עבור לתוכן

שאלה כללית בקשר לאוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

מודינג זה סבבה אבל למה צריך לעשות אוברקלוקינג זה סתם מקטין את אורך החיים של הרכיבים ובמקרים מסוימים לשרוף את הרכיבים

פורסם

תראה אני לא הכי מבין בזה אבל...

זה אכן מקטין חיים אבל יש כאלו שלדעתם זה שווה את זה כי אתה יכול להגיע למצב שהמחש שלך יגיע לפי 2 מהירות וכל מעבד יכול פשות שבנו אותו שמו אותו במהירות איטית מאוד יחסית למה שהוא יכול ןלבצע וזה בגלל 2 סיבות:

1. אריכות ימים

2. הם לא רוצים לקחת סיכון

לכן המחשב שלך יטוס לעומת מה שהיה אבל יש אם זה כמה בעיות:

1. מקטין עורך חיים

2. יכול לשרוף חלקים

3. מבטל אחריות מהחברה שקנית ממנה

לכן צריך לחשוב טוב טוב לפני שעושים דבר כזה כי זה מסוכן... ;)

פורסם

תיראו בקיצור תאמינו לי לא הכל בחיים זה לחסוך בכסף(למרות שיש שאומרים שאני קמצן) והעד שהמעבד ימות ניראה לי שהוא כבר יהיה ישן ותוכל להשיג מעבד זהה ב30 דולר..... בכל מיקרה זה קצת תחביב ואתה מקבל לפעמים הרבה מאוד בקלות (קורה הרבה במתח סטוק) למשל עלידי צריבה מחדש של ביוס של כרטיס גרפי אתה תשדרג את זה למשהו יותר טוב...

פורסם

תראה גם מה שנראה לי הכי כיף בזה זה לעשות אובר קלוקינג למחשבים עם מעבדים מאוד ישנים ולהעלות מהירות וככה לראות שאפילו מעבד ישן מגיע למהירויות גבוהות וכל זה

פורסם

ה- overclockers מתחלקים לשתי קבוצות, הראשונה עושה זאת כיוון שהמחשב כבר לא מציג ביצועים מהשורה הראשונה, לא מריץ תוכניות ומשחקים באופן חלק ואז ההאצה גורמת למחשב לשיפור בביצועים אשר יתן לו עוד מס' חודשים, שנה לתפקד בכבוד והפעולה דוחה את מועד השדרוג או הקטלוג של המחשב "כטרנטה" . הקבוצה השניה עושה זאת למטרת overclocking התהור, זה כמו מירוץ החימוש האנשים מנסים להוציא מהמחשב שלהם את המירב, ולפעמים אף משקיעים בכך כסף רב כדי לאפשר את הפעולות העלה בבטחה ובהצלחה (קירור, רכישת חלקים אשר ידועים כטובים להמהרה). ולאחר מכן הם מציגים את הישגיהם ברבים, זה קצת דומה לעולם המכוניות בו משפרים מכוניות.

פורסם

אתה קונה מעבד ב 500 שקל

ועושה אותו חזק יותר ממעבד ב2500 שקל 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים