עבור לתוכן

כרטיס מסך בנייד לפוטושופ ולייטרום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA.

מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD.

אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה?

זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.

פורסם

מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD.

א) אני לא בטוח שזה באמת הרוב.

ב) אם כן - זה שהרוב טיפש לא אומר שגם אתה צריך להיות.

עם כל החיבה שלי ל AMD, אין לכרטיסים שלהם שום יתרון במקרה הזה.

אני חושב שכדאי לך לקרוא את זה:

http://www.tomshardware.com/reviews/adobe-cs5-cuda-64-bit,2770.html

פורסם
  • מחבר

אני לא התכוונתי להישמע כאילו אני בעד AMD. פשוט זה מוזר לי שלפוטושופ מומלץ ג'י פורס בגלל תמיכת ה-CUDA אך מצד שני גרפיקאים וצלמים מקצועיים משתמשים בד"כ במק שמגיע עם AMD.

לדוגמא במכללה בה אני לומד יש לנו מדריך שממליץ לנו מחשבים עם כרטיס של נוידיה אך מצד שני יש לו באופן פרטי מק עם AMD.

אז זה מבלבל אותי כל הדבר הזה של מה עדיף. האם לדוגמא אני אפסיד או ארוויח משהו אם אבחר ב-AMD או בגי' פורס או שזה לא משנה בכלל?

פורסם

זה כמעט ולא ישנה כיום. מעטות התוכנות שתומכות ב CUDA. באלה שתומכות - יהיה יתרון.

אם אתה יכול להשיג באותה נוחות ובאותו מחיר נייד דומה עם כרטיס טוב של nvidia ויעודו של המחשב הוא עריכה גרפית - זה יהיה עדיף על אותו מחשב עם כרטיס AMD.

זה שמישהו הוא גרפיקאי או צלם מקצועי לא הופך אותו למומחה חומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים