עבור לתוכן

מבקש מפרט ב5K עבור גיימינג ואוברקלוק (ללא מסך) - עדכון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה,

אני לא מצאתי את הדיון לגבי הSLI\CF בפורום כרטיסי מסך תוכל לתת קישור?

בנוסף החלטתי ללכת על המפרט שהציע

Unique

רציתי רק לשאול לגבי הלוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3

שהוא הציע, האם הוא ייתן ביצועים טובים עבור OC וכשבעתיד אוסיף למערכת גם SSD אם זה תומך \ מתאים \ טוב?

האם לא עדיף לוח אם עם צ'יפסט של Z68? כמו שyz101 הציע?

פורסם

^ אני תמיד ממליץ על Z68 אם מתוכנן OC, אבל זו בחירה שלך.

הלוח שהוא הציע, פחות מומלץ לאוברקלוק.

פורסם

^^ מדוע הלוח פחות מומלץ ל OC?

כמו כן

560TI לא כרטיס משתלם, 6870 חלש ממנו ב 2-3% ועולה 200 ש"ח פחות

ועל כן הייתי שוקל או אותו או את ה 570

פורסם

טעות שלי. שכתבתי את זה, הסתכלתי על אחד אחר. הלוח בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ומה לגבי הSSD? (אין לי מושג אם זה בכלל קשור) אבל האם הלוח אם שUnique המליץ עליו יתמוך בSSD?

ושניצקי על מה תמליץ יותר? מבחינת ביצועים מה עדיף יותר הGTX570 או 6870?

אגב כיוון שמתוכנן OC וכנראה בעתיד גם כרטיס מסך נוסף \ חדש וחזק יותר האם הספק מספיק חזק?

תודה לכם

פורסם
  • מחבר

bump ^^

פורסם

- כל עוד יש בלוח חיבור SATA3 תקבל את מלוא המהירות של ה SSD, ב Z68 יש SRT לקאשיינג על גבי ה SSD ויציאת וידאו(ברוב הלוחות) - זה כל ההבדל מ P67

- 570 חזק מ 6870 ב 25% אך עולה 70-80% יותר, אם אתה לא מאלה הרצים אחרי כל FPS קח את ה 6870 שהוא לא כרטיס חלש כלל וכלל, למעשה הוא קצת יותר חלש מה 5870 שהיה ספינת הדגל בדור הקודם

- מערך בונים במכה ולא אחרי שנה, הסיסוניק יחזיק מערך 6870+OC למעבד אך לא מערך של 570

פורסם
  • מחבר

תודה לך ולכל מי שעזר :)

ע"ס ההמלצות שלכם אני הולך על המפרט הזה:

(ועכשיו עם המפרט...)

[table][tr][td]מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד1₪1209[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-P67X-UD3-B31₪623[/td][/tr][tr][td]מארזARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE1₪437[/td][/tr][tr][td]ספק כוחSeasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד1₪370[/td][/tr][tr][td]זיכרוןCorsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-13332₪108[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחניבקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31₪571[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסךSAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד2₪789[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיSamsung DVDRW SATA x221₪93[/td][/tr][tr][td]סה"כ:10₪5097[/td][/tr][/table]

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

שוב צריך את עזרתכם...

בTMS אין את המארז שהמליצו לי עליו - האם תוכלו להמליץ על מארז דומה (חשוב שייראה טוב כמו הARMOR A60)?

בנוסף אמרו לי בTMS שהספק לא מספיק חזק עבור OC ומערך של 6870 האם זה נכון?

אשמח לעזרתכם

בנוסף האם אפשר לקבל המלצה למפרט דומה מKSP?

תודה

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

נכון לעכשיו זה המפרט שהרכבתי (מארז אחר כי את מה שהוצע לי כאן אין במלאי, כנ"ל לגבי זכרונות)

אפשר לקבל חוות דעת בבקשה? תודה

[table][tr][td][table][tr][td]HD103SJ[/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪603

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]C2500KBS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1209

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GP67XUD3B3[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67X-UD3-B3[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪623

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]S12II-620C[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪370

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]S6871GD5HSO[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

2

₪1578

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SH-222AB[/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung DVDRW SATA x22[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪93

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]VM100M1W2Z[/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪365

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]

2

₪206

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ:

10

₪5047

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים