עבור לתוכן

שווה להזמין סמארטפון מארה"ב?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב.

בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000.

האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED)

ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?

פורסם

ידוע לך שבמידה והחבילה תתפס במכס והסיכוי הוא מאוד גבוהה תצתרך לשלם עוד 34% אחרת החבילה לא תשוחרר.

פורסם
  • מחבר

אולי הכותרת מטעה קצת...

אני לא מקבל אותו במשלוח. חברים מביאים לי אותו כשהחבילה פתוחה כבר.

פורסם

יכולים לתפוס גם ת'חברים שלך...

פורסם

אלא אם יקנו מאה סמארטפונים וכאשר יעברו במכס יבהו בנציגים רק כך יכולו לתפוס אותם

פורסם
  • מחבר

מה יש לתפוס פה בדיוק?

הם יפתחו את החבילה וישימו את המכשיר בכיס כאילו הוא שלהם.

אין פה שום דבר לא חוקי.

חוץ מזה לידע כללי לאזרחי ארה"ב מותר להביא עד שני מוצרים אלקטרוניים(או משהו כזה).

דודה שלי כבר הביאה לי ולאחותי אייפודים כמתנה בעבר. ואף אחד לא אמר לה כלום.

חוץ מזה זו לא הייתה השאלה שלי בכלל...

כדאי להביא מכשיר פתוח לארץ. מבחינת האחריות , במידה ואצטרך לממש אותה הרי זה משלוח והמון עצבים... שווה את ה400 ש"ח לדעתכם?

פורסם

יכולים לתפוס גם ת'חברים שלך...

תיאורטית אתה צודק.

מעשית אם המכשיר פתוח ונמצא בכיס של החבר שלך הסיכוי שיתפסו אותו דיי שואף לאפס לדעתי...

הרי אתה יכול לצאת עם מכשיר כזה מהארץ..

אתה באמת מצפה שכל מי שיוצא מהארץ עם סמארטפון יצהיר עליו לפני הנסיעה?

פורסם

לא יתפסו.

אחריות לא עוזרת יותר מדי גם ככה, כך שלהביא עם חברים שלך מארה"ב אין שום בעיה. שיפתחו את האריזה שם ויבדקו קליל את המכשיר שהוא תקין ולא פגום. שישימו בכיס וישמרו את הקופסה בתיק ושלום על ישראל.

אם משנה לך ניתוק זיקה דבר עימם שיארגנו לך קבלה על שמך.

400 שקל זה טווח גבולי בייחוד כשניתן להשיג במחיר הנ"ל מסוחרים פרטיים ב-IANDROID באותו מחיר מכשיר חדש או כחדש. ממי להזמין זה כבר בחירה שלך.

ברמת העקרון אם אתה מעוניין בסלולארי ויש לך איך להביא אותו- לך על זה! :xyxthumbs:

פורסם

הבאתי פאקינג לפטופ בתיק ואף אחד לא אמר לי כלום.

אם הפלאפון פתוח ונמצא בתיק הקטן/כיס של חברים שלך, אני לא מאמין שיעשו עם זה בעיות.

פורסם

תגיד לחברים שלך שיפתחו את הקופסה, ישמרו את כל האביזרים בנפרד וישימו את הפלאפון בכיס.

לא יכולים להגיד להם כלום.. פלאפון אישי.

פורסם

מה יש לתפוס פה בדיוק?

הם יפתחו את החבילה וישימו את המכשיר בכיס כאילו הוא שלהם.

אין פה שום דבר לא חוקי.

חוץ מזה לידע כללי לאזרחי ארה"ב מותר להביא עד שני מוצרים אלקטרוניים(או משהו כזה).

דודה שלי כבר הביאה לי ולאחותי אייפודים כמתנה בעבר. ואף אחד לא אמר לה כלום.

זה בהחלט לא חוקי להתחמק מתשלום מסים (מכס ומע"מ עם מסים) ולהבריח מוצרים לארץ ללא הצהרה עליהם. ואתה יוצא מנקודת הנחה שאנשי המכס מטומטמים ולא ישימו לב שלחברים שלך יש לפחות 2 טלפונים סלולריים, דבר שרק יבליט את העובדה שאחד המכשירים מוברח והם עלולים לשלם כפל קנס על שני המכשירים במידה ולא תהיה הוכחת קניה.

פורסם

אין להם זכות לבדוק על הגוף שלך ללא חשד סביר. את התיק הם יבדקו.

אפשר גם להכניס את אחד הפלאפונים לתיק (לאחר הנחיתה) ולהיגד שזה פלאפון חרום. אנשים מבריחים סחורות על ימין ועל שמאל ובכמויות ענק. פלאפון אחד מסכן לא יתפסו

פורסם

בוא נגיד שעל טלפון כנראה שלא יתפסו אותו.. סה"כ זה בכיס וזה לא בולט כל כך.

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט לא חוקי להתחמק מתשלום מסים (מכס ומע"מ עם מסים) ולהבריח מוצרים לארץ ללא הצהרה עליהם. ואתה יוצא מנקודת הנחה שאנשי המכס מטומטמים ולא ישימו לב שלחברים שלך יש לפחות 2 טלפונים סלולריים, דבר שרק יבליט את העובדה שאחד המכשירים מוברח והם עלולים לשלם כפל קנס על שני המכשירים במידה ולא תהיה הוכחת קניה.

תראה, ברמת העקרון אתה צודק.

אני לא מכיר אנשי מכס, ככה שאני לא יכול להגיד דבר על חוכמתם. מה שבטוח, הם חכמים מספיק בשביל לא לחפש לכל אחד ואחד בכיסים.

כמובן שתמיד קיים הסיכוי שיתפסו אותך(לכן לא שאלתי לגבי זה מלכתחילה).

לדעתי, זה כמו שכולם חוצים באור אדום. אף אחד לא חושב על דו"ח, מתסכלים ימינה, מסתכלים שמאלה, רואים שאין מכוניות ואין שוטר וחוצים(למרות שזה לא חוקי).

בסופו של דבר, קניתי את המכשיר בארץ(גלקסי 2) כי שלי התקלקל ולא היה לי שווה לחכות חודש בשביל רווח של 300 ש"ח.

פורסם

לא רווח-> חיסכון! יש הבדל בין השתיים... ;)

אגב, מאיפה רכשת לבסוף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים