עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס מסך -תקציב 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 700 ש"ח, שיחליף את ה-8800GT שלי שנשרף בטרם עת.

הכרטיס יורכב על לוח אם P35 עם מעבד Q6600@3.0GHZ.

מדובק על כרטיס למטרת משחקים כבדים, לרזולוציה של 1920X1080, לכן רצוי שיהיה לו 1GB זיכרון.

תודה מראש.

פורסם

כרטיס מסך hd 6850 יתאים לך קח בחשבון שבמשחקים שדורשים מעבד חזק המעבד שלך יהיה צוואר בקבוק אצלי למשל במערכת הקודמת שלי היה מעבד q9550 שבמשחקים שדורשים מעבד חזק (gta4 ) היה קצת מגביל והיה על 30-40 fps ולאחר ששדרגתי מעבד וזכרון ל core i5 2500k זה קפץ למעל 50 fps לא תרגיש את זה בכל המשחקים אלה רק בכאלה שדורשים מעבד חזק מאוד.

פורסם
  • מחבר

שני דברים:

1. האם זה קרה ברזולוציית FHD? כיוון שככל שעולים ברזולוציה כך גם יורד הישענות המשחק על המעבד.

2. מה המקביל של NVIDIA ברמה הזו (לא שאני מקובע עליהם אלא אני רק רוצה לבחון אופציות).

תודה מראש.

פורסם

כן זה קרה ברזולוצית hd בגלל זה אמרתי זה ישפיע רק במשחקים שבאמת צריכים מעבד חזק ויש כאלה... המקביל שלו הוא ה gtx 460 אבל הוא חלש מה6850 בכמה אחוזים בודדים... אם תעלה בקצת תוכל ב 1100 ש"ח להביא את ה 560 שחזק משניהם בהרבה

פורסם

שלום,

אם אתה יכול להוסיף לתקציב שלך 90 ש"ח אתה יכול ללכת על כרטיס Point of View GTX 560 1GB.

נמכר באייבורי ב-790 שקלים. לא יודע אם עדיין יש להם במלאי אני קניתי לפני מספר ימים והיו יחידות בודדות.

פורסם

ראיתי שה560 עולה 990 שקל. איפה ראית אותו ב790??

פורסם

יופי גיל...

לא מצאתי את זה באתר שלהם. אולי יש לך לינק?

פורסם

זה לא מופיע באתר כי נותרו יחידות בודדות. פניתי אליהם באמצעות הפייסבוק וחזר אליי איש מכירות שעשה לי הזמנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים