פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים אז קיבלתי מפצל לאל-פסק אחרי שהתלוננתי שאין לי אפשרות לחבר מחשב נייד. כאשר ניערתי שמעתי שמהשהו יש ביפנים כי נשמע כמו פלאסטיק ואכן ככה היה כאשר פתחתי מפצל בשבוע שעבר: יש גם יש רעיונות מה אפשר לעשות? אם לזרוק אז אצטרך לקנות בסיס פלאסטי חדש שיש ספק הם נמכרים בארץ או מפצל עם כבל. במקרא שני עדיף כבר לקנות מפצל חדש לאל-פסק בKSP
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים אם אתה פשוט שם את החלק נחושת במקום הנכון הוא יכול לצאת שוב ?אם אתה תופס אותו אם אזיקון (לאחד שלידו, אם מבודד פלסטיק ביניהם) או דבק חם או סיליקון כדיי שלא יזוז ? (מהאמצע שלו בלבד, הוא חייב להישאר חופשי וגמיש בחלק שמתחבר לתקע כדיי ליצור מגע טוב ולא להפריע לתקע להיכנס)אם אתה לא יכול לתקן אותו, תקנה כל שקע שבא לך שניתן לחבר לכבל (בצורה בטוחה) למשל פס ארוך של ניסקו או שקע סטנדרטי של כבל מאריך, ותעביר אליו את הכבל שהגיע אם השקע הזה שיש לו את החיבור ל UPS
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר אם אתה לא יכול לתקן אותו, תקנה כל שקע שבא לך שניתן לחבר לכבל (בצורה בטוחה) למשל פס ארוך של ניסקו או שקע סטנדרטי של כבל מאריך, ותעביר אליו את הכבל שהגיע אם השקע הזה שיש לו את החיבור ל UPSאתה מציע לי לקנות מפצל רב שקעי עם קבל מאריך ולהחליף כבל עצמו? או לקנות קבל מאריך עם שקע ותקע ולהחליף כבל עצמו?
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים אתה יכול לקנות פס של שקעים של ניסקו (3,4,6....) שמיועד להתקנה אל קירות (אם כבל שעובר בתעלה מחוץ לקיר), ואליו לחבר את הכבל המקורי מהמפצל שקניתאו שקתקנה שקע לכבל מאריךך, ניתן לקנות בכמה שקל את השקע עצמו בלי כבלכל זה בחנות חומרי בניין
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר אתה יכול לקנות פס של שקעים של ניסקו (3,4,6....) שמיועד להתקנה אל קירות (אם כבל שעובר בתעלה מחוץ לקיר), ואליו לחבר את הכבל המקורי מהמפצל שקניתאו שקתקנה שקע לכבל מאריךך, ניתן לקנות בכמה שקל את השקע עצמו בלי כבלכל זה בחנות חומרי בנייןאני חושב שעדיף כבר לקנות זה או שקע ללא כבל ואליה לחבר כבל של UPS. אז אפשר לחבר לשקע מפצל של לפחות 2 שקעים בכפוף לדרישותי.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים ב 45 שקל אתה יכול לקנות פס של 5 שקעים אם כבל + שקע יחיד לכבל מאריך ולחבר ביחד
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר ב 45 שקל אתה יכול לקנות פס של 5 שקעים אם כבל + שקע יחיד לכבל מאריך ולחבר ביחד זה קצת מוגזם כי מפצל של UPS היה נח על מעמד למארז (ליד UPS) שלא כזה ארוך בשביל רב שקע 5: חוץ מזה ממתי מחברים 5 התקנים אל UPS?
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים אחלהכשאתה מחבר את הכבל תשים אל הפלסטיק החיצוני שלו אזיקון כדיי שלא יימשך החוצה
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר אחלה כשאתה מחבר את הכבל תשים אל הפלסטיק החיצוני שלו אזיקון כדיי שלא יימשך החוצה חיצוני? אם כך הוא ימשך החוצה ולא פנימה : אלי התכוונת לשים בפלאסטיק בפנים? כי ככה עשיתי דווקה וכבל לא יוצא: אולי היה טוב לשים תומך כבל כמו פה?
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים תשים את האזיקון בתוך השקע, אל הפלסטיק השחור (החיצוני לא החוטים כיאלו) של הכבלפלסטיק מחבר כמו שיש למפצל השני לא נראה לי שניתן להשיג בנפרד. יש מתאם מסוג אחר (כמו פקק אפור אם הברגה) שמאפשר לאטום את הכניסה של הכבל (אם מחברים את השקע בחדר רטוב וכו) אבל הוא לא מתאים לשקע הזה
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר תשים את האזיקון בתוך השקע, אל הפלסטיק השחור (החיצוני לא החוטים כיאלו) של הכבלפלסטיק מחבר כמו שיש למפצל השני לא נראה לי שניתן להשיג בנפרד. יש מתאם מסוג אחר (כמו פקק אפור אם הברגה) שמאפשר לאטום את הכניסה של הכבל (אם מחברים את השקע בחדר רטוב וכו) אבל הוא לא מתאים לשקע הזהאו שהיה אפשר לשים גומי... בכל זאת למרות שכבל זז מצד לצד בהתחשבות מאיזה צד תופסים, אם כי הוא מחוזק בנוסף עם אזיקון אני מרגיש בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.