פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים שלום לכולם!יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד.אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים דחוף לשנות את הכותרת.ברוך הבא ל-HWzone. קרא את חוקי האתר וערוך את הודעתך בהתאם.לגבי השאלה, בתהליך התקנת מערכת ההפעלה תוכל לבצע פעולות שונות על הקשיחים, לרבות מחיקה, יצירה ופרמוט של מחיצות.
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים מחבר בדיסק קשיח של WD מותקנת תוכנה מוזרה כזאת שכול פעם שאתה עושה למחשב ריסט הוא חוזר למצב החדש שלו נגיד התקנתה משחק או משהוא תעשה ריסט בום אין כלום אזזז זה לא קשור לריסט של הדיסק קשיח בהתקנה של ה windows 7
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים תערוך את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית ותכיל את תמצית הבעייה.מה שאתה מדבר עליו נקרא sandbox, כל שינוי שמתבצע על המחיצה לא נשמר וחוזר למצב הקודם. זה נועד להגן מפני שינויים ע"י משתמשיםלא מורשים. כפועל יוצא זה גם מגן מפני וירוסים ורוגלות.כמובן שפרמוט הכונן "יעקוף" את ההגנה הזאת וימחק את כל מה שעל הכונן.
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים מחבר תודה רבה רבה עזרתם לי מאוד אבל שניי דיסקים קשיחים מחברות שנות לא יעשו בעיות ביחד שניהם יופיעו לי במחשב שליואיך אני יוכול להוסיף בעתיד עוד דיסק קשיח?
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים אין שום בעייה עם קשיחים מחברות שונות.אתה תוכל להוסיף קשיחים נוספים כל עוד יש לך מספיק חיבורים על גבי הלוח ומהספק.
פורסם 2011 בנובמבר 2814 שנים אתה תוכל בעצם להוסיף עוד בתוספת בקר (בד"כ על הלוח אם יש בין 2 ל-6 חיבורים לדיסקים קשיחים - אפשר להוסיףך בקר דיסקים נוף ולחבר אליו עוד דיסקים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.