פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים האם יש כלי ניתור וראיית לוגים שאפשר להריץ ממחשב ברשת (שלא יישבו על השרת עצמו, לא חובה) ?לראות לאיזה אתרים גולשים אנשים ברשת (לא ברמה אישית) ?ניסיונות פריצה לרשת ?עומסים ?וכו וכו.תודה.
פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים האם יש כלי ניתור וראיית לוגים שאפשר להריץ ממחשב ברשת (שלא יישבו על השרת עצמו, לא חובה) ?מה?לראות לאיזה אתרים גולשים אנשים ברשת (לא ברמה אישית) ?אם זה לא ברמה האישית אז איך? תתקין agent שמאזין לכל תעבורת הHTTP ורושם לוגים , אם זה שאתה צריך.ניסיונות פריצה לרשת ?עומסים ?שוב, לא מובן מה בכלל אתה רוצה. אם אתה בעצמך יודע מה אתה רוצה...
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים מחבר תודה על התגובה.אם אפשרי, להתקין תוכנה כזו או אחרת על המחשב שלי לצורך הבדיקות ולא על השרת עצמו.איזה agent ? אשמח להמלצות.האם יש לוגים או מקום אחר ברשת (פיירוול למשל) שאפשרי לבדוק ניסיונות פריצה לרשת שלנו ?
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים מה זה "נסיונות פריצה"?אם אני מבין אותך נכון (וזה ממש לא פשוט), אתה צריך פתרון DLP אצלך בארגון.
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים מחבר אני לא מבין בנושא פריצות אבל למשל, מישהו מנסה להיכנס לרשת דרך פורט כלשהו - אז שיופיע בלוג כזה או אחר.ולגבי agent, איזה למשל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.