עבור לתוכן

מבקש עזרה בשידרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

המחשב שלי כבר בן +3, ומתחיל להראות סימנים של חולשה, את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד.

רוב השימוש שלי איתו זה לצרכי לימודים (MATLAB, SOLIDWORKS וכו'), אבל מידי פעם כשיש לי טיפה זמן אני משחק בו.

אני מעוניין להשקיע כמה מאות שקלים בלבד (בתקווה לא לעבור את ה-1000) כדי שהוא יחזיק את השנתיים שנותרו ללימודים ואז כבר אקנה מחשב חדש חזק יותר, מה שאני חשבתי לעשות זה לשדרג את הכרטיס מסך (אולי ל4870 יד שניה?) ואולי את המעבד במידה וזה אפשרי. בקיצור אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית בזמן שנותר לי ללימודים...

מה אתם אומרים?

אשמח להמלצות נוספות!

תודה.

פורסם

1. השדרוג מ4850 ל4870 לא מצדיק את העלות שלו. בעוד שה4870 חזק יותר, לא מדובר בפער ביצועים שמצדיק שדרוג. אם אתה רוצה שיפור ניכר בביצועי גרפיקה אתה צריך לעלות לפחות עוד קפיצה או שתיים לרמת ה5850/6870 אם לא גבוה יותר.

2. מבחינת מעבד, זה דווקא יש ביד שניה, מעבדים כמו Q9550 / Q9650.

הדבר החכם ביותר אבל יהיה להמתין עם הקיין ולהחליף את המערכת כולה בבוא הזמן, המערכת שלך מבוססת על פלטפורמה לא עדכנית וההשקעה פה לא תהיה הברקה.

פורסם
  • מחבר

האם כרטיס כמו אחד מאלה שהצאת לא יהיה צואר בקבוק למעבד הקיים שלי? או שדיברת רק על מקרה שבו אני מחליף גם את המעבד?

ועוד משהו חשוב ששכחתי לשאול - יש לי כרגע ספק כוח של 550W, אני מתאר לעצמי שהוא לא יהיה מספיק... זה נכון?

תודה על העזרה.

פורסם

ה 8400 יסתדר עם ה6850/6870 מקסימום OC קטן, אין צורך להחליף מעבד

550W אמיתיים יספיקו, מה דגם הספק?

פורסם
  • מחבר

Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC

פורסם

ספק לא משהו אמור להחזיק, רק אל תלך רחוק עם ה OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים