עבור לתוכן

בעייה| רכשתי USB 3.0 A-DATA ואני לא מרגיש הבדל בהעברת קבצים.

Featured Replies

פורסם

אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות..

מה הסיבה??? ...

אני ישמח לעזרה תודה.

פורסם

איזה מהירות אתה מקבל?

פורסם

תשתמש בתוכנה כמו HD tune ותעשה File Benchmark, תעלה את התוצאות (תמונה) על USB3 ועל USB2...

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תשתמש בתוכנה כמו HD tune ותעשה File Benchmark, תעלה את התוצאות (תמונה) על USB3 ועל USB2...

בהצלחה!

אני כרגע בעבודה...אני יבדוק בבית

עוד שאלה האם הUSB חייב להיות על NTFS או שגם FAT32 זה בסדר?

פורסם

לא הבנתי מה רכשת.

A-DATA זו חברה/יצרן.

USB 3.0 זה תקן קישוריות.

מה המוצר?

בכל מקרה חיבור מהיר יותר לא יספק העברת מידע מהירה יותר במידה והמדיום עליו נשמר המידע לא מסוגל לספק את אותה מהירות.

או במילים פשוטות, עגלה חדשה לא תגרום לסוס לרוץ מהר יותר (בהנחה ששתי העגלות באותו משקל, אותה רמת חיכוך של הגלגלים עם הקרקע ואותה רמת חיכוך של גוף העגלה עם האוויר...)

פורסם

...

או במילים פשוטות, עגלה חדשה לא תגרום לסוס לרוץ מהר יותר (בהנחה ששתי העגלות באותו משקל, אותה רמת חיכוך של הגלגלים עם הקרקע ואותה רמת חיכוך של גוף העגלה עם האוויר...)

אני ממש אוהב את ההסבר הזה - ואני לא מדבר בציניות - בפעם הבאה תרשום גם כמה נוסחאות על תאוצה VS חיכוך וכו...

לפותח הדיון - ע"מ שתוכל לעבוד בתקן USB 3 שני ההתקני צריכים לדבר באותה שפה.

כמו כן - אתה מתכוון למערכת הקבצים ... אין הפרש ביצועים גבוהה בין NTFS ל-FAT32 (זה נכון ש-FAT32 טיפה יותר מהירה כי היא יותר פשוטה - אבל זה לא משהו במספרים גדולים).

במילים אחרות - NTFS אכן טיפה יותר איטית - כי היא עושה הרבה יותר (הרשאות\הצפנה\ג'ורנל וכיוב) - אבל לא ברמה שאתה תרגיש הפרש בביצועים עד כדי כך.

פורסם

בחיבור ההתקן ל USB2.0 מהירות העברת קבצים תהיה באיזור ה 20 מגה, בחיבור ל USB3.0 מהירות העברת הקבצים תהיה באזור ה 100 מגה.

פורסם

נתון שכן יותר רלוונטי בבחירה בפירמוט בין NTFS לFAT32 הוא הגבלת גודל קובץ בFAT32 ל4G.

פורסם

בחיבור ההתקן ל USB2.0 מהירות העברת קבצים תהיה באיזור ה 20 מגה, בחיבור ל USB3.0 מהירות העברת הקבצים תהיה באזור ה 100 מגה.

זה לא מדויק, בתנאים מאוד ספציפיים (אולי) זה יעבוד ככה.

USB2 מסוגל לעבוד עד 35MB בפועל (מקרה אופטימאלי), 30MB בד"כ. אם המכשיר עצמו לא מסוגל להגיע למהירויות האלה אז כמובן תהיה מהירות נמוכה מזה.

USB3 עובד פה בפועל כ-190MB לשניה.

מצד שני, יש לי קשיח 2.5" שעובד על 30MB לשניה ב-USB2 ורק 40MB לשניה ב-USB3 כי הקשיח עצמו מוגבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים