עבור לתוכן

מתלבט בין קירור אוויר חזק ל H100 .

Featured Replies

פורסם

אני אעשה את זה קצר , הקירור שיש לי עכשיו Noctua NH-D14 "קצת" גדול שחוסם את הזיכרונות וממש באלי קירור חזק וקטן - לפי מה שבדקתי ראיתי שה H100 נורא קל להרכבה ובלי יותר מדי פרוצדורות.

אחבר לרדיאטור שלו עוד שני מאווררי 120MM כדי להוציא את החום וככה יעבוד על פחות RPM.

התייחסותכם.

פורסם

ה H100 הוא קירור שהכי קרוב למקצועי, הרבה יותר טוב מהקירור שלך...

מה השאלה ?

פורסם

הH100 יציג ביצועים עדיפים..כמובן בהתאם למחיר..מה שכן את המקום תתכנן לפני..

פורסם
  • מחבר

הH100 יציג ביצועים עדיפים..כמובן בהתאם למחיר..מה שכן את המקום תתכנן לפני..

לא עדיף כבר לקנות קירור מים רציני ?

ואם כן איפה אפשר?

פורסם

תריץ חיפוש קטן יש המון מידע וסטיקי גם בנושא..

קירור מים בתצורה אישית יעלה לך באזור ה1000-1500+- שקלים..

פורסם

עדיף קירור מים רציני? תלוי איך אתה מגדיר עדיף. מבחינת ביצועים כן, מבחינת מחיר לא.

איפה? יש כמה מקומות בארץ, אבל המבחר מצומצם (מאוד אפילו). רוב חברי הפורום מזמינים רכיבים מחו"ל (יש דביק בנושא חנויות).

פורסם
  • מחבר

עדיף קירור מים רציני? תלוי איך אתה מגדיר עדיף. מבחינת ביצועים כן, מבחינת מחיר לא.

איפה? יש כמה מקומות בארץ, אבל המבחר מצומצם (מאוד אפילו). רוב חברי הפורום מזמינים רכיבים מחו"ל (יש דביק בנושא חנויות).

נראלי סתם פרוצדורה להתקין עכשיו קירור מים ... אני מחזיק עכשיו 4.5GHZ יציג על קירור אוויר.. מה צריך יותר מזה ?

השימושים שלי זה משחקים תוכנות ושטויות כאלו... נראלי עדיף להשקיע את ה 1500 שקל האלו על HAFX וקירור 100H .. לא ככה?

פורסם

זה כבר שיקולים שלך..מבחינת שימוש והעדפה..

פורסם

א.אני חושב שאם אתה לא הולך על קירור מים רציני (מערכת פתוחה איכותית) המעבר מD14 ל-H100 הוא לא משתלם מבחינת שדרוג יחס עלות/תועלת.

ב.אני משתמש ב-D14 והתפעול שלו כמו כן ההרכבה ופירוק מאוד פשוטים.

ג.יש לי HAFX ואכן הוא שווה את ההשקעה ויכול לתרום לך גם מבחינת תפעול ותחזוק הD-14 כי חלל העבודה מאוד גדול ונוח.

וגם מבחינת שיפור יכולת הקירור(במידה מועטה אבל עדיין שיפור).

פורסם
  • מחבר

א.אני חושב שאם אתה לא הולך על קירור מים רציני (מערכת פתוחה איכותית) המעבר מD14 ל-H100 הוא לא משתלם מבחינת שדרוג יחס עלות/תועלת.

ב.אני משתמש ב-D14 והתפעול שלו כמו כן ההרכבה ופירוק מאוד פשוטים.

ג.יש לי HAFX ואכן הוא שווה את ההשקעה ויכול לתרום לך גם מבחינת תפעול ותחזוק הD-14 כי חלל העבודה מאוד גדול ונוח.

וגם מבחינת שיפור יכולת הקירור(במידה מועטה אבל עדיין שיפור).

אני יודע שלא יהיה שיפור עצום אבל הקטע שהוא חוסם את הזיכרונות :\ וזה לא מאפשר לי להתעסק איתם בכלל.

פורסם

למה בדיוק את צריך להתעסק עם הזכרונות?

עריכה:

נראה כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך (ואותנו) שעדיף לך להחליף. אם כל כך בא לך, לך על זה :)

פורסם
  • מחבר

למה בדיוק את צריך להתעסק עם הזכרונות?

עריכה:

נראה כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך (ואותנו) שעדיף לך להחליף. אם כל כך בא לך, לך על זה :)

א. כי אני צריך לשים עליהם קירור

ב. הוא פשוט חוסם את כל הלוח אם.

פורסם

1. אתה לא צריך קירור לזיכורנות..

2. ותמיד אפשר לשחק עם המאווררים שלו ולמקום אותם ככה שלא יחסמו..בחירה שלך..

פורסם
  • מחבר

1. אתה לא צריך קירור לזיכורנות..

2. ותמיד אפשר לשחק עם המאווררים שלו ולמקום אותם ככה שלא יחסמו..בחירה שלך..

הקירור יושב בדיוק על הזיכרון הראשון ... קשה להכניס אותו... אולי אני אהפוך את היציאת אוויר מלמעלה למטה במקום ימין לשמאל.

תקין ?

פורסם

תפנה את האוויר החם לכיוון הגג של המארז..זה תקין :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים