פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים שלום לכולם.השאלה בכותרת, האם ספק כח שמזייף קצת או לא תקין יגרום לקריסת המחשב? לפעמים המחשב לא מגיע ל- POST או שהוא קורס באופן אקראי במהלך עבודה על המחשב.החלפתי אותו לספק ג'נרי לחלוטין - זבל טהור והמחשב עובד איתו יותר טוב מאשר הספק "הבעייתי" שהוא של חברה נורמלית.
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים בהחלט כןיתכן שהתקלה בספק המקורי היא טריויאלית (יש לי אנרמקס שהתחיל לעשות את זה אחריי שהוא התמלא באבק, ניקיתי אותו בפנים והוא הסתדר), ובכל מקרה אני לא ממליץ להשאיר ספק גנרי במחשב
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים מחבר ברור, הספק הג'נרי הוא זמני לכמה ימים בלבד, עד שאני אתארגן על אחד נורמלי.
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים מחבר HEC 300W, לא זוכר את הדגם, אבל דגם די פשוט שבא בעבר עם מארזים של קומפיוקייס.
פורסם 2011 בנובמבר 2814 שנים מחבר לאחר בדיקה ויזואלית לצערי לא מצאתי את הרכיב האשם בבעיות, אין לי גם את הכלים המקצועיים לבדוק את הבעיה, לכן אני אאלץ להביא חדש.כל הקבלים נראים תקינים ואין רכיב שנראה פגום או שרוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.