עבור לתוכן

מעוניין להחליף את המאווררים במארז בפנים השאלות :)

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב לכולם!

אז ככה יש לי מארז coolermaster 830

sidefront.jpg

במארז קיימים 6 מאווררים של 120, אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ו 3 בצד המארז 2 מכניסים אחד מוציא, יש אופציה לעוד אחד בצד ועוד אחד בחלק העליון אבל הוא 240MM ואין לי מושג מאיפה מביאים כזה.

השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להחליף את המאווררים למשהו יותר איכותי אני צריך מאווררים שמתחברים לא בחיבור הקטן הרגיל אלא בחיבור הרחב הזה של הספק כוח לא זוכר את שמו.

חשוב לי שכמובן היום 120MMושהיו ברמה גבוהה ועם לד כחול, אין תקציב הכי חשוב איכות!

שאלה נוספת מאיפה אני מביא מאוורר 240MM?? :kopfpatsch:

פורסם

למארז שלך אין מאוורר 240מ"מ בחלק העליון..יש 120מ"מ סטנדרטי..

כמו כן אתה ממש אבל ממש לא צריך את כל המאווררים האלה במיוחד בדלת המארז שחלקם דוחים אוויר לכיוון אחר..

כמו כן קשה לי להאמין שתמצא מאוורר לדים נורמלי בארצנו..יש פתרונות מצד CM או אנרמקס שהם יהיו יקרים יותר..

בכל מקרה ואם החלטת לא ללכת על לדים..יש המון המלצות בפורום..תריץ חיפוש..

פורסם
  • מחבר

למארז שלך אין מאוורר 240מ"מ בחלק העליון..יש 120מ"מ סטנדרטי..

כמו כן אתה ממש אבל ממש לא צריך את כל המאווררים האלה במיוחד בדלת המארז שחלקם דוחים אוויר לכיוון אחר..

כמו כן קשה לי להאמין שתמצא מאוורר לדים נורמלי בארצנו..יש פתרונות מצד CM או אנרמקס שהם יהיו יקרים יותר..

בכל מקרה ואם החלטת לא ללכת על לדים..יש המון המלצות בפורום..תריץ חיפוש..

אני אומר לך 240 רשום לי במפרט של המארז ואני מכיר את המארז הזה כמו כף יד אם אתה רוצה תמונה של גודל המקום למאוורר אתה תראה שהוא אכן 240

לגבי הלדים אני יכול לוותר מה ההמלצות שלך?

וכמה מאוררים כדאי לי לשים בכלל?

פורסם

אתה מתבלבל עם 140 כנראה

פורסם

ובמקרה יש לי את המארז הזה בבית (הראשון שנחת בארץ דרך אגב) ואת הממשיך שלו הATCS840..ומניסיון של שנים וכמובן מפרט בסיסי בחברה..

אני מציין שאין אפשרות להתקין ב830 להתקין מאוורר 240מ"מ, אלה רק 120מ"מ או כונן קשיח במקום.

אתה מתעקש ? שיהיה..תרכוש ותעדכן אותנו בהתקנה :bash::s07:

ואתה לא צריך יותר ממאוורר קידמי ואחורי..אם אתה רוצה אקסטרה אז עוד מאוורר מכניס בקידמת המארז או בדלת..ומאוורר מוציא בגג..

וזה באמת כבר אובר..

פורסם
  • מחבר

ובמקרה יש לי את המארז הזה בבית (הראשון שנחת בארץ דרך אגב) ואת הממשיך שלו הATCS840..ומניסיון של שנים וכמובן מפרט בסיסי בחברה..

אני מציין שאין אפשרות להתקין ב830 להתקין מאוורר 240מ"מ, אלה רק 120מ"מ או כונן קשיח במקום.

אתה מתעקש ? שיהיה..תרכוש ותעדכן אותנו בהתקנה :bash::s07:

ואתה לא צריך יותר ממאוורר קידמי ואחורי..אם אתה רוצה אקסטרה אז עוד מאוורר מכניס בקידמת המארז או בדלת..ומאוורר מוציא בגג..

וזה באמת כבר אובר..

עד כדי כך כמות מאווררים זה לא טוב?

אל אלו מאווררים אתה ממליץ?

ומה הפתח הזה אם לא למאוורר?

topangle.jpg

פורסם

אני רואה שפיספסת...

הפתח הוא למאוורר 120 או למתקן של כונן קשיח..מאוורר 24מ"מ לא יכנס שם!

מאוורים זה טוב עד גבול מסוים..

אם התוצאה היא 2-3 מעלות פחות זה לא שווה את ההתעסקות והרעש..

בגלל זה לפני שאתה מחליט לרכוש מיליון מאווררים..תבדוק את התוצאות עם סירקולציה בסיסית (מאוורר קידמי/מאוורר אחורי).

פורסם
  • מחבר

אני רואה שפיספסת...

הפתח הוא למאוורר 120 או למתקן של כונן קשיח..מאוורר 24מ"מ לא יכנס שם!

מאוורים זה טוב עד גבול מסוים..

אם התוצאה היא 2-3 מעלות פחות זה לא שווה את ההתעסקות והרעש..

בגלל זה לפני שאתה מחליט לרכוש מיליון מאווררים..תבדוק את התוצאות עם סירקולציה בסיסית (מאוורר קידמי/מאוורר אחורי).

אחלה על איזה מאווררים אתה ממליץ לי?

פורסם

כמו שציינתי כבר ..חיפוש בפורום יענה לך על השאלה...

בכל מקרה יש לך את הSS/SF/GT של SCYTHE הם יהיו הבחירה הכי טובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים