עבור לתוכן

בעיה עם דרייברים של 260GTX ו-2 מסכים

Featured Replies

פורסם

אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת)

לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש)

עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים.

הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן.

ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב)

עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך

יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן)

הדבר נורא מפריע! ולכן נאלצתי למחוק ולחזור לדרייבר הישן של הכרטיס.

מקווה שהבנתם.

האם הבעיה מוכרת? . האם יש איזהו פתרון לעניין?

פורסם

1. את ההתאמות למסך LCD ניתן לתקן ברמת הדרייבר. יש לך משחק לדברים האלה.

2. חיבור 2 מסכים לכרטיס יחיד פוגע ברמה מסויימת בביצועים של הכרטיס במשחקים. כלומר - עם מסך יחיד תקבל תוצאות טובות יותר (בייחוד אם אתה בונה על BF3 )

פורסם
  • מחבר

1. את ההתאמות למסך LCD ניתן לתקן ברמת הדרייבר. יש לך משחק לדברים האלה.

2. חיבור 2 מסכים לכרטיס יחיד פוגע ברמה מסויימת בביצועים של הכרטיס במשחקים. כלומר - עם מסך יחיד תקבל תוצאות טובות יותר (בייחוד אם אתה בונה על BF3 )

כמובן, כשאני משחק אני משחק רק אל אחד מהמסכים.

בקשר להתאמה לא מצאתי שום אפשרות לשחק עם זה, כל רזולוציה שהיא לא הטבעית של המשחק פשוט לא "יושבת עליו"

אלה משאירה שוליים שחורים. שזה מוזר מאוד כי בלי הדרייבר הרזלוציה אוטומטית מותאמת למסך ואין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה, מישהו?.

פורסם

כנס לNCP, בלשונית DISPLAY יש תת לשונית בשם ADJUST DESKTOP SIZE AND POSITION,

שחק עם זה שם.

פורסם
  • מחבר

כנס לNCP, בלשונית DISPLAY יש תת לשונית בשם ADJUST DESKTOP SIZE AND POSITION,

שחק עם זה שם.

זה בעברית אצלי ואין לי שום אפשרות דומה.

יש רק אפשרויות רזולוציה, וכל מה שניסיתי לא עזר.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה של הNCP:

123ka.jpg

Uploaded with ImageShack.us

כמו שאתם רואים אין את האופציה הזאת בכלל וכל דבר אחר שניסיתי לא עזר.

האפשרות היחידה שלי היא פשוט למחוק את הדרייבר ולחזור לדרייבר הישן. (הכי ישן)

עזרה בבקשה! :(

פורסם
  • מחבר

הקפצה, מישהו?.

פורסם
  • מחבר

שוב הקפצה, אני כבר ממש מיואש =/

פורסם

מזה ה"ההגדרות מצב ריבוי צגים" אולי יש שם אפשרות ...

אני לא מכיר את ה NCP ...

ממה שרואים בתמונה אתה יכול לשנות רק הDELL U2312HM

הטלויזיה 32 אינץ אמורה להופיע גם שם ...

נסה לחבר -רק- את הטלויזיה ולבדוק את האפשרות ...

שוב אני לא עם ידע ב NCP

פורסם
  • מחבר

רק הDELL מופיע כי כשצילמתי את התמונה המסך השני היה כבוי ולא בשימוש.

כשאני "מרחיב" את הצגים אז שניהם מופיעים.

וגם ב"מצב ריבוי צגים" אין שום אפשרות לשחק עם הרזולוציה ו"למתוח" אותה.

אני כנראה יאלץ לחזור לדרייבר הבסיסי ביותר של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

פורסם

אם יש לך ווינדוס 7 נסה ב Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution

לשחק באפשרויות ... אם לא תעשה חיפוש בגוגל על איך להתאים רזולוציה ומתיחה כשיש 2 מסכים

פורסם

אם אתה רוצה לשחק עם שני המסכים בו זמנית עם אותה תמונה או סתם שימושים..אז המסך שיגביל אותך זה המסך בעל הרזולוציה הנמוכה ביותר..ובמקרה שלך כנרה זה ה 4:3 17 אינץ ....כשאתה משחק תשחק רק על ה32 ברזולוציה הטבעית שלו..הכי טוב.

גם צריך לבדוק שיש V על שני הצגים איפה שרשום "מצב ריבוי מסכים"...אחר כך לך לשורה שבה את יכול לשנות "מיקום וגודל של שולחן עבודה" (לי יש את זה באנגלית) או משהו בסגנון תבדוק ותשחק בהגדרות ..חייב להיות לך את זה...

יכול להיות גם שאם המסך שלך ה 17 הוא על רזולוציה 1024 X1280 והטלויזיה על 1080X1920 אז הכרטיס והטלוויזיה יגרמו לזה להראות מרובע מה שאתה צריך לעשות זה לשנות בדרייבר את הרזולוציה של ה32 ל1024X1280 ולעשות בהגדרות מיקום וגודל של שולחן עבודה" FULL SCREEN או משהו בסגנון (המידה וזה לא עושה את זה אוטומטי) ואז ב32 התמונה תיהיה מרוחה.

מקווה שהצלחתי לעזור!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שחכתי לציין שמאז פתיחת הנושא כבר החלפתי את המסך ה17 ל23 של DELL ברזולוציה FHD

אז זה לא משנה זאת לא הבעיה.

הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את אחד המסכים לא משנה אם הטלויזיה או הDELL ברזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך (720p ו-1080p בהתאמה) אז ה"תצוגה" של השולחן עבודה מוצגת לי לא על כל המסך, כלומר זה לא עושה לי "מתחיה" של המסך כמו שזה היה עושה לפני עדכון הדרייבר. (ברגע שאני מוחק את הדרייבר הבעיה מסתדרת אבל אני כמובן מעוניין להישאר עם דרייבר חדש ולא ישן מאוד)

תמונה להמחשבת הבעיה:

problemzz.jpg

החלק הלבן זה כאילו התמונה שרואים והשחור זה ה"מסגרת" ואני מעוניין שהתמונה תכזה את כל המסך גם כשאר הרזולוציה נמוכה יותר ממה שצריך.

שוב לא מצאתי שום אפשרות לא בWIN 7 ולא בNCP לעשות זאת. =/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים