עבור לתוכן

קניית טאבלט - צריך עצה

Featured Replies

פורסם

תראה אני לא מבין גדול, אבל יש כמה דברים שאני יודע על מוצרי HP.

בעיקרון לפי מה שקראתי אולי אפילו כאן באתר, חטיבת הטאבלטים/סמארטפונים שלHP נחלה מפלה מבחינת רווחים, והם התחילו למכור את המכשירים שלהם במחירים נמוכים מאוד עד לסגירת החטיבה או כמהלך סודי וגאוני שנועד להפיץ אותם(פחות הגיוני).

אין זה אומר שהמכשיר לא טוב להיפך לפי מה שקראתי עליו מדובר במכשיר לא רע בכלל שנותן הרבה למחיר שהוא נמכר בו.

הבעיה שלי עם המכשיר היא מערכת ההפעלה שלו, מערכת שפותחה ע"י פאלם+HP, אין לי שום ניסיון איתה אבל אני לא יודע כמה יישומים(אפליקציות) יש לה, ובמחשב לוח לפחות מבחינתי מדובר בדבר חשוב מאוד.

אם יש דרך להתקין אפליקציות אנדרואיד על המכשיר הזה, והמחיר נמוך, (לא הסתכלתי עליו תאמת), כמו בחו"ל יכול להיות שמדובר בקניה טובה.

אם מבחר האפליקציות דל, אני לא הייתי קונה

מחשב לוח בשביל אינטרנט מיילים וסרטים בלי אפליקציות די מיותר עדיף כבר מחשב נייד קטן ובסיסי לדעתי האישית

פורסם

^^

חביבי, יש למכשיר כמה גרסאות.

בלינק הנ"ל יש 3 גרסאות- 2 עם אנדרואיד של גוגל ו-1 עם WebOS של פאלם.

הגרסא עם הWOS לא שווה קנייה. היא דלה ולא מציעה מספיק. היא גם מתה.

האנדרואיד לעומת זאת משתלמת מאוד- לא יהיה בה מחסור בשום דבר.

אמנם היא יקרה ב-100 ש"ח, אך זה בהחלט דיל משתלם.

אבל נראה שנגמר המבצע...

פורסם

בגלל זה הוספתי את השורות האחרונות, אם יש גרסאות כאלה והמחיר אכן נמוך בפער משמעותי מהמתחרות כמו בחול זו יכולה להיות אחלה קניה.

פורסם

^^

חביבי, יש למכשיר כמה גרסאות.

בלינק הנ"ל יש 3 גרסאות- 2 עם אנדרואיד של גוגל ו-1 עם WebOS של פאלם.

הגרסא עם הWOS לא שווה קנייה. היא דלה ולא מציעה מספיק. היא גם מתה.

האנדרואיד לעומת זאת משתלמת מאוד- לא יהיה בה מחסור בשום דבר.

אמנם היא יקרה ב-100 ש"ח, אך זה בהחלט דיל משתלם.

אבל נראה שנגמר המבצע...

המכשיר המקורי נמכר בגרסא אחת בלבד והיא גרסת ה-WebOS. כל שאר הגרסאות הן גרסאות שונות של אנדרואיד שמותקנות על המכשיר כך שאתה מקבל מכשיר לא חדש, עם גרסת אלפא של רום אנדרואיד ועם אפס תמיכה או שדרוגים עתידיים בהתחשב בכך שהמכשיר כבר הפסיק להימכר.

פורסם

למה מכשיר לא חדש?

מעבד כפול ליבה 1.2GHZ, ג'יגה ראם, מסך 9.7" ברזולוציית 1024X768 וכו' נשמע לי חדש.

זה המכשירים האלו שהם מכרו במכירת חיסול דאז או מכשירים חדשים? האנדרואיד הוציאו HP או גורם צד ג'?

פורסם

גורם ג', יותר גרוע... גורם ג' עדיין לא שחרר גרסה יציבה אלא רק אלפא

פורסם

למה מכשיר לא חדש?

מעבד כפול ליבה 1.2GHZ, ג'יגה ראם, מסך 9.7" ברזולוציית 1024X768 וכו' נשמע לי חדש.

זה המכשירים האלו שהם מכרו במכירת חיסול דאז או מכשירים חדשים? האנדרואיד הוציאו HP או גורם צד ג'?

המכשיר לא חדש כי פתחו את הקופסא, השתמשו בו כדי להתקין אנדרואיד (ועל הדרך אולי עשו עוד כמה דברים), החזירו אותו לקופסא ומכרו אותו כמכשיר חדש.

פורסם

אה....

חשבתי במובן של מכשיר מיושן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים