עבור לתוכן

מה אפשר לעשות עם מפצל אל-פסק הזה?

Featured Replies

פורסם

אז קיבלתי מפצל לאל-פסק אחרי שהתלוננתי שאין לי אפשרות לחבר מחשב נייד. כאשר ניערתי שמעתי שמהשהו יש ביפנים כי נשמע כמו פלאסטיק ואכן ככה היה כאשר פתחתי מפצל בשבוע שעבר:

X5nJbl.jpg5uHIEl.jpgHcUlcl.jpg

יש גם

יש רעיונות מה אפשר לעשות? אם לזרוק אז אצטרך לקנות בסיס פלאסטי חדש שיש ספק הם נמכרים בארץ או מפצל עם כבל. במקרא שני עדיף כבר לקנות מפצל חדש לאל-פסק בKSP

פורסם

אם אתה פשוט שם את החלק נחושת במקום הנכון הוא יכול לצאת שוב ?

אם אתה תופס אותו אם אזיקון (לאחד שלידו, אם מבודד פלסטיק ביניהם) או דבק חם או סיליקון כדיי שלא יזוז ? (מהאמצע שלו בלבד, הוא חייב להישאר חופשי וגמיש בחלק שמתחבר לתקע כדיי ליצור מגע טוב ולא להפריע לתקע להיכנס)

אם אתה לא יכול לתקן אותו, תקנה כל שקע שבא לך שניתן לחבר לכבל (בצורה בטוחה) למשל פס ארוך של ניסקו או שקע סטנדרטי של כבל מאריך, ותעביר אליו את הכבל שהגיע אם השקע הזה שיש לו את החיבור ל UPS

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא יכול לתקן אותו, תקנה כל שקע שבא לך שניתן לחבר לכבל (בצורה בטוחה) למשל פס ארוך של ניסקו או שקע סטנדרטי של כבל מאריך, ותעביר אליו את הכבל שהגיע אם השקע הזה שיש לו את החיבור ל UPS

אתה מציע לי לקנות מפצל רב שקעי עם קבל מאריך ולהחליף כבל עצמו? או לקנות קבל מאריך עם שקע ותקע ולהחליף כבל עצמו?

פורסם

אתה יכול לקנות פס של שקעים של ניסקו (3,4,6....) שמיועד להתקנה אל קירות (אם כבל שעובר בתעלה מחוץ לקיר), ואליו לחבר את הכבל המקורי מהמפצל שקנית

או שקתקנה שקע לכבל מאריךך, ניתן לקנות בכמה שקל את השקע עצמו בלי כבל

כל זה בחנות חומרי בניין

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות פס של שקעים של ניסקו (3,4,6....) שמיועד להתקנה אל קירות (אם כבל שעובר בתעלה מחוץ לקיר), ואליו לחבר את הכבל המקורי מהמפצל שקנית

או שקתקנה שקע לכבל מאריךך, ניתן לקנות בכמה שקל את השקע עצמו בלי כבל

כל זה בחנות חומרי בניין

אני חושב שעדיף כבר לקנות זה או שקע ללא כבל ואליה לחבר כבל של UPS. אז אפשר לחבר לשקע מפצל של לפחות 2 שקעים בכפוף לדרישותי.

פורסם

ב 45 שקל אתה יכול לקנות פס של 5 שקעים אם כבל + שקע יחיד לכבל מאריך ולחבר ביחד

פורסם
  • מחבר

ב 45 שקל אתה יכול לקנות פס של 5 שקעים אם כבל + שקע יחיד לכבל מאריך ולחבר ביחד

זה קצת מוגזם כי מפצל של UPS היה נח על מעמד למארז (ליד UPS) שלא כזה ארוך בשביל רב שקע 5:

BZLkBl.jpg

חוץ מזה ממתי מחברים 5 התקנים אל UPS?

פורסם
  • מחבר

זה מה שקניתי:

1Ifbp.jpg

0sbuJ.jpg

פורסם

אחלה

כשאתה מחבר את הכבל תשים אל הפלסטיק החיצוני שלו אזיקון כדיי שלא יימשך החוצה

פורסם
  • מחבר

אחלה

כשאתה מחבר את הכבל תשים אל הפלסטיק החיצוני שלו אזיקון כדיי שלא יימשך החוצה

חיצוני? אם כך הוא ימשך החוצה ולא פנימה ::)

אלי התכוונת לשים בפלאסטיק בפנים? כי ככה עשיתי דווקה וכבל לא יוצא:

Oi79wl.jpg

אולי היה טוב לשים תומך כבל כמו פה?

hnXUY.jpg

פורסם

תשים את האזיקון בתוך השקע, אל הפלסטיק השחור (החיצוני לא החוטים כיאלו) של הכבל

פלסטיק מחבר כמו שיש למפצל השני לא נראה לי שניתן להשיג בנפרד. יש מתאם מסוג אחר (כמו פקק אפור אם הברגה) שמאפשר לאטום את הכניסה של הכבל (אם מחברים את השקע בחדר רטוב וכו) אבל הוא לא מתאים לשקע הזה

פורסם
  • מחבר

תשים את האזיקון בתוך השקע, אל הפלסטיק השחור (החיצוני לא החוטים כיאלו) של הכבל

פלסטיק מחבר כמו שיש למפצל השני לא נראה לי שניתן להשיג בנפרד. יש מתאם מסוג אחר (כמו פקק אפור אם הברגה) שמאפשר לאטום את הכניסה של הכבל (אם מחברים את השקע בחדר רטוב וכו) אבל הוא לא מתאים לשקע הזה

או שהיה אפשר לשים גומי... בכל זאת למרות שכבל זז מצד לצד בהתחשבות מאיזה צד תופסים, אם כי הוא מחוזק בנוסף עם אזיקון אני מרגיש בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים