עבור לתוכן

מחשב ניהיה איטי- physical memory?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה)

עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום.

דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע.

מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת שאני מרגיש במחשב?

אני ממש צריך עזרה, תודה מראש לעוזרים.

פורסם

האם יש הרבה תוכניות שרצות ברקע בTask Manager?

כמה מקום פנוי יש לך על כונן C?

פורסם

משהו דומה קרה גם לי פעם.

ניקוי של הרג'יסטרי עזר לי לפתור את הבעיה.

תקרא כאן

פורסם
  • מחבר

האם יש הרבה תוכניות שרצות ברקע בTask Manager?

כמה מקום פנוי יש לך על כונן C?

יש לי 83 processes שרצים ברקע, ויש לי 441 GB פנויים מתוך 580

---------------

והתוכנה הזאת עולה כסף שאני לא הולך לשלם.

פורסם

אהלן, ננסה לעזור לך גם כאן :)

תפתח TASK MANAGER ולך ללשונית של PERFORMANCE. על כמה אחוז נמצא המעבד? על כמה אחוז נמצא ה MEMORY? תסתכל על הגרפים בצד שמאל.

שוב ב TASK MANAGER תחפש את ה PROCESS שלוקח לך את כמות הזיכרון הגדולה ביותר, אתה יודע איך לעשות את זה? אם לא, לך ל TAB של PROCESSES ותקליק על העמודה של MEMORY פעם או פעמיים, זה יראה לך את ה PROCESS שצורך הכי הרבה וישים אותו ראשון ברשימה. איזה PROCESS זה וכמה זיכרון הוא לוקח?

פורסם
  • מחבר

אהלן, ננסה לעזור לך גם כאן :)

תפתח TASK MANAGER ולך ללשונית של PERFORMANCE. על כמה אחוז נמצא המעבד? על כמה אחוז נמצא ה MEMORY? תסתכל על הגרפים בצד שמאל.

שוב ב TASK MANAGER תחפש את ה PROCESS שלוקח לך את כמות הזיכרון הגדולה ביותר, אתה יודע איך לעשות את זה? אם לא, לך ל TAB של PROCESSES ותקליק על העמודה של MEMORY פעם או פעמיים, זה יראה לך את ה PROCESS שצורך הכי הרבה וישים אותו ראשון ברשימה. איזה PROCESS זה וכמה זיכרון הוא לוקח?

0-2% למעבד ו- 1.80 GB זיכרון (46%)

הPROCESS הראשון ברשימה הוא- firefox.exe*32 והוא לוקח 139,320 KB.

פורסם

על פניו נראה בסדר, המעבד נמוך מאוד שזה בסדר והזיכרון הוא כמו אצלי בערך. ה PROCESS של ה FIREFOX לוקח הרבה זיכרון, אבל זו לא בעיה אצלך, זו פשוט תוכנה שגוזלת הרבה זיכרון, לגבי זה אין לך מה לדאוג.

במצב הזה כמו שאתה מתאר אותו מבחינת זיכרון ומעבד, המחשב איטי?

פורסם
  • מחבר

על פניו נראה בסדר, המעבד נמוך מאוד שזה בסדר והזיכרון הוא כמו אצלי בערך. ה PROCESS של ה FIREFOX לוקח הרבה זיכרון, אבל זו לא בעיה אצלך, זו פשוט תוכנה שגוזלת הרבה זיכרון, לגבי זה אין לך מה לדאוג.

במצב הזה כמו שאתה מתאר אותו מבחינת זיכרון ומעבד, המחשב איטי?

איטי ממה שהוא היה כן, ואני בטוח שבעבר הזיכרון עמד על הרבה פחות מ- 46% במצב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים