עבור לתוכן

נתונים חדשים (טריים) על מעבדי Ivy Bridge

Featured Replies

פורסם

מתי בערך צפוים לצאת מעבדי ה-Ivy Bridge ? , ראיתי את זה איפשהו אבל לא זוכר את התאריך ..

פורסם

כבר קיבלתי סחרחורת.מרוב שינויים.בזמן כל כך קצר.

אז נכון שהשם של התושבת נישארת .אבל הציפסט והמעבדים משתנים.זה כמו להחליף תושבת.

פורסם

JentuS: אמורים להגיע לשוק במרץ-אפריל 2012.

free_me_0: הם הולכים להציע ערכת שבבים חדשה (מן הסתם), אבל זה לא אומר שערכות השבבים הקיימות לא יתמכו במעבדי ה-Ivy Bridge - הם כן, פשוט לא תקבל את הפיצ'רים של ערכת השבבים החדשה,כמו תמיכה ב-PCIe 3.0, בקרי USB 3.0 מובנים וכו'

ואגב - יש בכתבה הזאת אפס מידע חדש, כל מה שמובא שם כבר נכתב כאן באתר לפני הרבה זמן.

פורסם

מתי בערך צפוים לצאת מעבדי ה-Ivy Bridge ? , ראיתי את זה איפשהו אבל לא זוכר את התאריך ..

הכל כמובן נתון לשינויים (דחיות ועיכובים) אבל אם אני לא טועה דובר על השקה במחצית השנייה של 2012 כאשר עד לסוף השנה היצע החומרה המלא אמור להיו תכבר בשוק (כמו שקרה עם SB פחות או יותר אני מניח).

אז נכון שהשם של התושבת נישארת .אבל הציפסט והמעבדים משתנים.זה כמו להחליף תושבת.

הרעיון הוא שתוכל להתקין מעבד Ivy Bridge על לוח-אם (לשוק הצרכני) לתושבת 1155 עם ערכת שבבים מסדרה 6 שכבר ייתכן שיש לך. לא שאני ממש רואה סיבה למה מישהו שקנה את אחד ממעבדי SB יצטרך בעוד שנה נניח מהיום לשדרג אותו למעבד "מקביל" ממשפחת IB, אבל לפחות תיאורטית האפשרות אמורה להיות קיימת. כמו כן, עדיין אין פרטים על המגבלות, אם תהיינה, של התמיכה לאחור. לדוגמה, ייתכן שפונקציות מסוימות של מעבדי IB לא יעבדו בצורה מלאה או בכלל עם ערכת שבבים מסדרה 6 או שתהיינה מגבלות דומות נוספות (לפעמים משמעותיות לפעמים לא). לכן רב הנסתר על הגלוי, ואני מציע לא להתייחס יותר מדי בכובד ראש לכל מיני "הדלפות" מלבד למטרות סקרנות. כמו תמיד, את מלוא המידע מקבלים רק לאחר השקת החומרה.

עריכה: SilentBob הקדים אותי.

פורסם

ישנם לוחות Z68 שכוללים PCI-E 3.0

פורסם

צודק. מה שכתבתי היו בסך הכל כמה דוגמאות שעלו לי לראש לפיצ'רים שלא בהכרח קיימים בערכות השבבים/לוחות האם הנוכחיים, למרות שאלו עדיין יתמכו במעבדי ה-Ivy Bridge..

ובאופן כללי, היצרניות הכריזו על תמיכה ב-PCIe 3.0 בלוחות ה-Z68 שלהם, אבל לך תדע מה יקרה הלכה למעשה - הנה דוגמה ל-MSI שמוכנה להישבע שלוחות ה- PCIe3.0 של גיגהבייט ואחרות לא באמת יוכלו להעביר את רוחב הפס המוגדל...go figure.

http://www.techpowerup.com/151718/MSI-Calls-Bluff-on-Gigabyte-s-PCIe-Gen-3-Ready-Claim.html?cp=3

פורסם

הם כוללים תמיכה ברמת הלוח אבל בגלל שמעבד ה SB לא תומך אז זה לא באמת נתמך.

הלוח הוא בסה"כ כביש עבור חריצי הPCI-E במעבדים האלה, המהירות המירבית ה מותרת בכביש הזה היא של PCI-E3.0 אבל המעבד לא יכול אבל המעבד לא יכול לשלוח מידע במהירות הזו, לפחות עד IB.

נ.ב

סוף סוף תמיכה ב USB3 ישירות לציפ' של אינטל ולא דרך שבב צד שלישי.

פורסם

נקווה רק שלא יגזימו עם המחירים כמו תמיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים