עבור לתוכן

שידרוג פנטיום 4 ב-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מעולה.

תתחדש :)

פורסם

עדיף שתחפש ABIT BH7 ולא BE7 הBH יותר טוב... תחפש , כדי לך!.

ד"א :

בכל המקרים המפרט שנתתי לך של AMD יהיה הרבה יותר משתלם מהמפרט עם ה1.6.... הרבה יותר! והוא עולה רק 2320שקל! אחי קח אותו , הוא הרבה יותר טוב! ואני בטוח שכולם יסכימו איתי כאן.

פורסם

נכון, שכחתי לשנות גם את זה. ;)

Motherboards for Intel : ABIT BE7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 526.78 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1

Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1097.46 ] 1

Subtotal : ¤ 2144.09

תקנה מעבד חדש + לוח HT DUAL DDR X8 , כרטיס מסך אחרי שתחסוך קצת...

הלוח הוא המפתח בכול הסיפור הזה , ולא הייתי ממליץ לך לקנות לוח שלא תומך DUAL או HT ...

אבל אם בכול זאת אתה מעוניין במפרט הנ"ל ...תתחדש.

פורסם

נכון אני מסכים אם stingeR- עדיף לך כבר למכור את החלקים הישנים שאמרתה ולקחת חדשים ואז זה יצא לך אפילו פחות מ2300 שקל

פורסם
  • מחבר

עדיף שתחפש ABIT BH7 ולא BE7 הBH יותר טוב... תחפש , כדי לך!.

ד"א :

בכל המקרים המפרט שנתתי לך של AMD יהיה הרבה יותר משתלם מהמפרט עם ה1.6.... הרבה יותר! והוא עולה רק 2320שקל! אחי קח אותו , הוא הרבה יותר טוב! ואני בטוח שכולם יסכימו איתי כאן.

חיפשתי את הלוח הזה ב-zap ולא מצאתי.

במפרט שהצעת יש רק 256MB זיכרון, נראה לי מעט מידי. חוץ מזה, המעבד לא כזה איטי, אני חושב שזה בזבוז להחליף אותו.

תקנה מעבד חדש + לוח HT DUAL DDR X8 , כרטיס מסך אחרי שתחסוך קצת...

הלוח הוא המפתח בכול הסיפור הזה , ולא הייתי ממליץ לך לקנות לוח שלא תומך DUAL או HT ...

אבל אם בכול זאת אתה מעוניין במפרט הנ"ל ...תתחדש.

חסכתי כבר הרבה זמן וגם אני קונה את זה יחד עם עוד כמה דברים, ככה שאני כבר לא רוצה לחכות.

פורסם

אחי! המעבד ההוא והלוח לא שווים את זה! ה256זיכרון יהיה הרבה יותר טובים עם ה2500 מאשר 512MB עם 1.6 אומלל שהוא 400MHZ !

אתה מבין אותי? תעשה מה שאתה רוצה , אבל אם אתה לא שומע לעצות שלנו , אז זה לא כדי , אני אומר לך שככה או ככה הAMD יהיה יותר חזק... זיכרון תוסיף אחר כך , הרי תמיד אפשר להוסיף , לא כדי לך לקנות עכשיו טכנולוגיות מיושנות!

ד"א : המעבד באמת לא כזה איטי אבל הAMD לוקח אותו בכמה רמות , וזה למה כדי לך לשים את הAMD... שיתן לך ביצועים עדיפים וינצל את ה9600XT במלואו! שלא כמו הלוח והמעבד של אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים