פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים)2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל)*המחשב עובד*עכשיו האם עשיתי כמו שצריך?האם זה יגרום לבעיות בעתיד?להחליף ספק?
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים הכי טוב להלחים,אבל גם ככה לא אמורה להיות בעיה אם חיברת אותם כמו שצריך. ושמת כמות מספקת של איזולירבנד! ואיך צורך להוציא 200-300 שקל על ספק חדש רק בגלל מאוורר
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים אם תוכל לבדוק אז חשוב שהמאוורר ששמתה מהמחשב הישן לא יהיה חלש לעומת זה שהיה כדאי שהספק לא ישרף
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אחי רק שים יד על הספק כאשר הוא בעבודה מכל הצדדים ואם מאיזהשהוא צד הוא חם אז צריך מאורר יותר חזק, אם לא אז הכל בסדר... גם אני החלפתי לא מזמן את המאורר של הספק , עכשיו הכל עובד טוב והכל אפילו יותר קר ממקודם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.