פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים היי ! אני מחפש ריאובס שיוכל להחזיק את הטורנדו 92 מ'מ שלי אפשר להציע גם מוצרים שלא נמצאים בארץ , אני במילא הולך להזמין כמה דברים מחו'ל ..
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים ראיתי בימים האחרונים נגד של 15 וואט לא יודע אם ניתן להשיג בארץ אבל בכל מיקרה אתה יכול ליבנות פאן באס
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים נראה לי שרק ה-sunbeam שיש ב-zigzag יכול להסתדר איתו באמתיש הרבה ריובאסים שמצהירים על 20W אבל רובם ממש לא מסוגלים להתמודד עם זה (ראה ריובאס של Vantec)
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר נראה לי שרק ה-sunbeam שיש ב-zigzag יכול להסתדר איתו באמתיש הרבה ריובאסים שמצהירים על 20W אבל רובם ממש לא מסוגלים להתמודד עם זה (ראה ריובאס של Vantec)אתה מדבר על זה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1083 יש עוד משהו מומלץ ?
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים בדיוק לזה התכוונתירק שים לב שהם רושמים שם שזה V2 ולא תמיד נותנים לך את ה-V2ההבדל בין ה-V1 ל-V2 הוא שב-V1 צריך לחתוך את החוטים ולהכניס אותם לכזה תופסן עם מברג וב-V2 יש 4 חיבורים של 3 פינים ככה שלא צריך לחתוך כלום.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר בדיוק לזה התכוונתירק שים לב שהם רושמים שם שזה V2 ולא תמיד נותנים לך את ה-V2ההבדל בין ה-V1 ל-V2 הוא שב-V1 צריך לחתוך את החוטים ולהכניס אותם לכזה תופסן עם מברג וב-V2 יש 4 חיבורים של 3 פינים ככה שלא צריך לחתוך כלום.אני במילא אצטרך לחתוך או להשתמש במתאם . הטורנדו מתחבר ישירות לספק , וגם לשאר המאוררים שיש לי יש רק חיבור מולקס ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.