עבור לתוכן

מפרט מחשב חדש לגיימינג בשילוב חלקי מחשב ישנים סביב 3000-3500ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב נוכחי :

מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz

לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3

זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK

כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5

צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223

כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2

מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590

ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU

קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212

החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2)

אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך:

Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5

ATI Radeon 6970

זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600

ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל.

OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני .

במידה ולא אמכור את המחשב הנוכחי עקב חוסר הסכמה על המחיר הרצוי.

האם אני יכול/כדי להשתמש בחלקים הישנים שלי כמו הספק כוח ,המארז ,כונן קשיח והצורב לצורך השלמת בנייה של המחשב החדש?

פורסם
  • מחבר

המטרה עיקרית לבנות מחשב לכ 3 שנים קדימה

מטרה העיקרית למחשב היא משחקים "כבדים"

ובנוסף האם כדי לבנות מערך של לוח אם ומעבד על בסיס AMD ???

שעולים בין 500-700ש"ח וככה לחסוך מספר מאות שקלים בהתאמה עם הלוח אם.

לדוגמא עם מעבד:

Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box או

Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box או

Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box

כאשר מעבדים של אינטל I5/I7 עולים לפחות 900-1400ש"ח בתוספת לוח אם שיעלה יותר מלוח אם של AMD

בשורה התחתונה אם למחשב יש מעבד טוב + (לפחות עם 4 ליבות בין עם זה של אינטל או AMD) עיקר ההשפעה של משחקים היא כרטיס הגרפי,אני לא צודק?

כלומר אם אני צודק שאין תאם/צורך בלהשקיע על לוח ,זכרונות ומעבדים יקרים ועם ההפרש/החסכון עדיף להוציא יותר על כרטיס הגרפי?

פורסם

על איזו רזולוציה אתה משחק עכשיו ומה גודל המסך

פורסם

תפתח הודעה מסודרת לגבי מחשב חדש (או תערוך מחדש את זאת). שם כבר יגידו לך מה אתה יכול לעשות עם החלקים שכבר יש לך, וכמובן המלצות

לפלטפורמה וכל היוצא בזה.

פורסם

אם אתה משחק על 1920x1080 וגודל המסך שלך יותר מ22 אינץ' אז אין סיבה לקנות מחשב חדש,תעשה OC למעבד למקסימום שאתה יכול ותיקנה 6950 אני לא חושב שיהיה צוור בקבוק.

פורסם

FanaticAMD זה לא בהכרח נכון, יש משחקים שE8400 הדו ליבתי כן כבר מהווה בשבילם צוואר בקבוק. אבל אם אתה מלכתחילה רוצה לחשוב קדימה, אז לבסס את המערכת על מעבדי סדרה קודמת של AMD, זו לא בהכרח הברקה, במיוחד שמעבדי I5 לא יקרים במיוחד, כ850 ש"ח למעבד למערכת גיימינג זה לא נורא, ולוח ממש לא חייב להיות יקר - תלוי בדרישות שלך ממנו.

פורסם

OC + כ.מסך חדש הוא בהחלט כיוון מחשבה ראוי, שיחסוך הרבה כסף תוך התפשרות קטנה בביצועים

פורסם
  • מחבר

לגבי רזולוציה- אני עם מסך כרגע 22 אינץ 16:10 עם רזולוציה 1920x1200 .

OC אין לי בעיה לעשות ל -4.2GHz בדקתי לאחרונה אבל ה OC עם הכרטיס הגרפי הנוכחי לא השפיע כלל על ה FPS על משחקים הכבדים,לכן אני רוצה לשדרג/לקנות מחשב חדש,

והרבה טוענים שחלק מהמשחקים הכבדים כבר היום צריכים 4 ליבות(ומי יודע כמה ליבות עוד יצטרך עוד שנה/שנתיים) וששתיים זה כבר לא מספיק לכן מעדיף 4 ליבות של אינטל או אולי אפילו 6 ליבות של AMD במחשבה קדימה

ומעדיף את ה 6970 ולא את ה 6950 -הבנתי פער הביצועים בינהם משמעותי יחסית וגם ולתווך הארוך עדיף ...

עריכה: ראיתי עכשיו בפורומים בחו"ל שהרוב ממליצים למשחקים על ה i5 2500/k 3.3ghz על פני AMD מכל סוג שהו ,יש הסכמה פה אחד?

יחד עם ה כרטיס גרפי של ATI 6970 ,על איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים (לוח אם שיהיה אמין איכותי שיאפשר במידת הצורך בעתיד OC אבל לא יקר כנ"ל לזכרונות -כל אילו שיתאימו לחלקים הישנים שציינו הנ"ל כמו המארז ,ספק הכוח , כונן הקשיח והצורבה) ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים