהם, או שפשוט אי אפשר להשתמש בתכונות ה"מיוחדות" של הבלקברי, כמו BBM ומייל בדחיפה?

פורסם

אפשר להשתמש, אבל הפונקציונליות שלו תהיה דומה לשל נוקיה 3710 (או במילים אחרות, כל הדברים שציינת לא יעבדו - כולל גלישה רגילה, מנסיון!).

פורסם

איזו בדיחה, המייל "שירות לקוחות" של הוט מובייל לא עובד ><

Delivery has failed to these recipients or groups:

service@HOTmobile.co.il

The e-mail address you entered couldn't be found. Please check the recipient's e-mail address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים