עבור לתוכן

שאלה בקשר למערך כרטיסים CF Radeon HD 6870

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870,

התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך?

שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור?

אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא?

אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך.

תודה רבה מראש לעוזרים :)

פורסם

הבסיס למערך כרטיסי מסך כדי שהוא יפעל זה גשר שמחבר בין שני הכרטיסים, בלעדיו המערך לא יפעל.

עזוב אותך מאתרי בדיקה, תפעיל את המשחק ותראה מה הביצועים, מערך כזה צריך לתת ביצועים גבוהים בכל משחק כמעט על הגדרות גבוהות.

פורסם

עד שלא תחבר את הגשר ,יש לך שני כרטיסים נפרדים שלא קשורים אחד לשני בשום צורה שהיא ,זאת גם המטרה של הCFX Bridge ,אחרי שתחבר את גשר הCFX (שאמור היה להיות מסופק בבאנדל של כרטיסי המסך שלך ) אתה יכול הוריד GPU-Z ולראות עם כתוב שם CF enabled .

פורסם
  • מחבר

החנות לא אמורה לעשות לי את החיבור גשר הזה בהזמנה???

ואם לא, איך בכלל ניראה הגשר הזה? אם אפשר אפילו אשמח למדריך.

תודה מראש ;)

עריכה : הורדתי את התוכנה GPU-Z הנה צילום מתוכה:

3nb.png

זה אומר שהמערך כרטיסים עובד?

פורסם

מדריך למה ?

הגשר ניראה ככה :

crossfiretn.jpg

בכל אחד מהכרטיסים יש בחלק העליון חיבור CF , תפתח את דלת הצד ,אם אין גשר כמו זה שמחובר לשני הכרטיסים ,לך לחנות שיתנו לך אחד ופשוט תחבר אותו .

פורסם
  • מחבר

אוקיי בדקתי במארז ואכן הגשר מופיע.

עוד שאלה אחרונה. הרצתי בדיקה באתר CanYourunit על המשחק BF3 וזה רשם לי שהמחשב מסוגל להריץ את BF3 בצורה מינימלית זאת אומרת קצת יותר ממומלצת, בעוד ששבשאר המשחקים קיבלתי תוצאה HIGH.

איך זה הגיוני? יכול להיות שהאתר מחשב את המשחק כאילו היה פועל על כרטיס אחד של 6870 ולא 2?

פורסם

אז אל תסתמך על האתר הזה,רוב הפעמים הוא פשוט טועה..אם הCF מאופשר (והוא אמור להיות אם הגשר מחובר) אז אין סיבה שהמשחק לא יעבוד לך על ULTRA ב1080p

פורסם

^ ^

מבחינת כוח עיבוד אוליי כן, אבל ב ULTRA הכמות זכרון של ה 6850 פשוט לא תספיק, המשחק לא יעבוד לו בצורה חלקה...

פותח הדיון, אתה עם דרייבר 11.8, יש כבר 11.11 רשמי, ו 11.12 בטא, מציע להתקין את הרשמי האחרון...:)

פורסם

אוקיי בדקתי במארז ואכן הגשר מופיע.

עוד שאלה אחרונה. הרצתי בדיקה באתר CanYourunit על המשחק BF3 וזה רשם לי שהמחשב מסוגל להריץ את BF3 בצורה מינימלית זאת אומרת קצת יותר ממומלצת, בעוד ששבשאר המשחקים קיבלתי תוצאה HIGH.

איך זה הגיוני? יכול להיות שהאתר מחשב את המשחק כאילו היה פועל על כרטיס אחד של 6870 ולא 2?

המממ

קצת יותר ממומלצת זה לא מינימלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים