פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר ..התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים קיריל - תרשה לי בבקשה לשאול אחרתמדוע אתה מתקין מערכת הפעלה של 64 ביט (מרחב זיכרון הגדול מ-4 גיגהבייט ואו תוכנות מיוחדות הדורשות תאימות ל-64)אם אתה לא עונה לאחתת משני הקטגוריות שכתבתי לעיל - תתקין 32.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות :]לגבי המערכת פשוט יש לי זיכרון 6 ג'יגה ואני רוצה לנצל אותו.אשמח אם תעזרו לי אני כבר המון זמן ללא המחשב [קשה לעבוד עם המקלדת הוירטואלית] :]תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.